Harvey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 serverlar mı gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Evet gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 agadjs bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 5-2 = 3 3*12 = 36 2*2 = 4 36+4 = 40 yapaaaaaaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 şu lanet olası brm nin son boss u nefarian ı nasıl yeneceğim bilen varmı? elimde fazla kart yok. edit:naxx sadece ilk kat açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 nefarian için basic kartlarla pek olmuyor demişler, decklerde hep kelthuzad var falan da, şunu deneyebilirsin Heroic Nefarian Brute Forcing said: Although lacks consistency, this deck can beat Nefarian from Blackwing Lair with ease. Try to draw at least one Shadow Word: Death in your oppening hand, the rest doesn't really matter. The way this deck works, is the following: He plays his Hero Power, stealing one spell from you. There is a chance that it'll be Mindgames. He uses Mindgames, giving him a 'random' minion from your deck. The only minion you have is Majordomo Executus. You kill Majordomo Executus with Shadow Word: Death. You finish the Ragnaros hero with a card from the Ragnaros NPC and Priest spells. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 The Hearthstone Equivalent of a 360 No Scope http://i.imgur.com/RAp4JPF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 %8,33 şans pardon. yine de çok değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Tori said: nefarian için basic kartlarla pek olmuyor demişler, decklerde hep kelthuzad var falan da, şunu deneyebilirsin Heroic Nefarian Brute Forcing Sabah deniycem hocam teşekkür ederim yardım için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hocam bu mindgames dalgası normal mod da yoktu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 herkeste legend kart olmuş yahu, dr boom koymayan yok en az 3-4 legendr kadar çoğu macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 4 legendary az bile. Dr. Doom bende bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Tori said: nefarian için basic kartlarla pek olmuyor demişler, decklerde hep kelthuzad var falan da, şunu deneyebilirsin Heroic Nefarian Brute Forcing said: Although lacks consistency, this deck can beat Nefarian from Blackwing Lair with ease. Try to draw at least one Shadow Word: Death in your oppening hand, the rest doesn't really matter. The way this deck works, is the following: He plays his Hero Power, stealing one spell from you. There is a chance that it'll be Mindgames. He uses Mindgames, giving him a 'random' minion from your deck. The only minion you have is Majordomo Executus. You kill Majordomo Executus with Shadow Word: Death. You finish the Ragnaros hero with a card from the Ragnaros NPC and Priest spells. hocam yaktın beni 700 dust verdim yapmak için heroic için miş bu ben normal için yardım istiyordum heroic deki hero powerı falan farklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi normal mech deckiyle alayını yapmıştım ben. niye kastınız bu kadar normal blackrock için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Beyler yarın kadıköy'de 19:00'da başlayacak olan hearthstone turnuvasına katılsanıza siz de. Zocco's internet cafede. Hemen şifa hastanesinin yanındaki. Ben birkaç arkadaş ile katılıyorum. Gelin keyifli olur :) Kayıt ve kurallar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ozan said: 4 legendary az bile. Dr. Doom bende bile var. Bende deathwing var. Her deseteye atiyorum bi tane. Adam removal cardlari kullandıktan sonra elimdeyse atiyorum yere. Sonra "well played, i concede to you" geliyo karsidan. Sdf Direk hayat kurtarici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evet abi normal modeda bir sıkıntısı yok zaten basic decklerle yaparsın dedikleri gibi ben heroic sandım, zaten heroic nefarian diye de yazdım yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 HarveyQuinn said: Tori said: nefarian için basic kartlarla pek olmuyor demişler, decklerde hep kelthuzad var falan da, şunu deneyebilirsin Heroic Nefarian Brute Forcing said: Although lacks consistency, this deck can beat Nefarian from Blackwing Lair with ease. Try to draw at least one Shadow Word: Death in your oppening hand, the rest doesn't really matter. The way this deck works, is the following: He plays his Hero Power, stealing one spell from you. There is a chance that it'll be Mindgames. He uses Mindgames, giving him a 'random' minion from your deck. The only minion you have is Majordomo Executus. You kill Majordomo Executus with Shadow Word: Death. You finish the Ragnaros hero with a card from the Ragnaros NPC and Priest spells. hocam yaktın beni 700 dust verdim yapmak için heroic için miş bu ben normal için yardım istiyordum heroic deki hero powerı falan farklı :( asdasfasfasfasf abi dust mu harcanir adventure bitirmek icin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben hiçbirinin heroic'ini yapmadım zaman kaybı diye asdfasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 heroic değil normal modunu diyorum. nefarian lazımdı oyüzden dust harcadım alabilmek için. ki çöpe gitti 700 dust alamadımda nefarian ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 normal mode için deck mi istenir la ahah istersen heroic için verilir tabiki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Normal mod gözün kapalı geçiyosun nasıl taklıdın orda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gözü açık denemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar