Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

oh açılmış banım sonunda. şimdi önceki sayfaya cevap yazayım oyunda tabiki şans faktörü var ama doğru oynadığın müddetçe rank atlıyosun işte. uzun vadede kazanıyosan grindlayıp legend olunuyor falan filan.

ama oyun şu anda 3 tane deck üzerine kurulu. bir maymunun oynayabileceği secretadin. ve 2 büyük p2w control warrior ve dragon priest.

9 class var. yüzde 40 paladin yüzde 20 priest yüzde 20 civarında warrior gelmiş karşıma. rank 13ten rank 4'e (60 elde). baya komik şu anda oyun. 3 dekle oynamaya çalışıyor millet. arada kompetetif dekler var hybridtoken druid, oil rogue, rampdruid, midpaladin, FACEHUNTER (sanılanın aksine en zor deklerden biri legenda gidiyosanız), tempo mage, freeze mage, grim patron falan filan (belki mech mage'e kompetetif denebilir)

yeni başlayanlar yemesin içmesin grim patron deki kassın. onunla bi 200 el falan atıp yüzde 50 win rate'i geçerlerse bikaç sezona legend olurlar. oyundaki en zor decklerden biri ama en güçlülerinden biri aynı zamanda. aslında oil rog öneririm yine oyunla alakalı fikir sahibi olup ciddi skill kazandırmak için. token druid olabilir. bu deklerle oynayıp rank5'e geliyosanız ve yüzde 60 falan win rate varsa baya legend grind'ı eksik sadece demek.

control warrior rank3'ten sonra çok zor oluyo oynaması o noktada decision making çok saçma önem kazanıyo o yüzden rank2-3-4 gidip geliyolar cwlar.

beyinsizseniz secretpaladin oynayın. face huntera eboladine zoo warlocka laf etmeyin hiçbi zaman bide baya komik oluyor o. rank5 öncesi iş yapan dekler kolay dekler demek olmuyor. burda oyunu bildiğini sanan adamları okuyorum bayadır inanılmaz inanılmaz şeyler yazıyolar falan. rank5'ten sonra herhangi bir dekle smorclamayı deneyin lütfen. çok şanslıysanız yüzde 20 falan winrate yakalarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide birileri sabonis sanırım oyun f2p olarak oynayarak hiçbişi yapılmaz kompetetif oynanmaz demiş. bi kere pack aldım ben 7 tane mi ne. ne xpye para verdim ne packe ne arenaya. son 4 sezondur rank2lerde geziyorum falan.

keza kendisi p2w decklerle legend olamamış zaten gitmiş secretadinle kimse bilmiyoken deke karşı ne yapılacağını 2 günde legend olmuş. dinlemeyin şu adamı lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ha bide birileri sabonis sanırım oyun f2p olarak oynayarak hiçbişi yapılmaz kompetetif oynanmaz demiş. bi kere pack aldım ben 7 tane mi ne. ne xpye para verdim ne packe ne arenaya. son 4 sezondur rank2lerde geziyorum falan.

keza kendisi p2w decklerle legend olamamış zaten gitmiş secretadinle kimse bilmiyoken deke karşı ne yapılacağını 2 günde legend olmuş. dinlemeyin şu adamı lütfen.

Arkadaşlar, şöyle ilkokul 1-2yi atlayıp, okuma öğrenmeyenleri takmayın.
Benim dediğim şu gün başlayan biri para harcamadan bir şey beklemeyemez. Yoksa ben de tgt çıkana kadar sadece 20 lira harcamıştım. Gayet de legend oldum. Ama gömdüğüm saat, normal insan saati diil.

He ayrıca secret paladin ile de diil druid + oil rogue ile legend oldum ben, heralde 5 sezon falan oldu. Tek harbiden legend denediğim sezondu. Kıçtan sallamayalım kısacası.

Neyse sonuç olarak bi halttan anlamadan yazma girişimleri işte.. Boşa banlanmıyor böleleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Secret paladinle legend olan spyro idi, o da aggrolanmayı haketmeyen bir arkadaşımız :) secret paladinle nasıl tokat yediysen baya içine oturmuş olmalı :) ben hala secret paladin deck'i yapmadım ve rakip olarak karşılaştığımda eğleniyorum. Control paladin ve ramp/aviana druid oynuyorum çoğunlukla şu sıralar. Genelde tokatlıyorum secret paladinleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

secret paladin oynayan insanlar hayatlarında ne yaptıklarını biraz oturup düşünmeliler. sırf secret paladinle legend olduğun için bölüm banı gelmeli bence.

UUUUfffffff secret paladin ne ACI koymuş BEAH. Buradan yankılanıyor resmen, baldırlarını titretmiş kulaklarını çınlatmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...