sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 o deckin imba olan kısmı patron diil de, frothing. bi de biraz warsong commander. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 1) Tavern brawlda quest için rogue oyna 2) İlk turdan coinle yere parrot in 3) Deckte pirate yok 4) ... 5) KÂR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ha bu arada rogue deckte pirate yokken priest deckte var, mindvisionla çalıp koydu herif. Bu da böyle bi anım. Ya tamamen random bu brawl, ya da blizz benle dalga geçiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bu brawl bok gibi ztn ya brawl classic pack verdi bu arada. TEŞEKKÜRLER BLIZZORDT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kesin yeni oyuncuları düşünüyoruz derler. aman bize seçtirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 axedice said: Ha bu arada rogue deckte pirate yokken priest deckte var, mindvisionla çalıp koydu herif. Bu da böyle bi anım. Ya tamamen random bu brawl, ya da blizz benle dalga geçiyor =( sende pirate yoksa priest mindvisionla nasıl çalıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kuşunu çalmış galiba sexdice'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 onu ben de tahmin ettim ama acı çekmesi için açıklamasını istedim. olmaz ki yani kardeşim gözünde hayal ederek bize anlatıyor ama bambaşka bir anlam çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 İşin özeti benim kuşum ötmedi ama priestinki öttü. Bunu mu duymak istiyorsunuz adiler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: bu brawl bok gibi ztn ya brawl classic pack verdi bu arada. TEŞEKKÜRLER BLIZZORDT brawl zaten classic veriyor ? onu da mi random yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sabonis said: o deckin imba olan kısmı patron diil de, frothing. bi de biraz warsong commander. A fight? COUNT ME IN Ben Orj.'likten bahsettim oyuna renk katıyor. Frosting,patron,warsong ve death bite's sız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bildiğimden değil ya, keşke classic vermese artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Brawl başka birşey vermez bence ya, hani sanki classic packler hiç satlmıyor da adamlarda her şeye bonus olarak veriyor gibi bir durum oluşmuş sanki. Ipadle oynadın al sana classic pac, brawl yaptın al bir tane daha, arena yapmışsın al sana bir tane daha, ay bitti 1 tane daha, ay başladı bir tane daha, ooo günaydın bugün ne hoş görünüyorsun sana bir tane clasic pack vermişmiydik. falan diye gider bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben casual oynuyorum sürekli pack gelir bir durum yok ya. quest parasıyla ve haftada 1 brawldan geliyor. fazlalık bir durumu yok leglerin ne kadar rare olduğunu düşündüğün zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sonunda ilk leg'imi açtım, Edwin VanCleef geldi. Önce bi sevindim sonra baktım benim rogue destem bomboş, bu kartı kullanana kadar... dustlayacam çok az kaldı var mı itirazı olan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sakla guzel ve kullanisli kart vc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 400 dust kaldı aviana craftlamama. Çıkanlardan kullananınız var mı? Nasıl valuesu? Arkadaşım rakipten şu komboyu yemiş: Aviana + Ancient of War + Innervate + KT + Loatheb. wöh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Çok benzerini ben yedim, tek fark ancient yerine blucher vardı. Ama allahtan elde equality+pyromancer vardı da yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Muster geldiğinden beri pyromancer yok paladin destelerimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Secret Paladin'e yenildim az evvel. Bir anda 5 secret birden yerleştirdi. Secretkeeper avengelendi falan. İlginç bir deck sahiden hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Dengeler bozuldu oyunda, biraz daha otursun bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 3 arena yaptım 2si 6 win 1 tanesi 8 win oldu. 3 tane TGT pack, 2 tane class kartı geldi TGT, fazladan 2 pack acacak kadar da gold kastım. arena ölmemiş kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Eeee tabi daha yeni kartlarla arena nasıl yapılır videolarını izleyemedi milllet yakında çıkar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paladin murloc deck iyiymiş, dövdü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Kartların yarısını görüp bu expdan cacık olmaz diyenleri c/p liyelim mi biraz daha buildleri bekliyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar