Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Yeni başlayan heyecanı ne güzel bir şey ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 applev0dka said: abi siz oyunu ve oyunculuğu çok yanlış anlamissiniz. FIFA'da messi Ronaldo çıkarmak için yüzlerce pack satın almak D3'de Rmah'a yüzlerce dolar gömmek. Wowda max lvl olunca gold satın alıp onla end game item çekmek sizi daha iyi yapmıyor sadece oyun zevkinizi öldürüyor. progress yapmak kadar zevkli bisey mi var pc oyunlarında ya. FarmVille tarzina cevirdiniz iyice oyun dünyasını böyle para bayila bayila çoğu kişi benim dediğime geliyor fitil mi oldun :P sen kart oyununu çok yanlış anlamışsın işte. Blizzard bedava opsiyonu sunuyor diye oyun bedava demek değil aslında. kart oyunu mantığında bedava yoktur. bkz. magic the gathering. kart oyununda amaç bütün kartları toplamak değildir, amaç bütün kartlara sahip olduktan sonra başlar. kıçı kırık rank 10-15 arası decklerle oynamak ile rank 5 ve üstü decklerle oynamak arasında dağlar kadar fark var. bunu anlamıyorsun işte. olay o decklerle oynayabilmek ve her türlü deckle oynama opsiyonuna sahip olmak. "oyun bitti ne oynucam" gibi bir mantık yok, olamaz da zaten. Senin oynayış amacın yanlış :D He her şeyi geçtim, 50 pack satın alınca zaten hala eşşek yüküyle eksiğin kalıyor. O yüzden 50 pack satın almak aslında seni motive eden ve 3-5 deckini tamamlamana yardımcı olacak bir şey. Bu yüzden ki, şu noktadan sonra her oynayan kişiye, her expansion çıktığında 50 pack almasını öneriyorum ben. He ayrıca zaman vs para. 3-5 kuruş parası olan da haliyle zaman yerine para vermeyi tercih ediyor. wow'da işsizler gold kasarken, millet niye gold satın alıyordu mesela? aynen bu yüzden. zaman satın alıyorsun resmen yani işte. diablo rmah apayrı bir konu. kart oyunu apayrı. bi kere diablo'da pve'de yaratık öldürecen diye para vermeyi anlamıyorum. pvp olsa yine anlardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi teşekkür ederim aynı konuyu aynı içerikli wall of textlerle haftalardır konuştuğunuz için, topik gerçekten çok eğlenceli oldu nasıl yazasım deck tartışasım falan geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ne mantikla oynarsan mantigi odur Element uydurmayin, projection yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aynen lan yeter wall of text basıp durmayın. Ne free eğlenirsin bir yere kadar (nedenlerini yazdim arada kaynadı gitti ) ne de 500tl vericek kadar aptal olmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Dynun said: abi teşekkür ederim aynı konuyu aynı içerikli wall of textlerle haftalardır konuştuğunuz için, topik gerçekten çok eğlenceli oldu nasıl yazasım deck tartışasım falan geliyor.. :D haklısın. hade yaz deckini, yorumlayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Blizzard şu oyunu ilk açıkladığında 'önemli değil küçük bir şey yapıyoruz demişti' Sonra kart oyunu diye açıkladılar herkes püüü blizzard bu kadar mı düştü falan diye tepki göstermiş di Nerden aklıma geldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sabonis said: Dynun said: abi teşekkür ederim aynı konuyu aynı içerikli wall of textlerle haftalardır konuştuğunuz için, topik gerçekten çok eğlenceli oldu nasıl yazasım deck tartışasım falan geliyor.. :D haklısın. hade yaz deckini, yorumlayak. 63. sayfada yazmıştım abi. para verme/vermeme muhabbetinde kaynadı doğal olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben de çemkirecegim biraz. ya artık ipad mini de oynayamıyorum hiç hemen her oyun çöküyor. daha 5 ay öncesine kadar serviste giderken 5-6 oyun atardım. şimdi bir oyun bitane kadar 2 defa disconnect oluyor ki hiçbir fikrim yok neden baglantı aynı, 2 oyunda bir de oyun çöküyor direkt. hemen hiçbir şey yüklü değil ipaddte son sürüm. http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/31661-ipad-app-of-hearthstone-crashing-a-lot?page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 applev0dka said: zaten şuan dünya üzerinde oynamak için 500 lira vereceğin oyun var mı ? yok 500 lira verince yapacagın deckle rank 1 olacağının garantisi var mı ? yok 1 - Magic the Gathering. Legacy desteleri 10000TL kadar, 15-20 yillik oyunculari ya da zenginler oynuyor. Online'da bile 2000TL o desteler. 2 - Hakli burada adam. Tier 1 deste aldim $500'e diye gelip benim budget desteye yenilince rage'e giren kac kisi gordum. Hearthstone benim guzel tablet oyunu oldu ama, arada oynuyorum. Oyuncu sayisinda MtG'yi de gecer yakinda. 30m kayitli kisi var diyor ama 20m aktif MtG oyuncusu kadar aktif oyuncu yoktur daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bonjo said: 191 pack den 3 golden legendary 9 normal legendary çıktı ortalamaya vurunca fena degil ne iyi ne kötü goldenlar kurtardı biraz. bana 192 packden 8 leg çıktı. Sen baya ballısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Böyle bir açılış yapmak turn 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Astral communionı denedim az önce ilk turdan, meh diyorum. Kartsızlık = rakibin herşeye rahat rahat cevap vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 onda da 5. turn'e ne gelecegine bağlı. Oldumu çok iyi oluyor ama genelde olmuyor çok denedim ben de ilk çok iyi olmuştu bastım 5/10 ları cenarius'ları turn 6 ya gelene kadar adam çıktı oyundan sonra zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Glatheros said: Bonjo said: 191 pack den 3 golden legendary 9 normal legendary çıktı ortalamaya vurunca fena degil ne iyi ne kötü goldenlar kurtardı biraz. bana 192 packden 8 leg çıktı. Sen baya ballısın. 50 packde ortalama 3 legend diyorlardı , 190 200 pack e 11 -12 legs normal gibi ben ballı degilimde sen şanssızmışın biraz. Geçende strifecro yu izlemiştim 250 tane açtı 10 tane legs çıkmıştı. Net bir olay yok gibi tamamen şans ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Tymex said: Böyle bir açılış yapmak turn 1 :) ah karşıya da neutralize gelse mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 12. açtığım packde 2. legendary çıktı golden fjora ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 synthesizer Karşındaki druid olcak da deck'e alcak onu sonra bir de ilk elden gelicek hah diyosun sen bunları düşünürken adam yapıyor bunu kafanı monitöre vuruyosun sonra. Çok oluyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 2x innervate+coinle bunu inmek yerine.. T1 pass T2 wg T3 coin innervate lore T4 (gelecek kartlara da bagli olarak)innervate jouster yapsan ya da T1 coin wg T2 2x innervate lore yapsan Cok daha iyi bir acilis yapmis olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 release aksami 130 packten 3 tane bolf actiktan sonra aldigim ilk pack boyle cikti: http://i.imgur.com/pHKZjLe.png metaya girer mi bilmem ama biraz affetirdi kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aceace said: 2x innervate+coinle bunu inmek yerine.. T1 pass T2 wg T3 coin innervate lore T4 (gelecek kartlara da bagli olarak)innervate jouster yapsan ya da T1 coin wg T2 2x innervate lore yapsan Cok daha iyi bir acilis yapmis olurdun. Haklısın ama onu ilk turn koymasaydım içimde kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Unstable portal ne iyimis ya :D boom geldi turn 5 cikardim ondan sonra 7 de kendi boomumu cikartinca adam direk cikti oyundan ahahahah. Sabahta elimde raggy ve sylv varken derpwing geldi daha oynamama firsat olmadan quit cekti adam peh Neyse dust must kalmadi ama guzel 3 deckim oldu, biraz dust yapiim yardim edinde elimdeki varian i degerlendiriyim (warrior daha lvl1 ehuehu), bi tirionum olsa paladin oyniycam T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Unstable portal'ı öyle ayarlamışlar eminim artık 60-70% legendary çıkıyor bana. Yada ben çok şanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 la dur sabonisi triggerlıycan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Hatta her unstable portal'ı oynıyışımda da emin olmak için tekrar okuyorum kartı legendary mi veriyodu bu diye bakıyorum yoo diyorum niye hep çıkıyor o zaman diyorum kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar