Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

sabonis said:

94 pack'te:

5 legendary (Aviana, Fizzlebang, Gormok, Fjola, Chillmaw)
21 epic, 1'i golden
108 rare, 6'sı golden
336 common, 5'i golden

fena diil, ortalama işte.

3 tane charged hammer gelmesine sokiim ayrıca. 3.sü yerine bari başka epic geleymiş.
he bi de 6 master jouster, 7 void crusher, 7 king's defender sinirlendirdi biraz.

ortalama değil ortalamanın baya üstü bu gelen legendarylerin de hepsi iyi nerdeyse

iyi veya diil önemli diil ya. meta'ya girecek mi girmeyecek mi o önemli. iyi kart olup da girmeyebiliyor kartlar. mesela fizzlebang potansiyelli ama baya yavaş bi kart. Keza Aviana aynı şekilde. Gormok iyi bi kart değil gibi çünkü 4 minion'ın olmasını bekleyemezsin sürekli olarak. Chillmaw da metaya girmez gibi duruyordu ama reynad priest deck'ine sokmuş. bakalım hayırlısı be gülüm :D
Fjola paladin'e girer diye düşünüyordum ben, hala da öyle düşünüyorum. hatta bence ikizinden daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi decklerim yok şu an benim, casual oynadım şu ana kadar. ama ufak ufak ciddi moda bağlıyorum. paladin main'im diyebilirim. kart mart da craft etmeye başladım, guide okuyarak optimal bişiler yapmaya çalışıyorum. 20 rank'den öteyi göremedim henüz, millette ne biçim kartlar var ulen.

bu arada geçen gün ilk legend'ımı düşürdüm, nozdormu diye 8/8 bir dragon. battlecry'ı da iki tarafın da 15 saniyesi oluyor oynamak için. iki üç kez kullandım şu ana kadar maçlarda, işe yaradığı oluyor aslında, ama epey bir eksiğimi tamamlayabilirim onu DE edersem. ne diyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...