Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 2 leg en kötüleri cıktı zaten 6 epic 11 golden 50pack (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Hanımın hesabını açtım bugün 51 pack, 2 legendary,8 epic. ilk 50 packte sadece 1 tane legendary çıktı o da Anub'arak idi, ama son packten golden The Mistcaller gelince keyfim yerine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 arenada 6. turnde mistcaller baya iyi oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 10 tane goldla pack aldım 1 leg çıktı zaaaaaaaa hero power ı güçlendiren o da, neydi adı ya https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/9a/9AF0WKR3NB4J1437609632564.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sparkcaster said: sabonis said: 94 pack'te: 5 legendary (Aviana, Fizzlebang, Gormok, Fjola, Chillmaw) 21 epic, 1'i golden 108 rare, 6'sı golden 336 common, 5'i golden fena diil, ortalama işte. 3 tane charged hammer gelmesine sokiim ayrıca. 3.sü yerine bari başka epic geleymiş. he bi de 6 master jouster, 7 void crusher, 7 king's defender sinirlendirdi biraz. ortalama değil ortalamanın baya üstü bu gelen legendarylerin de hepsi iyi nerdeyse iyi veya diil önemli diil ya. meta'ya girecek mi girmeyecek mi o önemli. iyi kart olup da girmeyebiliyor kartlar. mesela fizzlebang potansiyelli ama baya yavaş bi kart. Keza Aviana aynı şekilde. Gormok iyi bi kart değil gibi çünkü 4 minion'ın olmasını bekleyemezsin sürekli olarak. Chillmaw da metaya girmez gibi duruyordu ama reynad priest deck'ine sokmuş. bakalım hayırlısı be gülüm :D Fjola paladin'e girer diye düşünüyordum ben, hala da öyle düşünüyorum. hatta bence ikizinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bana bir bok cıkmadı ya ama şöyle bir tuskar totemic le deck yapıcak kartlar cıktı, herkes shaman oynuyor suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 20 packte 3-4 epic çıktı. Abv blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Fizzlebagi 8. Turda atarsan güzel value oluyor. Zaten. 1 turdan fazla yerde durduğunu görmedim. İşe yaraması için çok iyi bir kart çekmek gerekiyor. Onu. Dışında pek iyi bir trade de olmuyor 4 hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 27 pack, 0 legendary, iyi başlamadım :( Neyseki 1 legendary yapacak tozum var, araştırma yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 off çok kötü. sırf şu yüzden pack almıyorum artık. toplamda sanırım 40 pack fln aldım parça parça, 1 tane leg çıkmadı o packlerden. o günden beri hs e 1 kuruş vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 3 tane leg yapacak dust var. Tavsiyeler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 çok iyi decklerim yok şu an benim, casual oynadım şu ana kadar. ama ufak ufak ciddi moda bağlıyorum. paladin main'im diyebilirim. kart mart da craft etmeye başladım, guide okuyarak optimal bişiler yapmaya çalışıyorum. 20 rank'den öteyi göremedim henüz, millette ne biçim kartlar var ulen. bu arada geçen gün ilk legend'ımı düşürdüm, nozdormu diye 8/8 bir dragon. battlecry'ı da iki tarafın da 15 saniyesi oluyor oynamak için. iki üç kez kullandım şu ana kadar maçlarda, işe yaradığı oluyor aslında, ama epey bir eksiğimi tamamlayabilirim onu DE edersem. ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 DE dat bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aceace said: Nozdurmu ne yav... Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 36 pack ve sadece skeleton king midir nedir ondan... Ne kadar sacma salak epik varsa onlardan(2x confuse 3c recruiter...) Pffff. Hypeim bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 meta otursun, 2-3 hafta sonra bi 40 daha alabilirim ben belki. 90 pack kesmedi :D android'de 60 pack yok ya, olaydı enpara ile muhteşem olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 summon axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aceace said: Aceace said: Nozdurmu ne yav... Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu. patlatayım da, dr.boom kasmıyım bence, onun yerine daha alt tier'lerden kartlarımı tamamlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Boom her desteye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Boom'suz deste olmaz ya, en face destelere bile illa koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 artık kart değiştirmiyorlar galiba... Bir update daha bekliycem eğer ki birşey degistirmezlerse ne var ne yok fazlalık hepsini dust'a çeviricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Yok kart bufflamak yerine bile resmen aynısının upgradeli halini çıkarıyorlar artık. 5/1 ve 3 mana 5/2 ve 3 mana 5/4 ve 5 mana 5/4 ve 4 mana Adamlar Boom'u bile değiştirmedikten sonra kolay kolay cardları nerfleyip bufflayacaklarını sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 souldarkorn said: 3 tane leg yapacak dust var. Tavsiyeler lütfen. justicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 justicarlı warrior çoghoş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 11 tane actim goldla, 5 manaya 4/5 inspire: draw a random spell veren leg cikti tum decklerime girer gibi azure dragonla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar