Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Şu oyunda 1/3 win ratioyu gecen 3 deste yaptiktan sonra para vermek tamamen kendi eğlenceni baltalamaktır. O yavaş yavaş gelen kartlarla experimantal buildler oluşturma daily ve winlerden gelen goldun bişeye yaradığını hissetme çok daha güzel. Ki exp çıkana kadar birikmişinde oluyor. He yeni başlayansan da zaten 50 lik pack yerine naxx dan basliyarak garanti yararli kart veren expten baslamali. Sonra da en basta dedigim min 1/3 win ratio ya ulaşınca zevkle gold kasmaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

Ee ne var bunda 3 oyundan 1ni yencek duruma ulaştıysan artık dailyleri rahat tırmalamaya ulaşcak seviyeye ulaşmısındır newbie olarak ? Gayet yerinde bir öneri adam oyunu yükler yüklemez % 60-80 win rate ile mi oynayacak.

Ayrıca sen benle niye muhattap oluyorsun dengesiz sabunis ? Daha gecen gün bu expin kartlar çöp hayatta para verilmez diyordu sonra cüzdanı fırlatti hepsini gec daha kartlarin 2/3 ü aciklanmisken hale bi b.k bildigini sanip şu şöyledir bu böyle olacak diye oturdugu yerden kural gibi yorum yapiyor ne gülüyorum ya ahahahha tam bir vizyonsuz lol.

@bonepart bana fresh account acip o kadar unranked farmliyan highend deckli adam varken basic setle 9 oyundan 3 nü kazanip ss ol sonra konuşalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzde 33'lük bir deck ve/veya oyun bilgisi ile 1 yılda kaç gold ve kaç legendary kaç epic toplanacak sanıyorsun sen, ben onu merak ediyorum. onun yerine işini kolaylaştırıp 3-5 kuruş para harcamak çok daha mantıklı, abuk subuk wow gibi grind kasacağına. f2p demek, hayatını ver demek değil. he öğrencisindir 20 yaşında, full boşsundur, az paran vardır, göm vaktini oyna, ayrı konu.

he ayrıca ister pack alırım ister almam, önceki kartlar leşti, sonra düzgün kartlar çıkar gibi oldu aldım. belki para kıçıma batıyordu, harcayacak yer arıyordum, aldım. adamın laf ettiği şeye bak ya, desperate, bir yerden kulp bulayım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ben brode minion'ın yoksa aktive olmuyor dedi, ki card text'e baktığımda ilk anda, her şekilde aktive olur diye düşünmüştüm ben. ilginç. 1 manaya 2 minion'a versen bile value fena diil.

ilk zamanlarda gösterdikleri 10'larca karttan çoooooook daha heyecan verici ve ilginç kartlar gösterdiler son 4-5 gündür ve bu stream'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyundaki BÜTÜN 4 dropları şiredırla karşılaştırmak zorundasın. Şiredırla trade edebiliyor mu edemiyor mu diye.

Şiredır'dan gelebilecek gerçek anlamda tek bir kötü kart var o da malum doomsayer. Diğer kartların tamamını (Cho ve Pagle'da dahil) kullanma şansın var. Kazara 4/4-4/3 ya da 1/1 poison gnom gelirse zaten value tavan yapmış oluyor. Açıklanan onlarca 4 drop var. Şiredır varken neden farklı bir şey koymak isteyesin ki?

Nerfhammer incoming.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...