Borlach Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bes tane var abi destede deathrattle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 gece gece gelen desteye bakın; http://www.heartharena.com/arena-run/flsmr8 evisi de 2 leseydim müthiş olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ya bana arkadaşımı win alırken speclemem gerektiğine dair bir quest verdi. online olanla kankilop olsak da benim için 1 win alsa ben de izlesem? şu an kimse yok benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 abi deathrattle dediğin 1 manlık robot felan o yuzden sordum yane deycek bir şey uyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Hearthstone Türkiye grubunda Control Warrior vs Zoo'da, Zoo'nun net favori olduğunu savunan legend olmuş tipler falan var. Niye çünkü bu sezon 5 maçta 5 kere Zoo ile Warrior yenmiş, kanıt işte... Abi nasıl kafalar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 BonePART said: abi deathrattle dediğin 1 manlık robot felan o yuzden sordum yane deycek bir şey uyok belcher bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 sabonis said: Hearthstone Türkiye grubunda Control Warrior vs Zoo'da, Zoo'nun net favori olduğunu savunan legend olmuş tipler falan var. Niye çünkü bu sezon 5 maçta 5 kere Zoo ile Warrior yenmiş, kanıt işte... Abi nasıl kafalar ya... Dafuq? Zoo nasıl net favori oluyo lan? Bi saniye.. Hmm.... Eğer CW HİÇ WW effect kullanmıyosa, hiç brawl kullanmıyosa, hiç fiery win axe kullanmıyosa Zoo alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Aceace said: sabonis said: Hearthstone Türkiye grubunda Control Warrior vs Zoo'da, Zoo'nun net favori olduğunu savunan legend olmuş tipler falan var. Niye çünkü bu sezon 5 maçta 5 kere Zoo ile Warrior yenmiş, kanıt işte... Abi nasıl kafalar ya... Dafuq? Zoo nasıl net favori oluyo lan? Bi saniye.. Hmm.... Eğer CW HİÇ WW effect kullanmıyosa, hiç brawl kullanmıyosa, hiç fiery win axe kullanmıyosa Zoo alır. ben de onu diyorum işte. çok muhteşem kafalara sahip insanlar var: https://www.facebook.com/groups/hearthstonetr/permalink/1803902113166176/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 oha basarcos 38 yaşındaymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ooo konusu açılmışken. dün mü önceki gün mü ne hatırlayamadım. önce rakip flamestrike'ın etrafından oynarken 4. minion'ını inmedi diye "elime bakıyor mind control tech gördü o yüzden 4. minion'ı inmiyor" diye tutturdu. Sanki Kripp anasını satiim 30bin kişi izliyor da snipe'lanıyor.... sonra disconnect yedi bi yerde. "internetim çok düzgün, yayında sıkıntı yok, demek ki battle.net portu üzerinden bana saldırı yapıyorlar şu anda" dedi. adamın ennnnnn ufak bir fikri yok saldırı ddos falan nası yapılır. yani yani fikirsiz falan bile değil. direk kıçından uyduruyor. asdhfuadshfuhasfuadshf adamdaki egonun boyutu ve her daim güzel olan kafası inanılmaz. ama şu herife view falan vermeyin abi. girin sonradan mağlubiyetlerine bakın VOD'lardan. en temizi. yüksek verimli bir mana akışı, 15 dakika içinde sonsuz bir neşe kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ahah. deliriyor mu yine diye bi bakmaya girdim görünce ya :D yaşını görünce şaşırdım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yeni tavern baya güzel gelsenize fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ben bu call of the wild kartını dizayn edeni bi yakalasam varya hangi hunter gelse turn 8-9 arka arkaya atıyo .... evlatları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 GONDARCENGIZ said: yeni tavern baya güzel gelsenize fds damage spellleri bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 şu tablo call of the wild'a olan tüm öfkemi aldı götürdü 2. gorehowl craftlamaya üşeniyodum, iyi oldu. edwin de yoktu, golden geldi, cnms ya. edit: brawl'dan gelen beleş deck tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 edwin şukela olmusta,2. gorehowl niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 cw oynarken ilk gorehowl'u genelde removal için kullanıyorum, kimse 2. gh beklemediği için fatigue başlarken gh basınca genelde concede geliyo karşıdan. cünkü adamların hesaplar karışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 aggro metada 2 gorehowl büyük cesaret tebrik ettim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 gorehowl un baska kullanımı mı var removal disinda CW de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Fatigue gelene kadar çekmiyorum işte ikinciyi, genelde kimsenin beklemediği bi kart oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2 hafta ust uste golden leg geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 demek ki oranlar arttirilmis gizlice. kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ulan bi bana gelmiyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Daha gecen craftlamistim Thalnos'u da, acaba golden i mi tutsam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hahahaha ulan challenge olsun diye full draw üstüne kurulu bi freeze mage oynuyorum tavern brawl'da. karşıma shield blocklu, justicarlı bildiğin control warrior geldi. onu geçtim alextrazsa çektiğimde öldürücem bütün herşeye rağmen adamı. Ama adam EATER OF SECRETS OYNUYORMUŞ asdfhuadshfuahdsufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar