GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 nzoth hunter iş yapmaz gibi,secret palada 2-3 kart değiştirirsen belki iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 of 3 gündür oynamadım pek. bugün de hiç oynayasım yok, 3 tane quest birikti. pef. şu quest olayı çok akıllıca ya, insana girip oynattırıyor harbiden. bari bi duşa falan giriim de 1-2 saat sonra yayına açiim, arena ile yaparım questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Questleri yapmadığımda kendimi kirli hissediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 demin arenada gerçekleşen olay benim başıma gelse ağlayarak çıkardım herhalde oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 niye çıkasın ki? adamın sadece fire elementalini ve creeperını temizleyebiliyosun boardda hala 7 dmg'ı var adamın. muhtemelen o almıştır oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 @Borlach Karta bak bidaha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Of küfür gibi olmuş o combo yazık adama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pardon ya benim aklımda wf efekt gibi kalmış, tüm masayı temizliyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Borastus said: demin arenada gerçekleşen olay benim başıma gelse ağlayarak çıkardım herhalde oyunda. screenshoti niye gay borastus diye tagledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sabonis said: of 3 gündür oynamadım pek. bugün de hiç oynayasım yok, 3 tane quest birikti. pef. şu quest olayı çok akıllıca ya, insana girip oynattırıyor harbiden. sorma ya 3 gunde bir ajandama not ediyorum ''HS questleri birikti yap'' diye. blizz çok akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Marty said: Borastus said: demin arenada gerçekleşen olay benim başıma gelse ağlayarak çıkardım herhalde oyunda. screenshoti niye gay borastus diye tagledin? açık bırakmıştım oraya sağolsun benim için doldurmuşlar aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 abi rope gelene kadar oynamıyo herifler, sabrım kalmadı oyuna resmen. sanki satranc atıyoruz mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 http://i.imgur.com/um1anue.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 rank 19da malygos freeze mage nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/549259-legend-eu-wild-s26-nzoth-secret-paladin Standart'ı beceremediğim için şu desteyle WILD akmaya başladım Eski secret paladin zamanında end game sıkıntısı yaşıyodum ragnarosum olmadığı için , onun yerine enzoth gayet güzel iş görüyor. Loatheb yerine sylvanas , 2. consec , 2. keeper alınabilinir sanırım. No-skill tabii ki ama benim gibi no-skiller için lazım böyle deckler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 hem wild hem standart'ta rank alırsak, ikisi için de ayrı chest açıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Borastus said: demin arenada gerçekleşen olay benim başıma gelse ağlayarak çıkardım herhalde oyunda. ahaha dün aklıma gelmişti, eglenceli olur combosu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Flam said: hem wild hem standart'ta rank alırsak, ikisi için de ayrı chest açıyo muyuz? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yogg saron a ninja buff mı geldi nedir 15 16 tane spell attı bir tanesi bile faydasız degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 3-4 gün aranın ardından yine oynamaya başladım efsane hareket oldu. cthun warrior'a karşı ıkındım ıkındım 9 bıraktım adamı, brawl attı board'um tertemiz ama elimde 6 kart var. 1'i Doomguard, 1'i Soulfire. Tap'ledim ki Soulfire atınca Doomguard gitme olasılığı iyice %20 yerine %16.6 olsun. Tap'ten 2. Doomguard geldi, lethal garantilendi. Attım Soulfire'ı, Doomguard'lardan biri discard'landı. Rakip hemen Astonishing diye emote'a başladı. 2-3 kere Your soul shall suffer!üstüne Extraordinary çekip 2. Doomguard'ı indim. ağlamıştır hasudfhduasfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 doomguard ve sea giant olmayan zoo decki var şiddetle tavsiye ederim. replacementlar 2/1 divine shield charge, attack life swaplayan, 1 de soulfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Selam. Justsaiyan, RDU ve tipini bildiğim fakat kimliğini bilmediğim bir pro oyuncu (bi de kanalda Sjow'dan amnesiac'a kadar büsssürüüüü pro oyuncu var) EU şampiyonasına katılan deckleri yorumluyolar. Anlaşamadıkları noktalar tabii ki var (mesela warrior deckine tinkmasterı tech kart olarak koymak iyi mi kötü mü?) Neyse... 3'ünün de ortaklaşa verdikleri karar. Freeze mage is bad. Don't play it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 http://i.hizliresim.com/z4n0vB.jpg yeni kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 looks legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar