mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 kurba değil yalnız mörlok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 mrglrlgrlgrlrlgrtlhngrgrlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 https://youtu.be/EDAtJzebC3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 applev0dka said: abi az önce legend olmuş adam karşımda arenada cursed blade oynadı wtf.. random bişeyden de gelmedi direk picklemiş adam asdsaf cursed blade çok kötü bi kart değil, maçın başında 4x3 ile 12 falan yiyip büyük tempo avantajı yakalayıp kazanabiliyor warrior. ha iyi kart mı hayır, ortalama kart mı hayır, ortalamanın altında. ama yanındaki kartlar daha leş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bran ustune yogg saron tam bir solenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 sabonis said: applev0dka said: abi az önce legend olmuş adam karşımda arenada cursed blade oynadı wtf.. random bişeyden de gelmedi direk picklemiş adam asdsaf cursed blade çok kötü bi kart değil, maçın başında 4x3 ile 12 falan yiyip büyük tempo avantajı yakalayıp kazanabiliyor warrior. ha iyi kart mı hayır, ortalama kart mı hayır, ortalamanın altında. ama yanındaki kartlar daha leş olabilir. yeni anoy'o tronun shieldı kırmak için 6 yedi, elimde truesilver vardı 8 yedi, sonra bir 8 daha yedi, bufflı zombie chow ile 6 vurdum öldü sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ct'hun deck oynamak benim neyime 4 el üst üste 26. kart 27. kart 25. kart ve sonrasında 30. kart olarak geldi. ne yapabilirsin ki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 twins nzoth rag hellazeal xaril malkorok huhuran bunlar iyi gerisi çöp, c'thun'u saymıyorum zaten iyi meme tier: yogg saron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Yogg tam emo troll ya 90% kendini olduruyo Gecen rakip minionu allah gibi buffladi 22-15 attack falan oldu ustune mind control atti oley derken twisting nether gomdu ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 c'thun'un şu hali cidden saçma sapan. druidde iki kartlık comboyu kaldırdılar otk olmasın diye. turn 8'de innervate + c'thun iniyor adam 16/16. elinde removal yoksa oyun bitiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 oraya getirtmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 tüm gain efektleri battlecry kartın neyi getirmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Elinde removal bulunacak abi işte.. Silence,bgh,debuff falan bir şeyler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 C'Thun Druidimle mi daha iyi eziyorum, RenoZoth Paladinimle mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Ya başıma geleni anlatıyorum. Renozoth paladinim, fatigue warrior var karşıda. Deli gibi armor stackledi etti.. Fatigue'e kaldık. 11 canım var, sonraki el 5 damage yiyeceğim. Karşısı golden monkey kullanmış. Oyunu öyle yerlerden çevirip kazanıyordum ki.. İki çöp legendary koydu yere. Sonraki el kazanıyorum zaten. Concede etmeyince dedim bana bıraktı herhalde. Meğer corrupted nat peagle mıdır nedir ondan atmış yere. %50 şansla bana ekstra bi kart çektirdi ve 5+6 ile tam gereken damageı vererek oyunu kazandı adam. Aahahahaha baya eğlendim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 aquila said: oraya getirtmicen. genel olarak druid için geçerli bir laf bu. "20 hp altına düşmeyeceksin kanka" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 druid in innervate ini de nerfler mi blizz acaba :( kalksın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 abi dikkat et ayi olmasin, ayin olunca si... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 abi dikkat et FoN ve SR falan basmasın, sonra si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 O devirler bitti artık şakirrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Nekro said: druid in innervate ini de nerfler mi blizz acaba :( kalksın direk AHAHAHAHA abi ben söyledim druid inneravate gitmeden ÖL-MEZ. Cok fena ramplıyor. hele yeni class leg.'i atarsa erken gg .En sonunda cenarius'un boynuzlarını görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Wishmaster said: O devirler bitti artık şakirrr bitti ama gene de bir ürkütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Ya ben corrupted heal bot'u kendimizi heallıyor sandım da dün saboyu izlerken renozoth palaya koyabilirim dedim. Meğer rakibi 8 heallıyormuş. Ne saçma kart ya. Auchenai ile kullanmak bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 master of evolution kesinlikle bozuk. yükselttiği mananın en boktan kartı geliyor 6-7 keredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bu arada ladder sistemi nedir şimdi? wild'da ayrı, standard'da ayrı yükselicez ve ikisinden de ayrı chest mi alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar