Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

abi az önce legend olmuş adam karşımda arenada cursed blade oynadı wtf..

random bişeyden de gelmedi direk picklemiş adam asdsaf

cursed blade çok kötü bi kart değil, maçın başında 4x3 ile 12 falan yiyip büyük tempo avantajı yakalayıp kazanabiliyor warrior. ha iyi kart mı hayır, ortalama kart mı hayır, ortalamanın altında. ama yanındaki kartlar daha leş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

applev0dka said:

abi az önce legend olmuş adam karşımda arenada cursed blade oynadı wtf..

random bişeyden de gelmedi direk picklemiş adam asdsaf

cursed blade çok kötü bi kart değil, maçın başında 4x3 ile 12 falan yiyip büyük tempo avantajı yakalayıp kazanabiliyor warrior. ha iyi kart mı hayır, ortalama kart mı hayır, ortalamanın altında. ama yanındaki kartlar daha leş olabilir.

yeni anoy'o tronun shieldı kırmak için 6 yedi, elimde truesilver vardı 8 yedi, sonra bir 8 daha yedi, bufflı zombie chow ile 6 vurdum öldü sdsafas
Sosyal ağlarda paylaş

Ya başıma geleni anlatıyorum.

Renozoth paladinim, fatigue warrior var karşıda. Deli gibi armor stackledi etti.. Fatigue'e kaldık. 11 canım var, sonraki el 5 damage yiyeceğim. Karşısı golden monkey kullanmış. Oyunu öyle yerlerden çevirip kazanıyordum ki.. İki çöp legendary koydu yere. Sonraki el kazanıyorum zaten. Concede etmeyince dedim bana bıraktı herhalde. Meğer corrupted nat peagle mıdır nedir ondan atmış yere. %50 şansla bana ekstra bi kart çektirdi ve 5+6 ile tam gereken damageı vererek oyunu kazandı adam. Aahahahaha baya eğlendim la
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...