Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yeni meta bolf :D https://www.youtube.com/watch?v=mnHAMu0G4cE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 https://media.giphy.com/media/13jSmRGWXMiqFq/giphy.gif adamlar uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 sabonis said: k1nJo said: 41 pack 1 leg 4 epic meh. şunda hiç abartı yoksa baya ciddi kötü 20'de 1 legendary, 5'te 1 epic çıkması lazım Adam pity timer olmasa hiç kart sahibi olmayacakmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 sabonis said: k1nJo said: 41 pack 1 leg 4 epic meh. şunda hiç abartı yoksa baya ciddi kötü 20'de 1 legendary, 5'te 1 epic çıkması lazım yok, hatta sonra görev yapıp bi tane daha açtım o da fos çıktı. zaten güzel açarım diye bi beklentim yoktu da legleri geçtim biraz farklı kartlar çıksaydı iyiydi. neyse ya napıyım her boku kendim craftlamaya alışkınım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 o çıkan leg de her turn başka bi şey olan şu 1 manalık şapşal şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Pati içinden de pati dışından da isteyeni çok oldu. koyayım dedim. 29 kart var. +1 flex spot. Ne isterseniz koyabilirsiniz. Face shaman ve freze mage harici her şeyi çok rahat yendim. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Biraz oynadım, bu bu Cthun...Yuh yani. 2-3 defa yendim ama feci kartları varki, sonunda Cthun'u inebilen direk yeniyor zaten. Bu arada şu karttan da nefret ettim Direk shaman ile alemlere akacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Dr. 4 o! nalet olsun eğer elimde t4'te sap yoksa kesinlikle kaybediyorum. Çıldırtcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 58 deste 14 epic, 1 leg. O da gele gele fena değil dediğim soggoth geldi meh. Bi de biri bana yardım etsin ya, 7 win questini yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 black knight da baya is yapar olmus iyiki kırmamisim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 https://www.twitch.tv/sipro84 ben de gold + preorderla aldigim 159'u packi acacagim simdi.. gormek isteyen buyursun.. tgt releasede 80 packte 3 tane bolf ramshield acmis adamim.. ayni performansi bekliyorum kendimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Borlach said: 58 deste 14 epic, 1 leg. O da gele gele fena değil dediğim soggoth geldi meh. Bi de biri bana yardım etsin ya, 7 win questini yapamıyorum :( Bununla yaptım ben.Brann ve gormok ekleyince daha da güzel oldu. http://www.hearthpwn.com/decks/502782-wotog-new-legend-zoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ozan said: Biraz oynadım, bu bu Cthun...Yuh yani. 2-3 defa yendim ama feci kartları varki, sonunda Cthun'u inebilen direk yeniyor zaten. Bu arada şu karttan da nefret ettim Direk shaman ile alemlere akacağım. şu kartı ilk gördüğümde eyvah sıçtık demiştim fel reaver'la karşılaştırcak olsak çok adaletsiz kalıyor bu ya. 5 mana olsaymış hiç değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Spyro said: https://www.twitch.tv/sipro84 ben de gold + preorderla aldigim 159'u packi acacagim simdi.. gormek isteyen buyursun.. tgt releasede 80 packte 3 tane bolf ramshield acmis adamim.. ayni performansi bekliyorum kendimden.. sonuc 159 packte 13 legendary (2 golden), 38 epic (3 golden).. legendarylerden 3 tanesi duplicate (toplam 3 deathwing, 2 boogeymonster actim).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 abicim 35 deck actım bi bok cıkmadı hatuna 5 deck actırdım 3 epic 1 golden rare 1 tane legendary actı bundan sonra butun packler hatun kişide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Spyro said: Spyro said: https://www.twitch.tv/sipro84 ben de gold + preorderla aldigim 159'u packi acacagim simdi.. gormek isteyen buyursun.. tgt releasede 80 packte 3 tane bolf ramshield acmis adamim.. ayni performansi bekliyorum kendimden.. sonuc 159 packte 13 legendary (2 golden), 38 epic (3 golden).. legendarylerden 3 tanesi duplicate (toplam 3 deathwing, 2 boogeymonster actim).. e baya iyi rakamlar 100'de 5 leg 22 epic çıktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 148 pack. 5 leg cikti. Digerlerini saymadim. Totalde 12k dust oluyo fazlaliklari da kirparsam. 13 leg cok cok iyi. 2 de golden bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 https://www.twitch.tv/sipro84/v/63151157?t=43m24s su linkteki andan itibaren izleyebilirsiniz.. bug mi oldu nolduysa arka arkaya 11 packte 5 legendary actim.. ozellikle 11. pack'e dikkat.. uzun zamandir bu kadar sansli bir pack opening yapmamistim.. sabo ve ace oldurecek beni muhtemelen :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 30 deckten sadece 2 tane epic çıktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 oh bebek cthun warrior yaptım random bi listle ne dovuyorum belli değil cthun discardladım az once cok kart cekip ona ragmen dovdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 53 paket 1 legendary fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 black knightı kıran kafama sıçayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 son 4 arenada o kadar kötü deckler geliyor ki. olacak iş değil. bir de rakibe gelene bak anasını satiim. zar zor yendim. olacak iş değil ya.... adam şöyle gitti zaten. Acidic Swamp Ooze Argent Protector ile bedava benim yaratığımı öldürmece Shattered Sun Cleric üstüne topdeck Abusive Seargent ile kıçı 4 olan yaratığımı öldürmek ve 4/4'üme Aldor Üstüne artık buff ve küçültme kalmamıştır diye oynadığım Fel Reaver'ıma Humility Üstüne Water Elemental'a Keeper of Uldaman ve Seal of Champions Üstüne Jeweled Scarab ve Deathlord Üstüne Dark Iron Dwarf ve Hero Power'ı ile yaratığımı temizlemek Sonra topdeck Rallying Blade + Seal of Light ile kıçı 5 yaratığımı temizlemek 1 tur sonrada Stormwind Champion'ımı topdeck Keeper of Uldaman ve weapon ile temizlemek. yani abi......bir deckin çektiği 15 kartın 11'i board'a direk müdahalede bulunabilir mi lan? bu nasıl bir deck lan. hani hayatımda ilk kez gerçek anlamıyla başarcoşa bağladım. cidden masayı baya ciddi sinirle falan yumrukladım artık son Stormwind Champion'ı öldürdüğünde. çıldırtır lan.. bana draft'ta 5 tane 2 mana gelmiş, onlarla götüm götüm oynuyorum ulan inşallah ilk başlarda gelirler diye. adamın decke bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 arkadaşı 5 maçtır izliyorum, mid-range master of evolution'lı falan shaman oynuyor. aşırı saçma. 9'da 9 gidiyormuş zaten. sinirlendim baya blizzard'a şöle bir şeye izin verdikleri için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Hmm ne kadar ilginç. Bu yazdıkların çok ilgimizi çekti sabonis, biraz daha anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar