Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 çarş mı geliyor patch bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eaaah herseyi disledim grom ve ragnaros yaptım kaldı 3200 dust hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ne kadar mutluyum diablo geliyor kurtuluyorum şu oyundan sinir stres yaptı resmen 2 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sea giantlı ve dr boomlu bir priest decki ile karşılaştım ladderda. hakaten şu anda oynanıcak oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Dr Boomlu priest görmek seni neden şaşırttı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ne neden oynanacak oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 şimdi neleri kırıyoruz biri özet geçsin. benim deck'de juggler da var, ironbeak de var, arcane golem de var, leper gnome da var, var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Aceace said: Ancient of Lore Force of Nature Keeper of the Grove Ironbeak Owl Big Game Hunter Hunter’s Mark Blade Flurry Knife Juggler Leper Gnome Arcane Golem Molten Giant Master of Disguise Bunları kırıyorsun bugün, yerlerine başka kart koyuyorsun şimdilik. Gerekirse de yeniden yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 eyvallah bir de bugün kırmanın olayı nedir? dust ile ilgili bir durum mu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Yapma costu kadar dust veriyor şimdi kırınca, o yüzden bugün kır bekle. Yarın yeniden yapman gerekirse kaybın olmaz, gerekmezse kazancın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kartları kullanmaya devam edeceksen kırmana gerek yok. Juggler kırmam ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sadece 8k yapabildim + 12715'da fazlalıkları bozduruyorum şimdi. Tüm emeğim 20k imiş.(goldlar hariç asdaf goldlarımı vermem) Yahudi sabonis fazlalıkları bozdurmaz şimdi... Seneye gelicek patch'i bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 tamamdır. bir de şey sorucam, şimdi benim main deck kaç sezondur max rank 13 görüyor (paladin) bir ayda herhalde 55-60 ranked match yapıyorumdur. deck'i vakti zamanında bir hs sitesindeki deck'den esinlenerek yapmıştım. sonrasında da elimdeki legend'lara, epic'lere göre belli bir sinerji yaratmak için değiştirmiştim. bu yeni patch ile beraber Meta'yı vs. daha çok takip etmek istiyorum. yani elime iyi bir kart geldi (craft/pack), bişi çıkarayım yenisini koyayım böyle devam edeyim mantığından çıkıp, ladder'daki vaziyete göre güncelleme yapayım deck'imde diyorum. kısacası kütük gibi oynamicam sdf. birkaç guide, site önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Ben 1600 oldukça resetliyorum dustı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Abi best heartstone decks yaz cıkıyor zaten. Ama HS'de zevk almayacaksan oynamanın mantığı yok. Benim şu an hayalim mesela CW oynamak: O sebeple dustları groma ve ragnarosa bastım. Ama sen abi bu ne ya her oyun fatigueye gider mi diye oynayacaksan mesela face shaman oyna. Her sezon top tier 4 5 deck oluyor onları takip edersen yeterli. Mesela bu donemde tombalacı mage, fast combo druid, zoo warlock, control priest akıyor. Yeni sezon bütün kartlar acıklanınca netleşir 1 2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yok gene sevdiğim deck ile oynarım da, ladder'da 13'lerde kalınca da uyuz oluyorum. şöyle bi 4 - 5'leri zorlayabileceğim bir iki ayrı deck de olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 O pek de deckle alakalı bir şey değil. zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 haddi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Tempo storm a gir. meta snapshot var onu takip et. tier 1 decklerden yapmaya çalış noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Bi kac gundur pek pc bakamiyorum da. Bugün gelmedimi simdi old gods ve tum kartlar? Eve gidip pack opening yapicam saniyodum bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 amerikaya bugun geliyo bize de gece yarısı gibi gelir sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 10luk deck 3-3 bitiririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 mulgear6 said: 10luk deck 3-3 bitiririm ben Çok temiz 10u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bu deck ss'lerini hemen nasıl koyuyorsunuz lan. program mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 applev0dka said: Tempo storm a gir. meta snapshot var onu takip et. tier 1 decklerden yapmaya çalış noob nolur gel bi çelınc yapalım akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar