BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Pordakal said: unstable portalın en dandik yanı gelen kartın 3 mana less olması. ona bi ayar çekseler daha bi stable yapsalar iyi olabilir. adam turn 2 ve 3 de unstable oynuyo, 4 ve 5 de ancient of lore ve ironbark iniyo en azından gelen kart 5 mana üstüyse düşürmesin manayı. abi saçma mısın? kartın olayı o zaten tempodan feragat ediyor ve bir şans alıyos20 manalık molten giantta cıkabilir hiç oynayamayacağın hiç bir işine yaramayacak bir creatureda adam tempodan feragat ediyor 2 manaya mad scientist ineceğine zar atıyor o zaman innervatetide kaldırsınlar 8 mandan büyük creaturelarda heallanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ADAM TEMPODAN FERAGAT EDİYOR AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 TURN 2'Yİ BOŞ GEÇİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Unskill portal'ı T2'de değil T3'te oynarsanız %65 falan oynayabildiğiniz bir minyon -allah ne verdiyse artık- cıkıyor. Piyango mage oynarken bari onu bilin yahu, kumarmış hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben oıynayamıyorum :( antonidasım yok entomb priest ve combo druidim var paramın yettiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Elinde 2lik drop yoksa oynarsın her türlü. Scientist falan varsa tabi ki scientist oynuyorum ben. Sorcerer's app + up oynamak güzel oluyor turn3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 beyler oyundaki en iyi minion huge toad, bunda hem fikir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 şüphesi olan oyunu bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Adam knife juggler'a op dedi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 the dream :( http://i.imgur.com/R1jeTWO.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 post imza uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 haha ince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 en iyi huge toad sonra knife juggler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Ne knife juggler ne huge toad ne diyorsunuz ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 nassı yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 26/27'sinde geleceği kesinleşti old gods'ın http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097936/whispers-of-the-old-gods-creeps-into-action-on-april-26-4-19-2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 release günü girince bisiler veriyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Ya ohaaa ya, lan 1 hafta kalmış şurda çıkmasına hala nerfleri açıklamadı adamlar. Bu kadar ketum olunur mu be kardeşim ya. @toggie İlk gün değilde başlangıçta bir süre için (muhtemelen ilk ay boyunca) oyuna girer girmez 3 pack hediye gelecek. Ve ilk açtığın packten %100 olarak c'thun ve 2xbeckoner of evil çıkacak. Zaten bu 2 kart normal şartlarda packlerden hiç bir şekilde çıkmayacakmış bir daha. Yani elinizde 2x 3x c'thun olma durumu yaşamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Nerfler de bu persembe aciklancak diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Açıklansın bir an önce de önümüzü görelim. Şimdi de BGH nerfleyecez diye söylentiler çıkarmaya başladılar zaten. Valla var ya öyle bir şey olursa ağır sıçtık bu kadar büyük minion açıklandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yav said: 26/27'sinde geleceği kesinleşti old gods'ın http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097936/whispers-of-the-old-gods-creeps-into-action-on-april-26-4-19-2016 giden naxx ve gvg kartları dustlayınca 1/4 mü yine yoksa full refund mu vericek, kesin bilgi varmı biyerlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Şu an oyun içinde zaten dustlanıyor tüm kartlar, hatta gitmeyen diğer kartlar bile dustlanıyor (LoE, BRM falan). Ve tabi ki de tümü 1/4 oranla dustlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben de şeyi sorayım o zaman. eski adv. heroic mode bitirmedim ben daha card back almadım onlardan. onlar da gidecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Sadece tek bir wing bile satın alsan o adventure artık sürekli duracak yerinde, daha sonrasında diğer wingleride alabileceksin istersen. İstediğin zaman oynayabileceksin. Ancak hiç almadığın bir adventure varsa o gidecek ve ne alınabilecek, ne de oynanabilecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 "Confirming we get the nerfs / new board with the 21st stream" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar