Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Aksine shapingi begenmedim, cok random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Golden manastorm demek istedigin legi craft et demek daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Leeroy haric hepsi var ya, neyse bekliyim az :P smorc oynamadigim icin leeroya hic ihtiyac duymadim simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Borlach said: 9. Turnde yere maligos indim 0 manaya 5 vurdum ;) Cok opsiyonel, ister removal ister finisher. finisher? turnuva maçında falan finisher olarak kullansana bi, görmek isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 10 manaya pyro efect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Finisher derken? Sadece minionlara atılan bir büyü farkındayız di mi? Hani öbür türlü olsa gene bir derece güzel kart diyecem, sonuçta ekstradan bir büyü daha vermiş oluyorlar gibi düşünecem ama minion killer abi. Bütün mevcut manayı harcayan ve harcadığı manaya göre az vuran bir büyü. Arcane blast 1 manaya 2 vuruyor, üstelik yerde spell damage falan varsa insanlıktan çıkıyor. Malygos yerde iken 1 manaya 12 vuruyor mesela. Edit: Abi nasıl pyro ile kıyaslıyorsun ben harbi anlamıyorum. Elindeki pyroyu kaç kez yerdeki bir moba attın bir düşünsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 minion'u görmemiştir o. 1 manaya 1 dmg genel olarak çok iyi değil zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Minionu gormedim ben ya hahaha tamam haklisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 içimden bir ses, bununla sinerjiye sokacakları öyle bir kart açıklayacaklar ki tüm bunlar bosa cıkacak diyor ama hadi bakalım asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 priest karti super.. tam randuin'lik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ahmedinejad said: minion'u görmemiştir o. 1 manaya 1 dmg genel olarak çok iyi değil zaten? bende gormedim minioni :P kotuymus baya, aptal blizz ya :( o minion olmasaydi freeze mage icin dehset kartti direk, cilgin combolar cikardi onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 kartın tek bi güzelliği var. frostbolt koyuyorsun mesela, gidip boom'a 3 vuruyorsun bi bok olmuyor. bunda 3 manaya bişi yapıp geri kalan mana ile boom'u hedef alınca, boom ölüyo. ama bu sacrifice edeceğin stabiliteye değer mi? bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 kartlar çok değil de, mekanik hoş. 0 mana - kalan manan kadar şu bu o mekaniği yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 flamewaker yerine shadowflame yazmısım. Tempo mage e girebilir hiç bişey yapamazsan antonidas ile sallarsın 0 manalık kartı çevir fireball'a fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sabonis said: hahahahaha adamım yine coşmuş dün gece: https://www.twitch.tv/basarcos/v/54800411?t=3h36m10s 3:36'dan 3:45'e kadar izleyin, özellikle 3:40'tan sonrası :D :D bi de yanlış oyun üstüne yanlış oyun yapıp yeniliyor hasdufhudashfua sabocan sensin di mi chatteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 eleman benim oyunları görse demek ki kendini atıcak camdan haha çok enteresanmış hakaten knife jugglar'a kızıyo RNGnin babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 tunch said: sabonis said: hahahahaha adamım yine coşmuş dün gece: https://www.twitch.tv/basarcos/v/54800411?t=3h36m10s 3:36'dan 3:45'e kadar izleyin, özellikle 3:40'tan sonrası :D :D bi de yanlış oyun üstüne yanlış oyun yapıp yeniliyor hasdufhudashfua sabocan sensin di mi chatteki? tabii canım. yakalarsam troll'lüyorum. muhteşem bi tecrübe. canlı izlemek daha da manalı. full mana potion içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 demin arenada bole LoE oncesi draftladigim mage decki ile boomlu, 2 secretli challengerli paladinin agzini kirdim tisikkurler 3x flamestrike :D bakalim kaca kadar goturebilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Yeni kartlarin mekanigi cok verim alinarak kullanilabilir asil ozelligi o Acayip versatile yani is yapar 2side oyun gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kartların genel olarak oyuncuya insiyatif verebilmesi lazım ya yoksa curve'e göre oyna iyi çeken kazansın oyunu oluyor sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bu da paladin: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/283/618/635938525687773754.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Gold biriktirmek mantıklı herhalde şuan. Bir de oyundan kalkacak olan adventurelar dan gelen kartların yerine dust mı verecekler ? Sonuçta bir ücret ödendi onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kalkalacak kartlar dustlanacak işte dust gelecek ordan ben goldda biriktiriyorum kartlarıda dislemiyorum bu donemde nerfleneneleri full price dustlarız diye hiç bişiye dokunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Yok ya, kesin bu mekanikle ilgili bir şey ekliyecekler oyuna yoksa ciddi bir hesap hatası var bu işte. Shaman 3 manaya kesin olarak 7 heal, eğer desteden çekilen kart büyük manalı ise 14 heal atabiliyor. Priest 1 manaya 5 heal atıyor, paladin 2 manaya 6 heal atıyor, druid 3 manaya 8 heal atıyor. Druid 9 manaya herkezi fullüyor, toplamda 40-50 heal potansiyeli var yani 9 mananın. Mananın 2 katı heal olayı komple yalan bir katsayı. Bu katsayıyı arttıracak ya da o manayı direk geri verecek bir şeyler ekleyecek olmaları lazım oyuna. Yoksa kullanılacak kart değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Healadin viable olabilecek mi gene aceba ya. Reno ve bu kartla beraber gne iğrenç binlerce heal atacak bi deck çıkar zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar