sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 o ne lan öle 500 mb mı ne download ettim, playable oldu oyun :D :D edit: hang-up olup duruyo 500 mb ile :D neyse etsin biraz daha download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 oooo bi serverda 17 karakter buldum bi tane zamanında yarattığım. oh oh mis :D yalnız anasını satiim benim gibi paso alt-tab yapan adam için büyük eziyet. ne zaman alt-tab yapsam oyun takılıyor. windowed fullscreen yapmak gerek. edit: ala ala edit manyağı oldum. giremiyorum oyuna lan, loading barı dolmuyor :D neyse indirin bi 10 gb falan. akşama bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Masticore said: Laurelin said: lvl20 ye kadar beles oynuyorsun geliyor iste dun gece 18 karakterle 10dk surmedi kasmam :P blood elf-drenay acmayin ama yavas baya zonelari, en temizi human veya orc acip yardirin iste :D 0 dan kaç dakika sürer ? en para mı son kez kullanıcam iyi oldu bu ay gelmesi ve ilk kez para verip pack alıcam. uzun suredir oynamadiysan 2-3 saate yapabilmen lazim, yeni basliyanlar belki zorlanir oda max 4 saat eder hani bizim pop ama 1-20 yi 45 dakikaya kasar misal oyle kolay :P tauren paladin/drood acip dungeon finder spamlayin tank/dps/heal beraber secerek cok iyi gelir oylede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Ooo iyiymiş o olay. Bende bu gece dl'ye birakayim da sonra orc warriorumla crossroad'da eseyim. mmmmhps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 wowda levellama olayı ne zamana kadar gecerli, limit var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ulan reno mage nedir ya, allahım yaleppim. win streak yapıyorum böle tam akıyorum ortamlara freeze mage ile. hooop reno mage geliyo karşıma, bizim ace gibi, cins olmak için çabalayan tipler. ağzıma sıçıp bırakıyolar tabii :D 2 günde 4 tane mi gelir lan? sezon boyu 1-2 tane gelmesi lazım maximum. bi de pezevenklerde hiç sekmiyor, ice block üstü reno yaptılar 4'te 4. zaten hayvani üstünsün 1 tanesini çekme bari lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 direk deathknight açsak olmuyor mu ya 45 levelle başlıyordu o? meh trial açamıyormuş dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Garip desteler acayip zevkli oluyo, sende dene bence. Dün gece bi mechlock yaptim mesela bayagi eglendirdi. Belirli bi desteyle surekli oynamak bay getiriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Pandaren açın karakteri, diğer bütün ırklardan hızlı kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Druid karti cikmis http://hearthstone.judgehype.com/image/682291/#img 4 mana, 4/5, cthun 10 attack ise +5 health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 magicteki sliver muhabbeti gibi bişey yapmaya çalışmışlar ama olmamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 westfall'daki eardrop görevi işkence şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hangi server :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 5 win hunter questi geldi bana. face hunterla hızlı hızlı yapayım dedim. oyundan nefret ediyorum şu anda tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Camel hunter oyna zevkli baya, mid range. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 olm level 17 priest'im uldaman'ın içinde çıktı lan. ne işim varmış benim bu level'da uldaman'da sdhufhdasufha. Borlach said: Garip desteler acayip zevkli oluyo, sende dene bence. Dün gece bi mechlock yaptim mesela bayagi eglendirdi. Belirli bi desteyle surekli oynamak bay getiriyor resmen. ben tam tersi. tek bir deckle oynamayı seviyorum, o decki öğreneyim iyice, bilgim artsın, oyunu daha iyi oyniim vs. arada kafa dağıtmak için face shaman veya zoo da giriyorum. Zoo gerçi kafa dağıtmak diil de rank atlamak için daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Face shaman değil de şöyle güzel bi control shaman ne yapabildim, ne de yapabilen çıktı :) Bi türlü istediğim gibi olmuyor. Halbuki potansiyeli çok yüksek bence. Ama evet, rank kasmak için zoolock ve faceshammy bire bir. Tempo mage'de iyi bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Bu oyun stratejisini C'thun üzerine kurma olayını da sevmedim ama diğer kartları da görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 c'thun fena olmayacak gibi duruyor şu kadarcık açıklanan kart bazında değerlendirirsen. 12 tane kadar c'thun, 18 tane kontrol kartları şeklinde. warlock ve druid için hele, biri innervateleyip 8. turn'de ebeye atlayabilir, diğeri c'thun'a en hızlı ulaşacak class falan. ilginç olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 wow subs biteli 8 ay oluyor, neyse ki aynı hesapla trial oynayabiliyoruz. yeni pala açıp geze geze 3 saatte falan redridge'de 20leyip bıraktım. 3-5 tane lvl 100 işsiz denyo horde rogue questgiverları ve lowbie'leri kamplamasa yarım saat daha erken 20lerdim heralde. aldim Liadrin'i, murloc palamla ranked kasmaya devam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 3. turdan itibaren düzenli her tur armor up basan 2 shieldmaiden 2 bash 1 shield block oynayan ve 8. tur'da greetings spam'layan warrior'ı, freeze mage ile yenmenin hazzı bir başkaymış la. deckte 4 kart kalana kadar sabrettim, antonidas + emperor geldi sonunda... antonidas ile 4 fireball aldım, cızzzzzbızzzzzzz közde warrior yaptım. 73 damage vurdum sanırım toplam oyun boyunca. ayıptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Cw mallik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Freeze Mage e Malygos neden eklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Malygosu indikten sonra ayni turn spell oynayamiyorsun ondan. Ya turn 8 de 2 tane sorc app inmis ve onlarin hayatta kalmis olmasi lazim yada turn 9 da indigin malygosuna cevap gelmemis olmasi lazim. Ikisi de cok dusuk ihtimal. Ayrica deste de 2 tane sorc app ye yer acmak cok zor. Malygos mage icin biraz daha farkli bi deck olusturman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 WoW olayı ne level 20 char kasarsan hediy emi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar