tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Xeph said: ne kadar gold biriktirdiniz yeni expansion öncesi? :p pre-order edicem ben 50 pack. Şu anda gelen goldla vanilla pack alıyorum, baya bi kart eksiği var bende haliyle standart oynıycaksak illa lazım olucak o kartlar. hele bi de ysera falan nerflenirse bedavaya legendarym olucak demektir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ben arena falan yapmayı komple bırakığım için gold baya baya uçtu. Bir hesapta 5900g var, diğerine göre yeni olan hesapta 5100g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 anası kötu yola dusmuslerin yaptıgı oyunda brawlda bile sinir hastası olabiliyorsunuz. millete ne desteler geliyor bana wisp asdfdfd eğer bir gun kanser olur ya da beyin kanaması geçirirsem vasiyetimdir blizzard'a dava açılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 biraz önce mage oynuyodum, elimde stonetusk boar vardı oynadım işte mecburen. 1-2 turn sonra portal geldi sevindim, bastım yine stonetusk boar geldi asdf. karşıda secret vardı mirror entitiy'ymiş onu proclatmış oldu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 gerçi sonra öyle bi maç kazandım ki çok komikti asds ben warriorım, adam rogue. 2 iron juggernaut gelmişti adam gibi geri kalan her şey çöptü. boardum boş, elimde kart yok adamın board full dolu kodolarla falan. ama adamda 12 hp var; ben silah, o mine çekse diye hayaller kuruyorum iki mine da duruyodu deckinde. son şansımdı işte silah/charge bi şey istiyorum yoksa kaybedicem, bi çektim reno geldi asdf, attım bi de çalıştı ahah. sonraki turn alarm-o-bot çektim sanırım ama reno sağ olsun 2 turn kazandırdı. sonra bi çektim heroic strike hahah. sonra adam bi çekti mine, suratına yedi 10 damage ve kazandım lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Yalnız iyiymiş. Luck cap direk. Başka şans oyunu oynama bi süre, tüm kısmetini bi hs oyununa bitirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ne biçim brawl yapmışlar ya bayık bayık 4 kere falan kaybettim 5.oyunda rakip oynamadı ben de vurdum ağzına ağzına sora isteksiz bi şekilde paketi açtım daha yeni manastorm çıkmıştı, cycle'ın başına döndüm diye hani bi bkelendim yok. GOLDEN NOZDORMU çıktı anasını satayım skljffkjsdkjl sinir de olamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 > 5 tane oynadım 4ünü kaybettim > tavern brawl çok bayık confirmed beyler sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ? paket için oynuyorum cpt obv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 peki :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ve de pakedi alacam derken çok sıkıldım sora golden nozdormu çıkınca da dumur oldu çok seyrek denk geliyo adam gibi brawl. çoğunluğu çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bir takım leak'ler https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/49uuql/whispers_of_the_old_gods_134_new_cards_cthun_and/ tl;dr, 134 yeni kart 4 old god, kartlardan 16'sı bu old god'larla ilgili (sinerjili) old god'lar 10 mana 6/6 olacak fakat, oyunun gidişatına göre diğer oynanmış oynanacak kartlarla sinerji oluşturarak güçleneceklermiş tarihle ilgili de bişiler var da ben pek ikna olmadım o kısımlara çok da matah bi leak sayılmaz hani son tahlilde. yarın akşam görcez bakalım ucunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 10 mana kartlarla dolduruyorlar , meta'yı yavaşlatmaya calisiyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Hımm biraz kötü bir haber olacak ama, Bleu post "Standard is coming with the Spring Expansion." said: demiş. Yani sistem değişmiyor henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 arena'da gvg acmaya drvam mi edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Şu an edecek ama standart geldikten sonra sadece aktif explerin paketleri çıkacak arenadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 aslında entresan bi ortam olacak galiba bir nevi eski expler tamamen bırakılıyo wild oynamak istesende oynayamayacaksın o zaman gidip paralı ile gvg decki almayacagına gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 GvG satılmayacakta zaten, sadece dust ile craft edebileceksin o kartları. Hatta asıl pisi naxx aslında, yani 2800 golda aldığın o tüm kartlar için 12500 dust harcaman gerekecek ki harbi uçuk bir rakam. Zamanında almayan biri wild falan oynayamaz net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ohahaha Kraken çok saçma bi kart gerçekten arena'da lan. az önce şu oldu. İndim Sorcerer's Apprentice öldürdüm, saldırdım 6/6 öldürdüm, Time Rewinder ile elime aldım, indim Snowchugger öldürdüm, adam 3 atak minion ile saldırdı, üstüne Flame Cannon attı. 5 vs 1 takas asdhufhdasuhf, 5 vs 1 lan. Hadi Time Rewinder yarım kart say, 5 vs 1.5 inanılmaz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=cKjUgLrDEbI http://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/whispers-of-the-old-gods/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 offf aysonunda veriyim pre orderi :D iyi bari cthun + 3 pack beles veriyor pintik blizz 14k dust var, nerflenen kartlar filan bakalim kac olcak. su basicleri tamamlasam yeter 53 pack ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Laurelin said: said: Four Old Gods are waiting for you to add them to your collection, ready to devour your opponents*: C’Thun, Yogg-Saron, Y’Shaarj, and N’Zoth. Of course, where there’s a god, there’s a cult, and C’Thun especially is bringing plenty of friends to the table. ekibi toplayalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 gösterdikleri 2 c'thun buff kartı gibi kendi başına iyi olan 5-6 tane daha kart varsa set'te, c'thun decki fena olmayacak gibi duruyor. 15/15 inip 15 vurmak falan biraz abes. 14-15 kartı c'thun'a ayırıp 15-16 kartla da kontrol kasarsın vs. hele ola ki c'thun'un cost'unu düşüren bi kart varsa, imba olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ne zaman çıkacağı belli mi nisan sonuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar