applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 yani olabilir tabiki de işte, edit kısmında da dediğim gibi. İmkansız değil yapabilirler ama yapmamaları gerek, yaptıklarında broken bir oyun olur. masaüstünde nasıl oynuyorsan öyle oynanabilmeli diyorum, yapıyorlarsa da zaten haberimiz olmayacak yani :D 12314124 kere su kartı oynadım 31231 kere su geldi. 213411312 kere pack actım 2131 legendary cıktı olayları tamamen istatistik cunku bişey kanıtlamıyor. keşke ben brode cıkıp açıklasa tüm merak edilenleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Vingthor said: şu anda raptor rog dekim var bitane. baya da oynuyorum hala millet bırakmış gerçi ama ben hızlı hızlı rank5 yapıp bırakmaya çalışıyorum vaktim yok keza onun için baya iyi bi deck. vefakat rog deki falan değil hiç onu söyleyeyim. raptor rog yaparsan rog öğrenmiş olmazsın çok. oil veya oil tempoyla falan rog öğrenilir veya şu dogun miracle'ı. asıl oynanış biçimi onlar yani ama çok para etmiyor bildiğim kadarıyla. uzak kaldığım için 2 aydır benim fikirlerimde çok para etmeyebilir tabi dsfkhZaten 45-50 win'im var rogue'la hepsi de raptor. Durumun ayıkındayım yani. Daha bikaç ay ugrasmam ama oil ogrenmekle falan. Anca edwin çıkacak da.... İlk çıkarttıgım legdi bu arada edwin, bu ne ya diyip kırmıştım:D tgt oncesi kimsenin rogue oynamadıgı donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 k1nJo said: Wishmaster said: Bu dediklerin yazılımsal anlamda kolaylıkla yapılabilir şeyler. Balance sağlayacaksa, oyunun oynanabilirliğini arttıracaksa neden olmasın? Sen her kartın eşit olasılığa sahip olduğu düşüncesine nereden sahip oluyorsun mesela? Açıklandıysa böyle bir şey eyvallah? varsayıyorlar :D kafası güzeller hala neler yazıyorlar ya. adamlar istese %90-10 da yapar. ama niye yapsın niye, bunun cevabı yok. azıcık düzgün besleniyorsan, akıl çalışıyorsa falan zaten bunlara kafa bile yormuyorsun. sıkıntı bu noktada. varsayan bir avuç kişi kafalarına göre 3 maçta şanssız olup sonra "evet evet blizz oynuyor" diyor. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ben craftladım edwini ama çok metabased malesef edwin. yani agroya karşı iyi kart gerçekten veya mid range falan. fakat control geliyosa çok çıkarıyorum zaten. çok sıkıntı değil yani edwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 sabonis said: k1nJo said: Wishmaster said: Bu dediklerin yazılımsal anlamda kolaylıkla yapılabilir şeyler. Balance sağlayacaksa, oyunun oynanabilirliğini arttıracaksa neden olmasın? Sen her kartın eşit olasılığa sahip olduğu düşüncesine nereden sahip oluyorsun mesela? Açıklandıysa böyle bir şey eyvallah? varsayıyorlar :D kafası güzeller hala neler yazıyorlar ya. adamlar istese %90-10 da yapar. ama niye yapsın niye, bunun cevabı yok. azıcık düzgün besleniyorsan, akıl çalışıyorsa falan zaten bunlara kafa bile yormuyorsun. sıkıntı bu noktada. varsayan bir avuç kişi kafalarına göre 3 maçta şanssız olup sonra "evet evet blizz oynuyor" diyor. olay bundan ibaret. ulan onu yapmaz zaten allah allah. yapılabilecek olan şeyleri söylediğimizde de ergen gibi zıplıyorsun benim de uyuz olduğum nokta bu. ayrıca sana ne isteyen yorsun kafasını hayret bi şey. senin ağlamalarından daha az yararsız değil ve daha ilgi çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 watch&learn paketinden captain greenskin çıktı, akabinde tüm pirate'leri toplamışım öyle dedi oyun. Skycap'n Kragg yok ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 basic kartlardaki pirateları topalasan yetiyor, murlock için de aynısı geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Özüürrrrdilerrimmbabacıımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ilk turn chow, leper gnome, mana wyrm gelme sansi diger kartlara gore yüksek. Kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/60702-hearthstone-probability-guide-loe-update Probability guide, bulunsun surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bir kac gundur hearthstone a takildim. Neredeyse butun charlari actim sayilir. Yaklasik 500 gold gibi bir miktar birikti. Basic quest ler, bizim arkadaslar sagolsun android phone, tablet, iphone, samsung s6 den 9-10 pack geldi. Sanirim bir tek ipad pack eksik. Hangi siteye baksam haci gold lari harcama dursun, arena da harcarsin, ya da naxx da harcarsin gibi yorumlar var. Acikcasi simdilik para harcamak gibi bir dusuncem yok. Gold lari en efektif kullanma methodu nedir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 adventurelar ve arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 hatta arena da atma şuan bilmediğin için win sayın düşük gelecek, twicth arena izle sürekli sadece adventure' ları al, arenaya da ısınınca gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Adventureları alabilirsin. Özellikle Naxx şart başta. Sonra yavas yavaş arena yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 yav said: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/60702-hearthstone-probability-guide-loe-update Probability guide, bulunsun surda. yanlis bunlar. kafaniz karismasin. gelir ya da gelmez. %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 8-3 lük arena sonrası iron juggernaut çıktı fds,branlı bi deck yapıp patlatsam mı milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 2 kere legend oldum arenada 3 win üstü göremedim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 fsdfds abi arena şans işi baya,geçen bok gibi deckle 11 win aldım karşıdaki adamların drawları leş ötesi rushladım bitirdim hızlı hızlı 2-4 3-5 lik dalgalarla,bazende süper deck yapıyon 5 wini zor alıyon,full rngstone arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 esasında full şans değil ya, sabahın köründe pek kimse olmuyor, kötü deck de olsa iyi gidebilme şansın oluyor baya çünkü geçen demiştim sana, üst üste aynı adam geldi 8&9 winde. hani win-lose'u bırak win sayısının bile eşit olmasına imkan yok oyunların birinden birinde. akşamüzeri yoğun olduğunda daha denk istatistikli adamlar, daha iyi deckler falan çıkıyor işte ondan kötü bitme ihtimali bir nebze daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 GONDARCENGIZ said: 8-3 lük arena sonrası iron juggernaut çıktı fds,branlı bi deck yapıp patlatsam mı milleti pandaları da doldur, çifter çifter salla bonbaları, ucuna taramalıda takarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Mesajı okuyunca aklıma direk https://forum.paticik.com/read.php?36,8066776,8253202#msg-8253202 bu geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 fatigue warrior oynaması çok zevkli bi deck. keşke bana da iron juggernaut çıksa, craftlamak için kasmayacağım fakat paketlerden çıkmasını çok istediğim bi kaç leg.'den biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 fatigue warrior sanslida control priest anasini aglatiyor :( hani ben daha fatigue ve control warriorla iyi oyniyan bi control priesti yenmeyi basaramadim, yendiklerimde hep hata yapmalari yuzunden oldu entomb su oyuna koyduklari en iyi kartlardan biri direk net, meta hizli olmasa millet entomb yuzunden agliyordu simdi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 entomb secret palayı bitirdi adeta hele sw:d harrison jonesla tirion counterlayınca direk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 entomb secret palayı bitirdiyse ben kimlerle oynuyorum ? gerçek dışı şeyler yazmayalım lütfen. pala-priest matchup'ında paladin hala ağır basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar