Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 FreEmoon said: Olur ki görmeyen vardır diye buraya da alayım, ilk seferinde seyrederken altıma kaçırıyordum nerdeyse :D. https://www.youtube.com/watch?v=mJg6WU7OXsw dediğin kdr varmış :D gözümden yaş geldi valla gülmekten :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Aluriel said: adam legend. siz nesiniz? tartışmayı uzatmak için değil de şuna cevap veriyim ben kendi adıma -dikkat wot içerir- ben oyun çıktığından beri oynuyorum. gerçi bi ton kart eksiğim var ama bu bir sebep değil tabi ki. çünkü isteyen facehunterla ve secret palayla legend oldu zamanında bunun örnekleri çok tanıdık/tanımadık. ve ben eskiden illet getiren zoo ve yakın zamanda baygınlık geçirten facehunter ve secret pala gibi spastik deckleri oynamamaya yeminliyim çünkü gerçek hearthstone bu değil. control deckleriyle maç yapmak da uzun sürdüğü için beni bayıyor çok uzun süre zaten hiçbir oyunu oynayamıyorum da hearthstonedaki şans faktörü bunu daha da hızlandırıyor. o yüzden daily yapıp geçiyorum genelde. haliyle hayatımda da hiç legend olmaya kasmadım. çünkü bir sabonis de ben olmak istemiyorum. ranked'i geç arena bile çok oynayan biri değilim 412 win'im var totalde baya az. son 1 yılda 1 kere yaptım sanırım arena. neyse işte ranked rewardları getirdikleri için ay sonuna kadar zaten dailylerle bi 7-8-9 civarı oluyor en kötü sonra da 5'e çıkarıp bırakıyorum. hatta çoğu daily'yi casualda yapıyorum, bazen hemen çıkanlar olduğu için sdf. cardback takıntım da yok. daha güzel, sezonla değişen bir ödül koyarlarsa kasabilirim. o legend cardbackinin arkasında toplamda kaç sezon legend olduğun yazılsa kasardım mesela ama yapmamış yarım akıllı blizz. velhasıl o 1 tane cardback veya "legend" title'ı, çok iyi oyuncularda var tabi ki ama spastik decklerle 1 kere legend olanda da var, arkadaşına kendini boostlatanda da. o yüzden benim için onun bi değeri yok. haliyle legend'a kasmak için bir sebebim de yok. bi de eklemeyi unutmuşum legend ne ya köylü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 tl;dr kinjo yetememiş git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bonjo said: FreEmoon said: Olur ki görmeyen vardır diye buraya da alayım, ilk seferinde seyrederken altıma kaçırıyordum nerdeyse :D. https://www.youtube.com/watch?v=mJg6WU7OXsw dediğin kdr varmış :D gözümden yaş geldi valla gülmekten :D :D ondan sonra şunu izleyin aynı karakter rahatlıgıyla yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Şinciiik.... Gençler bir deck yaptım. Aciiip dövüyor. Öyle böyle dövmüyor. Akıllara zarar ziyan dövüyor. Tokat manyağı yapıyor. Ancak maçlar birazcık uzun (20-25 dakika arası. Max 30 dakikayı gördüm.) Eğer ben adam dövecem. Uzun sürmesi önemli değil derseniz buyrun deneyin. http://hearthstats.net/decks/reno-mage--1677?locale=en Ama decki oynaması zor. Sonra demedi demeyin ha. 3-4 maçtan sonra başım ağrımaya başlıyor. Her turn'de en az 2 turluk damage hesabı yapmak lazım. Bir de... İnsanlar Paladin oynamaktan ne zaman sıkılacaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ohaa 7 de 7, harbi süper deckmiş. Tam benlik valla, hem ağır conrol bir deck hem de agro shamandan control warriora kadar tüm deklerle mücadele edebiliyor. Hastası oldum deckin. Edit: Bu arada deckin çok ilginç bir sorunu var, elde çok az büyü var, genelde oyunun sonlarına kalan Antonidas için büyün kalmayabiliyor. Resmen 2 kere 5-7 düz minion olarak kullanarak adam dövmek zorunda kaldım :D. deckte 1 tane bile büyüm kalmamıştı o aşamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Akşam deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Secret paladini rahat tokatlayan tek şey freeze mage... Renolock başta doğru kartlar gelmezse, 6. Turn'e 2 minion geride giriyorsa falan oto gg çekiyor. Anca avenge challenger'düşecek de bgh'licen de. Peheeeey. Kısacası iyi açılan bir secret paladinle freeze hariç her şeyi tokatlarsın. O yüzden 1 numara zaten 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aceace said: Şinciiik.... Gençler bir deck yaptım. Aciiip dövüyor. Öyle böyle dövmüyor. Akıllara zarar ziyan dövüyor. Tokat manyağı yapıyor. Ancak maçlar birazcık uzun (20-25 dakika arası. Max 30 dakikayı gördüm.) Eğer ben adam dövecem. Uzun sürmesi önemli değil derseniz buyrun deneyin. http://hearthstats.net/decks/reno-mage--1677?locale=en Ama decki oynaması zor. Sonra demedi demeyin ha. 3-4 maçtan sonra başım ağrımaya başlıyor. Her turn'de en az 2 turluk damage hesabı yapmak lazım. Bir de... İnsanlar Paladin oynamaktan ne zaman sıkılacaklar çok merak ediyorum. ne zaman face hunter oynamaktan bıkan olursa işte o zaman paladin oynamaktan sıkılabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Rasmon said: Secret paladini rahat tokatlayan tek şey freeze mage... Renolock başta doğru kartlar gelmezse, 6. Turn'e 2 minion geride giriyorsa falan oto gg çekiyor. Anca avenge challenger'düşecek de bgh'licen de. Peheeeey. Kısacası iyi açılan bir secret paladinle freeze hariç her şeyi tokatlarsın. O yüzden 1 numara zaten 3 aydır. lan? ben buna çok benzer bişi yazmamış mıydım lan geçenlerde biri secret paladin'i sorduğunda. noluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 benzer düşünceye sahipmişiz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 arkadaş dalga mı geçiyorsun :D bu ne :D sabonis said: Secret paladini rahat tokatlayan tek şey freeze mage... Renolock başta doğru kartlar gelmezse, 6. Turn'e 2 minion geride giriyorsa falan oto gg çekiyor. Anca avenge challenger'düşecek de bgh'licen de. Peheeeey. Kısacası iyi açılan bir secret paladinle freeze hariç her şeyi tokatlarsın. O yüzden 1 numara zaten 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 aynısını sw başlığında benim posta yapmış, canı sıkılıyor herhalde. başlığı okuyorum ulan dedim bu metin tanıdık geliyor, meğersem c/p lemiş quotelamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 abi asddfszfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 olm 30 dakikalık oyunlar oynamayı nasıl kaldırıyor bünyeniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 eğlencelisi o. 7 dakkalık face/aggro, max turn 9'da biten deckler oynamanın asıl eğlenceli tarafı yok. he ama beyin yanıyor tabii üst üste 6 tane 15-20 dakkalık maç oynayınca o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sabonis said: eğlencelisi o. 7 dakkalık face/aggro, max turn 9'da biten deckler oynamanın asıl eğlenceli tarafı yok. he ama beyin yanıyor tabii üst üste 6 tane 15-20 dakkalık maç oynayınca o ayrı. http://4.1m.yt/J07yTkt.jpg http://2.1m.yt/gDwNE0n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 FreEmoon said: Ohaa 7 de 7, harbi süper deckmiş. Tam benlik valla, hem ağır conrol bir deck hem de agro shamandan control warriora kadar tüm deklerle mücadele edebiliyor. Hastası oldum deckin. Edit: Bu arada deckin çok ilginç bir sorunu var, elde çok az büyü var, genelde oyunun sonlarına kalan Antonidas için büyün kalmayabiliyor. Resmen 2 kere 5-7 düz minion olarak kullanarak adam dövmek zorunda kaldım :D. deckte 1 tane bile büyüm kalmamıştı o aşamada. Antonidas'ı çıkarmayı o kadar çok istiyorum ki.. Sorun şu. Antonidas bu deckte "5/7 Super Taunt" gibi iş görüyor. Rakibin hiç bir şekilde boardta bırakma lüksü olmayan bir kart. O Antonidas boarda indiği turn öldürülmek zorunda. Nice boardlar feda edildi sırf Antonidas durdurulacak diye. T7'de sadece bodysi için attığımız 5/7 aslında bizim win conditionımız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hay allam ya murloc paladinler türemiş yine. 3 maç üst üste geldiler. reno lock'ın da ağzına sıçıyorlar anasını satiim. yeterince baskı oluşturamıyor renolock. turn 10'dan sonra da her tur 20+ damage ile lethal threaten ediyorlar. arghhhhh böyle devam ederse, başka decke dönmem gerekecek ama açık ara en zevk aldığım deck renolock ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 thaddiuslu renolock mu oynuyorsun yoksa başka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Benim tanıdığım Sabonis Leeroy'lu oynuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aluriel said: thaddiuslu renolock mu oynuyorsun yoksa başka mı? yok ben düz versiyon oynuyorum. thaddius versiyonunu sevmiyorum ben ya. hatta genellikle thaddius'lu versiyonları yeniyorum. ama deckten dolayı mı daha iyi oynadığım için mi bilmiyorum. Aceace said: Benim tanıdığım Sabonis Leeroy'lu oynuyodur. ne alaka amünyum? he ayrıca leeroylarımı disenchant ettim nerf geldiği gün, hala da leeroy'um yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bu arada yaptığım maç sayısı 30'u geçti, 9'dan 4'e indim. Deck harbi baya hoş. Ancak mech mage'ler karşısında nedense aciz hissediyorum kendimi. Bir türlü yenemedim adamları. Frost mage, control warrior, her türlü hunter, mid ve control pala, rogue, agro shaman falan direk eziyor deck. Reno warlock, secret pala ile kafa kafaya oyunlar dönüyor. Secret pala hala biraz üstün, çok sağlam açılış yapmassa ancak yenebiliyorsun. Ama mech mage resmen 3-4 oyun verdim mech mage'e. Yani hep şansız olamam heralde, özellikle secretlerı baya sorun oldu her seferinde, hem counter spell, hem mirror baya canımı yaktı. Edit: Birde oyunlar o kadar uzun sürmüyor ya, genelde 10-15 dakika arasında bitiyor. 1 kere 20 dakika sürdü, ama 5 dakikada bitende oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mech mage bela cidden. Decke arcane missiles eklememin 2 nedeninden biri. Aslında Mechmage'e karşı arcane missiles iyi bir kart da değil ama hiç yoktan iyidir diye eklenmiş bir kart. Eğer mechmage'e karşı daha da iyi winrate istersen mad bomber, owl ya da MCT ekleyebilirsin. Ben biraz daha aç gözlü olduğum için Antonidas sinerjisini tercih ediyorum. Renolock matchupı çok sorun olmamalı. Yani t4'te 4/9-10 Twaylayt yemediğin müddetçe halledebilmen lazım. Leeroy varyasyonu daha da kolay. Önemli olan Echo ve Duplicate'ten kabul edilebilir value alabilmek. Hiç olmazsa en azından Conjurer'dan eli yüzü düzgün spell çekerek dahi kazanabilirsin. (Pyro, blizz, Frost nova...) Pala'ya karşı'da yukarıdaki önerimi (MCT, Mad bomber, owl) deneyebilirsin. Ama denemesen dahi %50-60 civarında winrate'e sahip olman lazım. Bodoz freeze mage için çocuk oyuncağı belki ama %60 winrate de gaaaayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar