Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hayir gommiycez. biri sanssizim diye agliycak, biri sansliyim cok iyi oynuyorum diye ovuncek. ben keyifle okuyorum. konu niye ciddilesiyo ki onu anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 çünkü sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 sabonis said: bi yapıştır bakalım elindeki legendary'leri ve elindeki deckleri. kullanılanlar kaç taneymiş acaba... rank 5 çıkmakta bişi yok. kaç tane kullanılan legendary var kaç tane harbici deck var. günde kaç saat oynuyorsun gibi önemli kıstaslar var. dediğim gibi hep yarım okuyorsunuz yazılanları. ha bir de süper ballısındır, 15 legendary çıkmıştır 13'ü meta'da kullanılandır örneğin. bu tamamen normalin dışında bi durum olur. vs vs. siyah-beyaz bi durum değil yani, tonlarca değerlendirilmesi gereken şey var. Günde 2 saat falan oynuyorum bu hesapla, quest kaçırmıyorum, hafta sonları biraz daha artıyor tabi oynadığım süre. Altta verdiğim 5 deck sürekli oynadıklarım, ayrıca 1 tane deathrattle hunter var ama epeydir görev yapmak dışında oynamadım. Reno warlock denemem var ama o da sayılmaz pek, oturmadı daha. Warior-rogue deckim yok. Sylvanas, Dr Boom, Ysera, Trion'u ben craftladım. Adventure'lardan baya bir legen geldi onları saymaya gerek yok. Alexstrasza, Al'Akir, Sneed ve 5-6 tanede çöp legen çıktı bu güne kadar açtığım packlerden. Dragon Priest Dragon Mage Paladin Ramp Druid Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 konudan bagimsiz olarak, HS'deki rng ve skill uzerine guzel bir yazi paylasmak istedim: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3wsmwk/hoejs_thoughts_on_consistency_and_rng/ bence bunu tartismak daha faydali ama siz bilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 benim anlamadığım bölümün mesajlarının yarısından fazlası hearthstone, bölümün adı magic the gathering. hatta bütün kart oyunları burda, ama bölümün adı magic the gathering hahah. admin ağır tutucu heralde, bölümün adını kart oyunları veya tcg falan yapmak bu kadar zor olmasa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Malibu said: Xeph said: admin ağır tutucu üşengeç heralde, fix'd sayfa başı editi: sabonis editörden hallice. Çok takmayın /discuss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bir türlü ramp druid oynayamıyorum ya. gelmiyor arkadas combo kartları asla elime sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ben de şu tempo storm'da meta listesindeki deckleri oynayamıyorum. agro shaman diyor 1. sırada mesela. bana zayıf geliyor. mid pala ile çok iyi giderken tier 4'e koymuştu mesela adamlar onu. ben anlamıyorum abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 aggro shaman tier4'teyken tunnel trog falan yoktu daha sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 geçen hafta sanrıım mech mage tier2'nin tepesindeydi. şimdi t4 olmuş tekrar. bi tane discovery kartı o kadar fark ettirmemişti ki geçen hafta da. biraz gazla yapılıyr sanki listeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 reno druid destesi yaptım 1 tane 9 tane falan legendary koydum aviana kel thuzad falan asdafa cok eğlenceli oldu lan, bakalım tutarsa paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 mesela secret pala 2. sırada. reno lock falan çok rahat tokatlamıyor mu o palayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 tirion drboom justicar loatheb lay on hands healbot hatta murloc knight öküz gibi lategame ve heal var secret palada nasıl rahatça tokatlasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Secret paladini rahat tokatlayan tek şey freeze mage... Renolock başta doğru kartlar gelmezse, 6. Turn'e 2 minion geride giriyorsa falan oto gg çekiyor. Anca avenge challenger'düşecek de bgh'licen de. Peheeeey. Kısacası iyi açılan bir secret paladinle freeze hariç her şeyi tokatlarsın. O yüzden 1 numara zaten 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Xeph said: tirion drboom justicar loatheb lay on hands healbot hatta murloc knight öküz gibi lategame ve heal var secret palada nasıl rahatça tokatlasın ki Justicar ne arıyor abi secret palada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 control pally olmus o deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Evet face Shaman'a karşı akmışım ortamlara ilk 4 turn damage bile yememişim, board'umda 1 tane 1/3 taunt, 5 tane 1/1 ve shredder var. her yaratığını patır patır temizliyorum. Shredder'ım ölüyor, ne çıkıyor, Unstable Ghoul.... işte şans bu oluyo. oyundaki %25-33-50 şansları bir nebze kontrol edebiliyorsunuz da, gidip 88'de 1 ihtimalle ghoul çıkınca insan sinirleniyor haliyle :D Doomsayer çıksa yeminlen daha iyi ya, en azından rakip bişiler oynayıp tempo elde edemeyecek. Gidip açık ara en kötü minion düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yeni brawl güzel olmuş da paket ödülü yok :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 gircikyapgelirveyamacyapbirtanedüşerpack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 card back veriyor pack yerine kazandım win yazmadı card back gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Vay serefsizler Herkes warlock oynuyacak anlasildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bütün silenceları aldım shamanla karsiya kutu vermiyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 warlock varken anlamsızmış tabi diger herolar. Kendi kutunuda patlatınca sana geliyor yine hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 corruptionun işe yaradığı ilk oyun sanırım asfasfas turn 1 corruption turn 2 krush felan iniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar