Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/rEF20TJ.jpg Huehuehue bana 2 aydır leg. cıkmıyor http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/avengers-hulk-smashing-loki.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ağlamayana meme yok arkadaşlar. Brawl'dan Sword of justice ve hogger cıktı. Hogger vardı ama olsun ağlayın sizinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Masticore said: ağlamayana meme yok arkadaşlar. Brawl'dan Sword of justice ve hogger cıktı. Hogger vardı ama olsun ağlayın sizinde olsun. AHAHAH ya yazdığını görmesem girip oynayasım bile yok. girdim dedim quest falan yaparım brawl açarım ne zamandır oynamıyorum. taaaak malygos dfhjdf teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/rEF20TJ.jpg Huehuehue Wow. Ne şans. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 10 free packs dedi sevindim sonra bir baktım 40 pack almam gerekiyormuş onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Vingthor said: girip oynayasım bile yok ne zamandır oynamıyorum. Yha seni çhok mu ezdiler bu oyunda? Çhok mu üzüldün artık oynayamıyor musun? Ağzına ağzına vurdular mı yhoksaaaaa ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Laurelin in gazına gelip ben de aldım, sylvanas ve ysera çıktı 50 packten. 5-6 tane epic çıktı (1i golden). ysera vardı zaten. 3k dust + sylvanas.. az ama olsun. Sylvanas ilk sıradaydı, iyi oldu çıkması. 2 tane epic murloc craftladım. 2 leg daha yapabiliyorum. Desteler baya baya oldu. warrior oynamak istiyorum tabi ama alex, justicar ve gromm lazım. 1tane de shield slam eksik.. önümüzdeki ay tamamlarım aksilik olmazsa.. Ya da gaza gelip jaraxus - malganis ikilisini yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 axedice said: Vingthor said: girip oynayasım bile yok ne zamandır oynamıyorum. Yha seni çhok mu ezdiler bu oyunda? Çhok mu üzüldün artık oynayamıyor musun? Ağzına ağzına vurdular mı yhoksaaaaa ='( popiskomu iktirdiler )))))))))))))): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 2 Entomb, 2 Shadow Word Death, 1 Mind Control, üstüne Jaraxxus'umun 7'lik weapon'ına Harrison atan Priest'i dövmek kadar güzel bişi yok lan. ağlattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 druid oynamaktan sıkıldım, gorilla'lı mech mage deneyeyim dedim. uzun zamandır art arda win streak yapamıyodum rank 9'a dayandım nihayet discovery kartlar bi harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çeşit çeşit reno lock deckleri var ortalıkta. leeroy lu olanı daha bir güzel sanki. Lock oynayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda.. feugen stalag ta iyi gibi ama bilemedim. Her türlü ikisi de iyi iş yapar gerçi. geçen ay twisting nether ı dustlamıştım, şimdi tekrar craftlıycaz gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Şuan bi deck üzerinde çalışmalarım sürüyor.. Bitsin oturaklı birşey olursa hearthpwn'a koyucam. burdan da paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2 numara klavye kırdırır. http://www.youtube.com/watch?v=KQ5Dh6OG1l4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2 deki adam kaybetmeyi hakediuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ben de merak ediyorum karşıda sneed varken ya, son anda kendimi durduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yeni archetype gelmiş niye hiç söylemiyonuz :p overload manyağı rush shaman, hemi de hunter gibi sıkıntılı da değil 8. turne kadar yenemezse kendisi forfeitliyor ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Xeph said: yeni archetype gelmiş niye hiç söylemiyonuz :p overload manyağı rush shaman, hemi de hunter gibi sıkıntılı da değil 8. turne kadar yenemezse kendisi forfeitliyor ehuehe söylemiştim 2 sayfa önce Aluriel said: Agro shaman yeni kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 captain greenskin bi boka yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bi de eggdruid güzelmiş baya. jeeves yok gerçi bende onun yerine cult master koydum ama eglenceli deck yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 cult master daha mı iyi olur aslında ya ama sürekli kart harcayıp kart çekmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 rafaam güzel kartmış ya. reno decklere falan alternatif için vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 u sir finley overrated'ın allahı resmen hadi agro shaman falan hunter hero powerı alınca iyi oluyor da mage adam finley atıp shaman totemi alıyor güler misin ağlar mısın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 dark peddler' den çekince daha bi efsane oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sir finley aggro decklere yariyor warrior,shaman,druid belki paladin-shockaladin geri döner vs.. ama control decklerine uzak bir kart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 finley random olmasa baya control deckin onunu acabilir aslinda, hero power yuzunden control oynanmiyor bazi classlarda iste. brewmasterlasan bile garanti diil gereken hero poweri cekicegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar