Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

buradaki fakirlerin, 'oyun free to play olunca para harcanamaz' gibi bir algısı var

Hearthstone gibi saat başına tasarruf ettiğin para aşırı düşük bir kart oyununda, 3-5 kuruş para harcamak son derece mantıklı. tabii oturup uzun soluklu oynamayı düşünüyorsan.

3 arkadaşım var mesela 60-80 pack aldılar, ama çok az oynadıkları için koleksiyonları da gelişmedi, aldıkları 60-80 pack de bi boka yaramadı, oyunu da öle çok sevmiyorlardı, 1.5 yıldır girmiyorlar oyuna :D boş yere para gömmüş oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

frost magele legend oldum season 13 müydü 14müydü
şu an oyunda bi amacım yok yani golden card/class açmak gereksiz
tekrar legend olsam bi artısı yok rank1 legend olabileceğimi zannetmiyorum.
1000 küsür deck aldım bütün buildleri deniyorum eğlenceli geliyor saçma sapan şeylerde yapıyorum tüm kartları falan açtım 70k dust var köşede dsfdsf.

mlp lock su an rank 12de sürünüyorum ama gidipte secret paladin / tempo mage oynasam 4-5 e bi iki saatte çıkıyorum :P
çok viable olmayan setuplar daha eğlenceli işte oyun sonuçta ne eğlendiriyorsa onu yapmak lazım bide çok ciddiye almayın
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

cok oynuyosan bi oyun parasi gomersin, bazilari 3 aylik maas yatiriyo, iste onlar mal.

işte o 1 oyun parasını, yani 30-80 lirayı, 2-3 ayda bir her expansion çıktığında gözünün yaşına bakmadan gömerim ben, oynamaya devam edeceğim sürece.

bugüne kadar açık ara en uzun soluklu oynadığım oyun sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

buradaki fakirlerin, 'oyun free to play olunca para harcanamaz' gibi bir algısı var

Hearthstone gibi saat başına tasarruf ettiğin para aşırı düşük bir kart oyununda, 3-5 kuruş para harcamak son derece mantıklı. tabii oturup uzun soluklu oynamayı düşünüyorsan.

3 arkadaşım var mesela 60-80 pack aldılar, ama çok az oynadıkları için koleksiyonları da gelişmedi, aldıkları 60-80 pack de bi boka yaramadı, oyunu da öle çok sevmiyorlardı, 1.5 yıldır girmiyorlar oyuna :D boş yere para gömmüş oldular.

para vermeden oyun kazanma oranın epey epey epey azalıyorsa, para vermek mantıksız. Ters mantık belki ama öyle. Pay2Win demek oluyor işte, p2w'e de para mara vermem. Rank 20'yim, legendary kartım yok, ranked oynuyorum rank 20 getiriyor karşıma, 5 el üst üste legendary kart koydu masaya, ilk 2-3'ünü disable edebildim de başa çıkamıyorsun biyerden sonra. Saçma sapan bişey.

benim canım 30, adamınki 6-7. bi koydu legendary'i benim heronun can kaldı 15. arka arkaya legendary yapıştırmaya devam etti. 30-6 'dan oyun kaybettim.
Sosyal ağlarda paylaş

heh. günaydın canım. kart oyunları her zaman pay to win olmuştur. magic the gatheringde iyi kartlar 400-500 dolara kadar çıkıyor. hatta bazı eski iyi kartlar 10bin dolar falan filan vardır temiz diye düşünüyorum.

yani kısacası kart oyununa f2p diye bakmak büyük bir mantıksızlık.

rank 20'de ağzına ağzına vurmaları hoşuna gidiyorsa harcama :D ha paran yoktur, oyundan çok zevk almıyorsundur, o zaman tabii ki harcama ama o zaman da hem oyunu niye oynuyorsun, hem de niye ağlıyorsun diye sorarlar adama :D
Sosyal ağlarda paylaş

Trump f2p ile 3.sezonunda sanırım ancak legend olabildi ve 2-3 ay sadece tek class kullandı.

Tutumlu davranarak para harcamadan strateji kasıp, bedavaya en verimli class/deck (denk gelen epic/leg ler ışığında)'i oluşturup onunla başarı kazanmak. Evet çok zevkli olmalı.

Öte yanda oyunun dibi sonu yok, müthiş eğlenceli kartlar deckler var. Hem o yüzden hem de ranked'da daha ciddi oynayabilmek için biraz para harcamak gerekiyor.

Ha bu ikisinin ortasını bulup dengeyi sağlamak lazım en ideali o aslında. Çok kart/deck olunca bu sefer de yoğunlaşıp belli bir deck'te uzmanlaşmak vakit alıyor mesela. Ki bir deck'i oynamayı öğrenmek ile ustalaşıp detayları düşünerek ekstra stratejik oynamaya başlamak arasında da fark var hani.
Öte yandan yine her class'ı şöyle bir oynamak lazım ki rakip olarak karşına geldiğinde empati yaparak daha iyi oynamanın önünü açasın.

Öyle ya da böyle, bireysel tercih ve kısıtları tartışmak çok makul değil son tahlilde
Sosyal ağlarda paylaş

Saboluk yapmaya geldim.

ilk maç: Vs. midrange druid. 1 darnassus aspirant olan boarda Dr. Boom koydum. 2x Innervate+ FoN + Double Roar yedim.

ikinci maç: Vs. Priest.Rakipte lightspawn var. Bende 1/3 armorsmith. Tek oynarım belcher idi. Adam PWS, Divine Spiritx2 attı. Sorry dedi. Belcher'a Silence bastı. GG....

üçüncü maç: Vs. Mech druid. Boş boarda Varian attım... Ysera, Boom, Rag geldi boarda. Tam ohaa diyodum. Mech druid DW attı!!!!!!

4. maçı yapmamaya karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa (rok)

Noldu laf sokmama cevap vermedin :P ilk ikisinde adamın elinde kaç kart deckte kaç kart olduğu önemli bu arada. Ama silence ne alaka p ilginç, Rank 12 mechanics mi :P

Mech druid demişin ama Mech mage portal ile deathwing almış yani de mi. O baya Extreme, benim başıma arenada gelmişti hatırlarsan =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...