-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yalnız gerçekten aggro pala oynuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 secret pala challenger indikten sonra üstüne flare atmanın hazzı muthis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Başına gelebilcek en kötü şey secret paladin'in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sabonis said: çok konuşmayın lan oyunu öğrenin. bugün de yeni wing çıkıyor, battlecry desteleriniz hazır mı? millet "nooluyor lan?" derken legend olabilirsiniz belki Nadiren 1 turnden fazla hayatta kalacağı için battlecry deckler muhtemelen yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ben demedim onu, hearthstone developer söyledi bence kesin battlecry decki olacak testlerimiz onu gösteriyor diye. Ha hs'nin magic'in 100de 1i playtest yaptığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Şu oyuna gelince ele yaratık döndüren pandalarla birlikte güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sparkcaster said: sabonis said: çok konuşmayın lan oyunu öğrenin. bugün de yeni wing çıkıyor, battlecry desteleriniz hazır mı? millet "nooluyor lan?" derken legend olabilirsiniz belki Nadiren 1 turnden fazla hayatta kalacağı için battlecry deckler muhtemelen yalan olur Ilk unstable portaldan brann ciksa, ikinciden varian wrynn ciksa ondan sonra turn 7 ikisini birden koysam hmpff hmpffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 aa o kadarcık mı varian ile deckten gelen kartları da yazmazsan darılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ragnoros, ysera ve antonidas gelicek, elimede bi spell vericek tercihen flamestrike, yseradan dream kart return mninion gelcek, binsomraki turn hem antonidasi triggerlicak o, hem flamstrike i aticam hemde fireball ile saraad dan bloodlust veya savage roar gelicek sonra ucunada taramali takicam tariyantariya gidicek Yada butun bunlari yapcam ve karsimdaki cuzdan waryor brawl + shield bash ile temizlicek hepsini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ne kanser brawl oldu bu ya, 15 dakkadır oynuyoruz. karşımdaki priest 4x Vol'jin 2 Velen 2 Confessor 1 Gazlowe indi, şov yaptı şerefsiz resmen. Bir yere kadar dayandım da, rng de adamdan yana olunca yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Laurelin said: Ragnoros, ysera ve antonidas gelicek, elimede bi spell vericek tercihen flamestrike, yseradan dream kart return mninion gelcek, binsomraki turn hem antonidasi triggerlicak o, hem flamstrike i aticam hemde fireball ile saraad dan bloodlust veya savage roar gelicek sonra ucunada taramali takicam tariyantariya gidicek Yada butun bunlari yapcam ve karsimdaki cuzdan waryor brawl + shield bash ile temizlicek hepsini :( hayal gücün süpermiş bebeğim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Warriorlar yüzünden ya oyunu bırakacağım yada sinir hastası olacağım böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 nyks said: Warriorlar yüzünden ya oyunu bırakacağım yada sinir hastası olacağım böyle giderse. tam da bu sebepten bıraktım gibi bişey ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 stimpak said: ne kanser brawl oldu bu ya, 15 dakkadır oynuyoruz. karşımdaki priest 4x Vol'jin 2 Velen 2 Confessor 1 Gazlowe indi, şov yaptı şerefsiz resmen. Bir yere kadar dayandım da, rng de adamdan yana olunca yenildim. Take this time to consider you past deeds > inspire > Put your faith in the light! http://i.imgur.com/CBQD85T.jpg Resurrect ile anca pirate canlandirinca paletress zorlamadan concede cekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 stimpak said: ne kanser brawl oldu bu ya, 15 dakkadır oynuyoruz. karşımdaki priest 4x Vol'jin 2 Velen 2 Confessor 1 Gazlowe indi, şov yaptı şerefsiz resmen. Bir yere kadar dayandım da, rng de adamdan yana olunca yenildim. Dün amerika serverında 38 dk brawl oynadım. Tree of life attım bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 discoverdan bran -> bran + mistcaller ıslandım sanırım biraz 9/9 dr boom 8/7 fire elemental falan çok iyi oldu hgsdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Laurelin said: Ragnoros, ysera ve antonidas gelicek, elimede bi spell vericek tercihen flamestrike, yseradan dream kart return mninion gelcek, binsomraki turn hem antonidasi triggerlicak o, hem flamstrike i aticam hemde fireball ile saraad dan bloodlust veya savage roar gelicek sonra ucunada taramali takicam tariyantariya gidicek aklıma direk şu geldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 o zaten dsafsafdsa http://www.youtube.com/watch?v=RdRN5GShrUk unutulmasin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 başıma gelse 3 ay ara verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 eskimeyecek. unutulmayacak. unutursak kalbimiz kurusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Keh keh keh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bran'la deathrattle calan raptor beraber çalışıyor mu acaba. Lepper gnome otk deckler çıkar baron + feign deathle falan. Hatta hesap yapayım. İdeal şartlarda iki gnome 4+4=8 iki tane raptor bran sayesinde iki kere çalacak 4 düz olacak yanı. Baronla da iki kere patlayacak 16 buradan. Feign death kullanırsan bundan önce 48 falan vuruyorsun galiba tek turn'de mana yeterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 çalışıyor da raptor baya buglı + crashlıyo falan bran da baya buglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 mass dispell control pri decklere girmeye başlayabilir yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 mass dispel kullanan vardı zaten de bi de secret kırma getirselerdi ek olarak güzel olurdu ya. oyun çıktığından beri bekliyorum, hala tek flare var şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar