Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Zikko said:

1 er tane koyman gerekmiyor ki,

gerideki videonun deck' i de freeze den evrilme reno var içerisinde comeback yapıyor.

ama işin tabi daha zor :) destende 2li olanları bilip 1'er tanesini kullanacaksın sonra reno kullanacaksın

örn: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/amnesiacs-reno-jackson-freeze-mage/

what is decktracker
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

1 er tane koyman gerekmiyor ki,

gerideki videonun deck' i de freeze den evrilme reno var içerisinde comeback yapıyor.

ama işin tabi daha zor :) destende 2li olanları bilip 1'er tanesini kullanacaksın sonra reno kullanacaksın

örn: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/amnesiacs-reno-jackson-freeze-mage/

kullanman gerekmiyor. çekmen yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

paladin oynamadın/görmedin galiba? veya fatigue warrior

bu arada yine belirteyim. aşık oldum karta ya. bi sürü farklı deck çıkarmış oldular ortaya ve kullanılmayan bazı kartlara da yol açtılar. mesela ben cult master kullanmaya falan başladım. bazen 5 kart falan çekiyorum saçma sapan oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

paladin oynamadın/görmedin galiba? veya fatigue warrior

bu arada yine belirteyim. aşık oldum karta ya. bi sürü farklı deck çıkarmış oldular ortaya ve kullanılmayan bazı kartlara da yol açtılar. mesela ben cult master kullanmaya falan başladım. bazen 5 kart falan çekiyorum saçma sapan oluyor :D

paladin gördüm pek efektif bulmadım belki denediğim öyle oldu bilmiyorum. Deck paylaşın görelim. fatigue warrior'ı da bilmiyorum ama şöyle düşündüm fatigue için mevcut tüm shield kartlarına ihtiyacımız var ve alternatifi yok shield kartlarının. warlock kadar alternatifli degil hiç biri.

power overwhelming atarsın sylvanas'a value , overwhelming+shadowflame yaparsın value, bgh shadowflame yaparsın value ve her şekle geliyor yine bgh. , shadowflame haric,hellfire var , demonlar dısında 2 vuran kart var, adını unuttum simdi... peddler denen discover kartı bile cok cok iyi çünkü 1 manalık spelleri ve creatureları warlock'un iyi zaten. Ayrıca faceless'de cok iyi oturuyor bu deck'e.

Tabi asıl mevzuda kart cekip çeşitliliğin artması warlock'ta ve canının azalması bazı kartlara value kazandırması. Uygun kart gelmez ise face deckleri agzına sıcıyor öte yandan
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha az önce spectatorlar eşliğinde şunu gerçekleştirdi bi mage.

turn 1: Mana Wyrm
turn 2: Apprentice + Arcane Missiles + Arcane Blast
turn 3: Flamewaker + Coin + Frostbolt
turn 4: Arcane Blast + Forgotten Torch

yere koyduğum her şeyi öldürerek, turn 4'te 7 ataklık mana wyrm ile öldürdü.

böyle bir şey ne hiçbir spectate ettiğim oyunda, ne streamde, ne turnuvada, ne kendi oyunlarımda hiçbir yerde görmedim lan. bu nasıl bir opening........
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...