Ozan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ne güzel warriordan kurtuldum diye seviniyordum. Bu sefer de druid akınına uğruyorum. Bana mı denk geliyor hep nedir, niye druid çıkıyor karşıma hep? Warrior gibi her seferinde yenemiyorlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=z4A7c6Vwmbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 2 fel reaver'lı druid decki türedi şimdi. Fel reaver atmadıkları sürece kazanma ihtimalleri yüksek. Hep bi cevabım oldu elimde çok şükür eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ahahah abi combo druid'e karşı (tek treantlı) adamın deckini bitirttim ahaha sıkıldı cıktı adam totem shamanla eğlendim resmen mecburen bi boom yapıcam ama lanet kartsız olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bügün 11 win yaptım arenada pally ile son macta mage'e yenildim, hayvan gibi cevap verdi herşeye, fireball üstüne fireball attı blizzard attı en güzel minionlarımı polyledi falan sonra suratıma pyro caktı bir de namussuz sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3 quest vardı, yeni quest gelene kadar tamamliim dedim ama arkadaş.. Cabal'sız dragon priest ile maç kazanmak ne kadar zormuş lan 8 maçta 3 kazanabildim neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ben de 12 maçı alamadım hala arenada 11 de kaldım, yapcak bir şeyde kalmadı benim pek legend'de olduk. alakasız kimsenin oynamadığı türden deck'lerle ranked maç yapıyorum zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 applev0dka said: en güzel minionlarımı polyledi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Canınız sıkılırsa deneyin şunu hem değişiklik olur hem çok pis dövüyor duruma göre.. Biraz incelikleri var oynayarak çözersiniz denerseniz. http://s29.postimg.org/4uigxmhpz/pirate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ulan bu oyun işte bu yüzden para harcamadan olmaz. 600 pack falan açmışımdır classic. hala southsea captain eksik lan. şimdi gidip kıçı kırık pirate decki için de 400 dust harcanmaz ki. pack başı ortalama 105 dust falan geliyor. 40 pack alsan, şu an parasını unuttum da 125 tl idi galiba, anca 2 legendary, 2 epic yapabilirsin. rezalete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Niye 2 tane salty dog? 1 tanesinin yerine Greenskin koysanıza :D cukcukcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Wishmaster said: applev0dka said: en güzel minionlarımı polyledi :( abi şu direk camiye ayakkabı ile girdiler :( :( başörtülü bacılarımı dövdüler gibi ağlama olmus ya sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kezan mystic çok gıcık bi kart ya. 3 kere oyun kaybettirdi bugün şerefsiz. rank 5 olacaktım ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 mage ice block açtı. 1 hp indirip, explosive trap koyup end turn hehe scum hunter ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 hunterla oynamaktan sıkılmıyonuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yeniyim ben ya. 2 hafta geçen ay onadım, 2 hafta da bu ay. ondan öncesi taa naxx çıktığında bakmıştım biraz. bi de kart yok zaten doğru dürüst. druid yada paladin deck yapıcam ama biraz daha dust birikince. 1.2k falan oldu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 paladin iyi güzel de, en çok chalenger için harcadığım dustlara yanarım. pek zevk vermedi bana. druid daha bir eğlenceli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bu yaptığım pirate rogue deli manyak bir şey söyliyim, acayip zevkli oynaması da. son değişiklik dr doom mu çıkarıp leroy koydum. daha 3-4 turn de weapon 6-7 damage geliyor birde bloodsail koyuyorum üstüne yerde 8/3 adam oluyor elinde dread corsair varsa 0 mana ile iki tane koyuyorsun. deckhand'lara coldblood basıp charge atiyorum 6 lık 3 mana toplam one-eyed'leri her turn 4 vurup stealt yapıyorum. daha bir sürü güzelliği var. Henüz keşfedilmemiş bir güzellik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 keşfedilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oynayan yok güzel olduğunu keşfedememişler onu demek istedim. Şahsen daha bir tane karşıma çıkmadı pirate oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 lan...... bu priest'lere cevaplar gelince harbi monitör kırası geliyor insanın :D 14 kart içinde, auchenai + 2 circle, +2 holy nova, +1 lightbomb, +2 shadow word death. az insan olun lan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bazen bana blizzard oyun oynuyo gibime geliyor sen ne diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 anammmmmmm. götümü kasa kasa rank 3 oldum, üst üste o kadar şeyler oldu ki 5'e düşecem az kaldı. daha demin freeze mage'e karşı, (alex ve antonidas kullanmıştı) tuskar indim, kazanıcam %90 çünkü 1 tuskar daha var elimde. doomsayer vs zombie chow ile kazandı! ulan deckimde 8 tane minion var anasını satiim 8, herhangi biri yetiyor kazanmama.... gidip chow geliyor ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 tavern brawla giremedim bi türlü ya. finding opponent'te takılıp kalıyor öyle. varmı aynı sorunu yaşayan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aynen bozuldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar