barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 soru: pvp si nasıl? kim daha iyi hedef alıp daha hızlı tıklıyorsa mı öldürüyor yoksa doğru skilli doğru zamanda basmak gibi şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 cevap : 3 server var usa eu asia, baktım 1900 kişi var oyunda şu an cevap : herkes yerleşme gelişme çabasında olduğu için PvP oalyı göremedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 yanınıza gelmem için hangi tip gemiyi secmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Wisp said: cevap : 3 server var usa eu asia, baktım 1900 kişi var oyunda şu an cevap : herkes yerleşme gelişme çabasında olduğu için PvP oalyı göremedim pek. çok sağol. bir soru daha. Gittim kurdum kaleyi filan diyelim. Sonra yattık. Malum çalışıyoruz filan. İşsizler gelip gece kaleye girip herşeyi yakıp yıkabilir. bu duruma nasıl bir önlem alınmış? NPC Guard olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 CEVAP VERİN ADAMA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Yüklüyorum, yükleyene kadar çalışayım, sonra kopucam sanırım sabaha kadar.. ne ilgi çektiniz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Masticore karayip korsanlarındaki gemiler varya ona benziyeni seçicen :P tam yerleşilen yere gidersin Barbu yıkmaları için baya uğraşmaları lazım kilit yapıp koyarsan yapılara picklock olmadan alamıyolar alsalarda 1 tane saat başı kule koyuyorsun adam pk ise yaklasamıyor ok yiyor falan var önelemler tam cözemedik biz de daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Masticore said: yanınıza gelmem için hangi tip gemiyi secmem lazım büyük seçiyi seçmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ya iyi de işsizler guildi gelir 10 kişi. duvar muvar bırakmaz gece 5 saat vurarak duvara. e paticik mesela herkes uyuyacak gece nerdeyse, herkes çalışıyor filan. bunu nasıl önleyecekler onu nmerak ettim. Ya öyle 1 günde kırılmayacak duvarlar, ya da başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 İşte oyun biraz fazla sandbox olmuş nöbetleşe beklemek lazım kalede sanırım :P vardır bir olayı belki yada yapılıyodur oyun erken erişim hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Eklesenize beni ya hiç bişey beceremedim bi cin tonic hazirlayip geliyorum.... Hediye hamile damızlık angus getiriyordum size stamina'mi yedi bitirdi hayvan oglu hayvan, yükselmiyor geri stamina rest'i bulamadim /rest /sleep fln yaziyorum asdasf. steam nick: Abuzittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 barbu said: ya iyi de işsizler guildi gelir 10 kişi. duvar muvar bırakmaz gece 5 saat vurarak duvara. e paticik mesela herkes uyuyacak gece nerdeyse, herkes çalışıyor filan. bunu nasıl önleyecekler onu nmerak ettim. Ya öyle 1 günde kırılmayacak duvarlar, ya da başka bişi. Sandbox iste patinin bekleyip oynayip aglayip biraktigi tur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Aslında hepimiz UO yu özlüyoruz başka oyunlarda arıyoruz aynı tadı,ama hiç bir zaman bulamıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 eklemiyosaniz haritada resmini koyun ben geleyim. Nasıl ulasıcam size baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ben de hype kurbanı oldum da baya early access bu ya, oyunu açıp fullscreen yapar yapmaz patladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mighty_THoR said: şuradayım beklerim. arayanlar için buradayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 beyler gaza gelmeyin. klasik paticik. satın aldıkları dandik oyunlara yancı arıyorlar ki yalnız hissetmesinler. onlarca kişiye para ödettikten sonra oyunu gönül rahatlığı ile siliyorlar. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 guildi kurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Red said: beyler gaza gelmeyin. klasik paticik. satın aldıkları dandik oyunlara yancı arıyorlar ki yalnız hissetmesinler. onlarca kişiye para ödettikten sonra oyunu gönül rahatlığı ile siliyorlar. aman diyim. o kadar kişi aldı güzel keyifli oynuyor, alıpda pişman olan yok henüz he sıkılır belki 1-2 haftada yine iyi 1-2 haftalık eğlence için, belki oynarız oda belli değil. sen gelip herkesin keyfini kaçırıp oynayası varsada onu yok ediyosun, senin gönlün baya rahat yani bu konuda öylemi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 macbook un muhteşem hd4000 inde kasar mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Berber adıyla geliyorum mekana, elimde de kocaman kütük var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 oyunu aldım biraz bakındım. çok kötü çıktı oyun. daha henüz çok yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ah imamım yine dayanamadın di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 haritada tam nerede köy güney tarafta sanırım? yürü yürü zor geleceğim gibi duruyor :( edit: paylaşmışsınız yoldayım ama acaba silip baştan mı açsam siz hangi gemiyi seçtiyseniz ona göre gelirim. çanta falan silinmiyordur dğeil mi silince karakteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 büyük emrchant tipi gemiyi sçeiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar