Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Wisp said:

cevap : 3 server var usa eu asia, baktım 1900 kişi var oyunda şu an

cevap : herkes yerleşme gelişme çabasında olduğu için PvP oalyı göremedim pek.

çok sağol.

bir soru daha. Gittim kurdum kaleyi filan diyelim. Sonra yattık. Malum çalışıyoruz filan. İşsizler gelip gece kaleye girip herşeyi yakıp yıkabilir. bu duruma nasıl bir önlem alınmış? NPC Guard olayı var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore karayip korsanlarındaki gemiler varya ona benziyeni seçicen :P tam yerleşilen yere gidersin

Barbu yıkmaları için baya uğraşmaları lazım kilit yapıp koyarsan yapılara picklock olmadan alamıyolar alsalarda 1 tane saat başı kule koyuyorsun adam pk ise yaklasamıyor ok yiyor falan var önelemler tam cözemedik biz de daha
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya iyi de işsizler guildi gelir 10 kişi. duvar muvar bırakmaz gece 5 saat vurarak duvara. e paticik mesela herkes uyuyacak gece nerdeyse, herkes çalışıyor filan.

bunu nasıl önleyecekler onu nmerak ettim. Ya öyle 1 günde kırılmayacak duvarlar, ya da başka bişi.

Sandbox iste patinin bekleyip oynayip aglayip biraktigi tur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beyler gaza gelmeyin. klasik paticik. satın aldıkları dandik oyunlara yancı arıyorlar ki yalnız hissetmesinler. onlarca kişiye para ödettikten sonra oyunu gönül rahatlığı ile siliyorlar. aman diyim.

o kadar kişi aldı güzel keyifli oynuyor, alıpda pişman olan yok henüz he sıkılır belki 1-2 haftada yine iyi 1-2 haftalık eğlence için, belki oynarız oda belli değil.

sen gelip herkesin keyfini kaçırıp oynayası varsada onu yok ediyosun, senin gönlün baya rahat yani bu konuda öylemi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...