Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Oyun betasında tabii normal arada sıkıntı çıkacak ama umarım bizden sırf bu sıkıntılar yüzünden azalmalar olmaz. Yardırırsak 1 haftaya neler yaparız, 1 seneye bütün o ada bizimdir. İLK HEDEFİNİZ AKDENİZ İLERİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yapımcılar paralarla maldivlere kaçmış. gg. şaka lan şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 *http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446164861171/ bir hack kullanan oyuncu iddiasi daha geldi. *okudugum kadari ile duvar ustunden atlama mumkun sehrin icinde yaratik doğuyor duvarlara hasar veriyorlar belki sadece binalarin yanina defansif tower dikmeli. zaten göçeceksiniz genlerinizde var! yıkılsın duvarlar *sag ustte mithril varmis .gittiniz mi oralara ? baslangic bolgelerine de en uzak yer *ingilizceye çeviri konusunda ciddi sorunlar mi var ? isyan edenler gordum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aldım bende iniyor şuan hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 guild kiliti yapabiliyorum kim takıcak ve takarsak guild'e alınamayanlar ne olacak bu sefer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mortis said: Köyümüz genişledi arkadaşlar. Kendi çabalarımızla çit çektik outer city'nin etrafına, fakat zombiler zorluyor. Devlet'den destek bekliyoruz. Büyütelim şehiri http://i.imgur.com/Jgeag8Q.jpg aha benim evin oldugu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hmm server down imis http://treeoflifewiki.org/Special:IframePage/ServerStatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi su mr.kebap denen adam icin malzeme vermeyin size armor yapiyorum diyor kasiyor kendi siz topluyosunuz kaymagını o yiyiyor. İş bölünmesi yapalım bir kaç kişi (guild için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Gecen gun bize saldirmisti zaten o goc ederken. tam bir orco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Benim ev gitmiş mi duruyor mu? Robinsondu benim adamın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 illa gruplamı oynamak lazım ? tek başıa kendime ev bahçe ufak bi arazi kapatamıyomuyum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Yaparsın ama saldırır ve yıkarlar. Grup olunca o kadar kolay saldırıp yıkamıyorlar , en azından tek kişiye nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gereksiz 30 tl o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sen milletin evini yik, itlik serserilik yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 geldi server baglandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 indirdim giriyorum beyler acilin asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 vay be su nekadar lazımmıs terzilik tinkerlık blacksmith hep sudan geciyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 black petal nerden buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 streamı actım http://www.twitch.tv/bonesoultv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Umarım ilerde patidekilerle birlikte oynarız diye almıyorsunuzdur oyunu max 2 hafta sonra 4/5 i bırakır 1 ay sonra kimse kalmaz, sona kalan 2-3 kişi haftada 1 saat online olur gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 2 hafta boyunca böyle oynarsak bu oyunu zaten 30 tl ederini çıkartmış oluyor gözüyle alıyorsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 O da işte züürt tesellisi. En baştan beri söylediğimin farknda olup gaza gelenlerin tesellisi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 30 TL nin ne kadar lafını yaptınız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ev şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar