imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 şöye zevkine güvenilir bi adam bi şeyler yazsın. niye hepiniz sessizce oynuyorsunuz abi ne pis adamlarmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Maedhros said: ben yerlesmeye basladım goletin oraya koordinatları veriyorum 4029,6413 koordinatları aldın ya daha neyi bekliyorsun imam ? hepimiz burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 O koordinata nasıl geliyoruz ? Ve koordinatları nereden görüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Haa koordinatı gördüm ya minimapteymiş. Hangi gemiyi seçicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 beyler çok fazla hype yapıyorsunuz gaza gelip alacağım sanırım. bir tane daha early access'e güvenebilir miyiz? nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 aferin cocuklar gene early access'e para verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Senelerdir aradıgım oyun bu item decay var ve crafting cok iyiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 3 tane aldım ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Maedhros yakında fabrika kuracak teknolojimiz çok ilerledi . başka ciftliklerden İnek ve tavuk calmak çok zevkli ilk savunma kulemizi yaptık sanırız gelenlere ok atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 aldım ve giriorum karakter: Mosqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 catze bir bogaya binerek geldi nasıl bindi nasıl egerledi hic anlamadım ben hala kosturuyorum kuyu kazdık suyumuz var artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 EA'dan sag cikarsa bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 akirafes said: 4029,6413 bana ne kadar uzak ya herkes aynı yerden başlamıyormu ? Yılmadan geliyorum ama daha 3 kerecik öldüm Yalnız kesinlikle belli early accesde aldıgım en oynanabilirligi yuksek oyun . Harita çok canlı ve büyükmüş haritanın neresinde oyuna başlanacağını karakter ekranındaki seçtiğininz gemi tipi belirliyormuş haberiniz olsun. 4029,6413 haritanın neresinde biri gösterebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 akirafes said: catze bir bogaya binerek geldi nasıl bindi nasıl egerledi hic anlamadım ben hala kosturuyorum kuyu kazdık suyumuz var artık . yolda öyle buldum valla ya :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dre ava çıkalı 2 saat oldu nerdeyse hala görünürde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ahahha log out oldum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ciktim ben uyandigimde koy talan edilmis olur kesin moblar yüzünden :( bi savunma yapamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Çok iyi oyuncuymussun ya Senlen beraber oynamak ayrı bir zevk . Teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Aha server gitti. Bakalım geri geldiğinde hangi binalarım, hangi itemlarım yok olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Yarın ben de geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bende buldum sizin köyü, crim deilken ölünce ile cimken ölünce arasındaki fark nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 beyler oyun guzel gibi. ne kadar derin? sırf terraria gibi olsa craft ama 3d ve mmo olsa o bile yeter. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 If you purchase "Tree of Life" and leave a review on Steam, you will get a Adventurer Pack of "Tree of Life" for free! review'lar böyle skyrocketed olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 roll back kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bu kadar adam aldı ve oyun fikrini yorumunu yazmıyorsa o oyun meh'tir. çaktırmıyorlardır. gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar