akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Demir lazim kapiya .Demirde uzakda guildce gidip toplu olarak almaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hah düzeldi. EU'dasınız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 zhaha fakirler. bi demirleri bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abı en azındna tahta duvar cekelım acıkta kaldı ora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oyun kontrollerini nerden değiştirebilirim ? benim klayve q görünümlü f. Kendim ayarlamam lazım hareketleri falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 demir var bende, koyun kapıyı yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Server da ayni anda max sayi 8000 kisi olmus diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kapı koyulu herkes tamamlayabilir yanına geldiğinizde ne lazım çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 olm hype yapmasanıza lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hype mı değil mi gösterecez size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 muhabbetler çok iyi fakat Axedice'ın sorusu yanıtlanmamış; Tame var mı? gördüğümüz hayvanı teymin edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yaptık kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Yolda gelirken omzuma bir tavuk aldım. Bu tavuk için öldürmezler beni değil mi ? -oyun kontrolleri değişmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mortis said: muhabbetler çok iyi fakat Axedice'ın sorusu yanıtlanmamış; Tame var mı? gördüğümüz hayvanı teymin edebiliyor muyuz? tame var millet at eşşek öküz tameleyip ortalıkta dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi bi inek var oyunda kim çalarsa onda kalıyor ben 1 gün kullandım çaldılar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oyunu tek tek mi alıyosunuz, 4 tane alınca daha ucuza geliyomuş. sonra paylaşım nasıl oluyo öyle yapınca? bug, eksik durumları nasıl? ineği öldürebiliyomusun? etinden sütünden faydalanabiliyomusun? tavuk yumurtluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 loop said: Yolda gelirken omzuma bir tavuk aldım. Bu tavuk için öldürmezler beni değil mi ? -oyun kontrolleri değişmiyor mu ? dün 1-1,5 saat tavuk aradım. tüy değerli bir şey inşa için. görsem öldürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 öldürebilirsin çifleştirebilirsin,etinden sütünden faydalanabilirisin, tavuk yumurtluyor çiftleşiyor tüyünden bişey atinden başka bişey yapıyorsun vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 mighty kolay kolay bir oyuna hype yapmaz, o yüzden bir ışık görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beta mı bu hala yoksa release oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tek korkum ki bunu shadowbane de yaşadık bir sabah herşeyi yıkık bulmak ama onuda repair i kolay yaparak çözmüşler gibi bilmiyorum kalabalık olursak çok eğlenceli olur az kişi kalırsak sarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 taze taze pati town; * kapıyı duzellttık * town cevresine agac tohumları atmaya basladık, townı ormanlık ıcerısınde bırakacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 I believe I can hype... combat adam olmadan evcilikten çok farkı yok. albion'da en azından kaliteli pvp vardı. amele gibi kasıyordun ama kastığınla oyunun eğlenceli tarafını deneyim ediyordun. bunda gördüğüm kadarıyla ne adam gibi pve var, ne adam gibi pvp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kapandı yine sunucular kapanmadan önce 7-8 kişi vardı sanırsam şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bu oyun wow'un tahtına aday. wow + ultima gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar