bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 git seviş abi sen, vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 figuran bile fit ne demek abi... gayet normal işte herkezin kiklosu. normal insna kilosu herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 şişmanlar normal değil mi demek istiyorsun cüce? şaka len şaka hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 E evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 http://i.ytimg.com/vi/M4HFBbny8BY/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Şişmanlara ayrımcılık sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 spo Evil corp ta birbirine benzeyen adamlar olması rastlantı değil. F-society de dombilisi de var, türbanlısı da var sağlıklı ve karma toplumu temsil ediyor. e.corp ise günümüzdeki para odaklı klasik şirketlere benziyor. esas oğlan dışında gördüğümüz kadarıyla hepsi sosyal ve hırslı insanlar. Malek ise adalet arayışında ve intikam dolu joker-batman karışımı kahraman. Anladığım kadarıyla mr. robot kendisi ve tüm örgütü yöneten de Malek. Babasının kendisini camdan atması ve bir daha hiç affetmemesi unutamadığı bir olay ve hayali mr. robot ile konuşurken kendisini cezalandırıp aşağıya atıyor. Barda konuşurken sosyal sorunları olan insanlar böyle şeyler yapar diyor ve ilk bölümde görüldüğü üzere kendisini sosyal sorunlu olarak görüyor. Bir sürü ufak tefek ayrıntı var. Tekrar ve dikkatle izlemek gerekiyor. Yalnız kamera açılarını kullanma tarzları 80lerdeki filmleri andırıyor, karakterlerin işlenişi de çok iyi. Eğer diziyi reyting uğruna planladıklarından daha uzatıp saçmalamazlarsa çok kaliteli olacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 mr robot yok o kesinleşti artık bence. mr robot elliot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 e corp evil corp olarak görüp duyuyoruz her yerde ama hep adamın beyni ile yansıdığı için sanırım, gideon onları böyle adlandırdığımı duysa kızardı gibi bişey demişti hatta ilk bölümde, normal de e-corp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bölümün başında wellickin niyetini direk tahmin ettik ehueh http://www.youtube.com/watch?v=a2N1GsJxKq8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Tumblr da Mr. Robot giflerini gezerken şu iki farklı gifteki olayı fark ettim. Elliot kendisine dokunulmasından hoşlanmıyor. ama Mr. Robot ile konuşurken benzer bir tepki vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fight club a bağlıycak gibi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Certhas said: Tumblr da Mr. Robot giflerini gezerken şu iki farklı gifteki olayı fark ettim. Elliot kendisine dokunulmasından hoşlanmıyor. ama Mr. Robot ile konuşurken benzer bir tepki vermiyor. bu ayrıntıyı yakalamak baya iyi ya, dediğin gibi tekrar izlemek lazım. Ama; Çok da kaliteli bir dizi olmayacakmış gibi de hissettiriyor, sen kalk FC'nin aynısını çek. Böyle olursa birebir, hikaye tekrarı ile zaten kaybetmiş olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 FC şekline dönerse hata ederler. Yani ilk sezon ilzetir ama ikinci sezon bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Hayatımda hiç bu kadar edgy karakter ögesinin tek bir insanda birleştigini görmedim. I have become edge, destroyer of fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 su fit mit muabbeti geciren arkadas, cik bi avrupaya gez gel herkes izbandut lan. kendimi ezik hissediyorum ben hayatinda beden egitiminde 2 saat kosmaktan ileri gidememis bi turk olarak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 12 sayfa olmuş, hackster/dexter dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 BioHazarD said: su fit mit muabbeti geciren arkadas, cik bi avrupaya gez gel herkes izbandut lan. kendimi ezik hissediyorum ben hayatinda beden egitiminde 2 saat kosmaktan ileri gidememis bi turk olarak sdf. 1- Dizi Avrupa'da geçmiyor, obezite oranı yüksek bir ülkede geçiyor. 2- Avrupa'da da çirkin ve antikarizmatik bolca insan var. Hele ki insanların beyin gücünün önemli olduğu bir meslekte şans eseri herkesin de fit ve yakışıklı olmasını bekleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 amerikaya gittin mi daha once? 2 yil orda da yasadim ben. orda da daha kucuklukten beri okullarda rekabet edilen sporlara tesvik oldugu icin ve adamlar essek gibi et yedigi icin gayet orda da izbandut ve fit bol :D ozellikle son zamanlarda gym ve healthy eating kulturu aldi basini gitti. amerika obezmis falan filan medya hep. ha gidersin alabamaya, arkansasa tamam herkes kendi yaginda boguluyo zaten ama bi NY veya SF oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 butthurt mesajları bir yana, olay fight club a bağlandı beyler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 BioHazarD said: amerikaya gittin mi daha once? 2 yil orda da yasadim ben. orda da daha kucuklukten beri okullarda rekabet edilen sporlara tesvik oldugu icin ve adamlar essek gibi et yedigi icin gayet orda da izbandut ve fit bol :D ozellikle son zamanlarda gym ve healthy eating kulturu aldi basini gitti. amerika obezmis falan filan medya hep. ha gidersin alabamaya, arkansasa tamam herkes kendi yaginda boguluyo zaten ama bi NY veya SF oyle degil. Önce Avrupa için cevabın vardı şimdi de Amerika için. Ne hikmetse artık. Buradan bakabilirsin oranı neymiş: https://en.wikipedia.org/wiki/Obesity#Epidemiology Dünyanın en fast food, en obez ülkesinin en sağlıkığı yiyen ülkesi olduğuna inanacak değilim üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ulke geneli olarak bakarsan 300 milyon insan var. bu dizinin gectigi yerlere bakcan. neyse neye inanmak istiyosan inan :D ben gittim gordum sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 o değil de ne bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Dizinin geçtiği yerde de şişman ya da çirkin insanlar var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 fight cluba bağlıycağını bilyoduk zatende, nerden bağlıycak ansıl devam edecek orası onemliydi, bakalım hala iyi gidiyo. biraz fazla sarpa sardı 1 bölümde ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar