BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Fin said: Esh said: Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de insan turnikesi http://i.imgur.com/QkmuF6T.jpg bozuk turnike,kanada şunun olabilmesi için önce insanların "aç" olmaması lazım. insanımız her konu da aç kaldığı için "sokak köpeği" psikolojisine giriyor hani cebinde parası olsa bile beleşi gördümü yerleşmeye meyilleniyor. "bedava sirke baldan tatlıdır" gibi saçma sapan atasözleri var lan. sosyal yaşamı için temel gereksinimlere kolay ulaşabilse ve bunu ndevamının geleceğinin bilgisi ile beraber algısı yerleşse zaten "aa turnike çalışmıyor o zaman kart basmiim" deme ihtiyacı hissetmez ama "bugün var yarın yok" diye saldırıyoruz. bedava dönere saldırıyoruz am bulduk saldırıyoruz bedava bok dağıtıyorlar saldırıyoruz işte bunlar hep toplumun içten içe yaşadığı ezikliğin dışa vurumu, her konuda o kadar aç bırakılmışız ki refleks olmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ben kilsizini ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Rasmon said: İzmir'de kentkarta boyoz diyolar. Şaka maka izmirlim kart oldu artık aghshsgdhshhdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 büyükköy balıkesirin bile balkartı cüzdandan okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 BabacumMostors said: bedava dönere saldırıyoruz am bulduk saldırıyoruz bedava bok dağıtıyorlar saldırıyoruz. döner ve boku anladım da aradakinin alakasını anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kentkart ne oluyor biri anlatsın? Nereye sürttürüyorlar nasıl bişey ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 PrudenT said: Rasmon said: İzmir'de kentkarta boyoz diyolar. Şaka maka izmirlim kart oldu artık aghshsgdhshhdhd kentkart efsanesi bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Fin said: Esh said: Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de http://i.imgur.com/QkmuF6T.jpg bozuk turnike,kanada türkiye'de bir kişi bile jetonunu koysa bozuğun üstüne bir sonraki kesin onu cebe atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 türk adam o bozuklukları farş diye kolu ile süpürür aylık abonman parası yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sequo said: Kentkart ne oluyor biri anlatsın? Nereye sürttürüyorlar nasıl bişey ki abi senin anlayabilecegin bir boyutta degil olay..sana once toplu tasima araclarini sistemi filan anlatmak lazim ki onu anlamak icin bile yeteri kadar fakir degilsin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kent nedir? Sorusundan baslamak laizm sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 "roket adam" said: BabacumMostors said: bedava dönere saldırıyoruz am bulduk saldırıyoruz bedava bok dağıtıyorlar saldırıyoruz. döner ve boku anladım da aradakinin alakasını anlayamadım cinselliğin toplumca bastırılmasından dolayı ortaya çıkan cinsel açlıktan bahsed,iyordu mda yetememişim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Kent nedir? Sorusundan baslamak laizm sdgsf kent, bayramlarda yaşlılarımzı ziyaret ederek vicdan masturbasyonu yapmaktır ama öncelikle tv deki bayram reklamlarını görüp vicdan acısı duymaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hayret lan kanada'da türk yok muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Drall said: Otobüste muhtelif teyzeler, amcalar ve hatta gençler, kartını efendi gibi tutmak varken okuyan kısımda sürttüre sürttüre oynatıp duruyor. Neden yapıyorlar bunu? Hadi ekrana tutan cahil teyze diyorum, ama sallaya sallaya sürtmesini anlamlandıramıyorum bir türlü :( Bu arada aşırı zenginim, halkı gözlemlemek ve tunakiremitçiyle yazacağımız kitaba materyal sağlamak için otobüse biniyorum... sana mı sürttürsünler HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ilıksın sanırım. Aklına ılık ılık şeyler gelmiş çünkü hemen Fak sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kentkartı öğrendim drall çok fakirmişsin üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Drall said: Ilıksın sanırım. Aklına ılık ılık şeyler gelmiş çünkü hemen Fak sayfabaşı ılık bir yaz yağmuru gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Drall said: Otobüste muhtelif teyzeler, amcalar ve hatta gençler, kartını efendi gibi tutmak varken okuyan kısımda sürttüre sürttüre oynatıp duruyor. Neden yapıyorlar bunu? Hadi ekrana tutan cahil teyze diyorum, ama sallaya sallaya sürtmesini anlamlandıramıyorum bir türlü :( Bu arada aşırı zenginim, halkı gözlemlemek ve tunakiremitçiyle yazacağımız kitaba materyal sağlamak için otobüse biniyorum... O verilen kartların ve okutulacak cihazların ne kadar mesafeden okuyabildiğini bilmemek cahillikse, evet hepimiz cahiliz. 20 cm öteden tutup defalarca mesafeyi kısaltıp okumasını beklemektense, dibine kadar sokup dokundurmak çok daha kolay ve basit geliyor insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ya dokundurması mesele değil ki, ben sürttürmelerinden bahsediyorum. Baya clit masajı yapar gibi sürttürmelerinden hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sinir oluyosun demi görünce. yanıldığından yüzde yüz emin olduğun birini görüp müdahale edememek baya büyük bir işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hayır. Tek sıkıntım sürttürmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu arada hic kartim olmadi benim..ihtiyarlik hep bilet-para atardik..hey gidinin 169 u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 işte sıkıntı veriyo adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Derdini seveyim başlık sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar