Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Yalnız UEFA'nın cezası ceza değil bildiğin yardım aslında. Zaten CL'ye gitmedikten sonra para gelmiyor, CL ihtimali de yok. Adamlar demiş ki "Bütçenizi adam gibi toparlayın, bakın siz zaten aşıyosunuz diye size sınır da koyduk bunun altında kalın, o arada sadece lige konsantre olun, tek kulvardan yardırın, öbür seneye görüşürüz." Dursun en azından savunmayı becermiş demek ki. En çok para alan adamalrdan Burak gitti, Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor, Umut'u bir şekilde yollarlar heralde bu kadar eleştiriden sonra, geriye yüksek ücretli Sneijder, Muslera, Selçuk ve Podolski kalıyor, onlar da alsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Fistan said: gecmis olsun kardeş biseyler demeye calisiyosun sanırım ahah kıyamam altta kalmış da witty comeback kasmış http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/957/642/d57.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Rewendor said: Yalnız UEFA'nın cezası ceza değil bildiğin yardım aslında. Zaten CL'ye gitmedikten sonra para gelmiyor, CL ihtimali de yok. Adamlar demiş ki "Bütçenizi adam gibi toparlayın, bakın siz zaten aşıyosunuz diye size sınır da koyduk bunun altında kalın, o arada sadece lige konsantre olun, tek kulvardan yardırın, öbür seneye görüşürüz." Dursun en azından savunmayı becermiş demek ki. En çok para alan adamalrdan Burak gitti, Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor, Umut'u bir şekilde yollarlar heralde bu kadar eleştiriden sonra, geriye yüksek ücretli Sneijder, Muslera, Selçuk ve Podolski kalıyor, onlar da alsın zaten. Dediğin gibi maaşı yüksek olsa da birkaç tane winner adam kalmalı. Takımı komple lamer doldurursak Beşiktaş gibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hamit altıntop ayağını kırmış. subzero ya haber edin adam yine eve dönüyo çok mesaj atmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Xeph said: Fistan said: gecmis olsun kardeş biseyler demeye calisiyosun sanırım ahah kıyamam altta kalmış da witty comeback kasmış http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/957/642/d57.jpg witty comeback falan kasmamış abi adam senin alakasız postlarına normal bi insanın vereceği cevabı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi altıntopun bileğini nasıl kırdınız ya allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Doğruysa gerçekten silkeyim böyle işi. Tarihin en zarar transferi olabilir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 cemre sen nediyon lan kaç postumu gördün de şurda konuşuyon şimdi şıracının şahidi hueheu valequentayla playdatein falan yok mu senin sdfggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 olm tamam cok guzel soyluyosun da adam umit davalayı gorduk makara yaptık yazmış sizofren demissin, obur video ne oldugu belli degil. adam da soylenecek tek sozu soylemis iste. baska ne deseydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben hala anlamadım ne demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kaynak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 serjuhan said: Doğruysa gerçekten silkeyim böyle işi. Tarihin en zarar transferi olabilir herif. real'den adam almak kolay değil :/ bence adamın bacağını kırıp sonra sözleşmesini fesh etmek olmak, 1 milyon daha bileklik satar sakatken bakarsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 "Max Damage" said: Rewendor said: Yalnız UEFA'nın cezası ceza değil bildiğin yardım aslında. Zaten CL'ye gitmedikten sonra para gelmiyor, CL ihtimali de yok. Adamlar demiş ki "Bütçenizi adam gibi toparlayın, bakın siz zaten aşıyosunuz diye size sınır da koyduk bunun altında kalın, o arada sadece lige konsantre olun, tek kulvardan yardırın, öbür seneye görüşürüz." Dursun en azından savunmayı becermiş demek ki. En çok para alan adamalrdan Burak gitti, Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor, Umut'u bir şekilde yollarlar heralde bu kadar eleştiriden sonra, geriye yüksek ücretli Sneijder, Muslera, Selçuk ve Podolski kalıyor, onlar da alsın zaten. Dediğin gibi maaşı yüksek olsa da birkaç tane winner adam kalmalı. Takımı komple lamer doldurursak Beşiktaş gibi oluruz. Beşiktaş gibi olma ihtimaliz 0ın altında ya. GS nin büyüklüğü başka büyüklük değil çünkü, direk kupa büyüklüğü. Başarı odaklı. Şampiyonluk yarışından koptuk mu nası bi düşüş oluyo takımda yıllardır ortada zaten. Takımın ruhunda var başarıya açlık, TR de kimsenin hayal bile edemeyeceği başarılara ulaşmış olmamıza rağmen. 50 küsür maçlık sezonda 1 2 maç iyi top oynayarak, sondan 3. 5. takımları yenince şekilden şekile girmediğimiz için, ilk derbiyi kaybedince şampiyonluğu vermediğimiz için asla Bjk gibi olamayız istesekte diye düşünüyorum.. Edit: Bide yukardaki ezik takımın taraftarını görünce aklıma geldi; bizim hayalimize bile giremeyecek başarıları olan takımları ve onların büyüklüklerini hor görmeliyiz bjk gibi olabilmek için. Unutmuşum en önemlisini. Ayrıca her maçtan önce ve sonra hakemlere, federasyona, sahanın çimlerine, taraftara, stada giderken kullandığımız yola falanda bolca ağlamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 cmrownz said: olm tamam cok guzel soyluyosun da adam umit davalayı gorduk makara yaptık yazmış sizofren demissin, obur video ne oldugu belli degil. adam da soylenecek tek sozu soylemis iste. baska ne deseydi ki o video "şizofreni öyle olmaz böyle olur" diyen arkadaşın altına, hani o video da meşhur "sen uzman mısın" geyiği, ve bunu açıklamak zorunda kalıyorum hahahah lütfen applevodkayla ergin atamanla falan uğraşmaya devam böyle olmuyor Fistan said: ben hala anlamadım ne demek istediğini senin anlayamaman normal, ilaçlarını ihmal etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 anlatabilecek var mı arkadasi kendi cevap veremiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Xeph said: o video "şizofreni öyle olmaz böyle olur" diyen arkadaşın altına, hani o video da meşhur "sen uzman mısın" geyiği, ve bunu açıklamak zorunda kalıyorum hahahah şizofreni öyle olmaz böyle olur diye kim demiş ki sana? neler diyosun olm sen ahahahahah bi de hala ümit davalayı görmekle şizofreni arasındaki baglantıyı anlatmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 cmrownz said: şizofreni öyle olmaz böyle olur diye kim demiş ki sana? neler diyosun olm sen ahahahahah lol k ya defalarca kapaklardan kapak beğenmiş millete makara olmuş adamların başını çekiyorsun şurda, suç bende tabi sana laf anlatmaya çalıştım fistan zaten malum yazık garibim hala ıkınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 neye ıkınıyorum sorunum ne acaba cok gizemli olmaya basladi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 geçen sipeys akparti izmir vekili ile karşılıklı rakı içiyordu, onun için de şizo diye düşünüyor mu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 siz ergenler gibi birbirinize laf sokmaya çalışadurun, Hamit'in ayağı kırılmış. Gs parasıyla tedavi oldktan sonra futbolu bırakır heralde, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 anyasaya mahkemesine tazminat davası açalalım hamit için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 applev0dka said: geçen sipeys akparti izmir vekili ile karşılıklı rakı içiyordu, onun için de şizo diye düşünüyor mu merak ediyorum ooo kanka ismini duyunca gelmişin hemen, fb-bjk sonrası vanishinden çıkmışın hayırlı olsun sfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 son 3 sayfada da postum var. gözler bozuk olabilir mi ? şizorfren misin ? vanish ne demek onu mu bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Fistan said: neye ıkınıyorum sorunum ne acaba cok gizemli olmaya basladi :D verecek cevabı da yok iyice saçmaladı artık asdjklasjdlk moriarty'nin "ne var bunda, adam kanatlı develerden mi bahsediyor?" demesini "şizofreni öyle olmaz böyle olur" diye anlayan zeka bu kadarına yetiyor işte, yapacak bişey yok asdafdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Xeph, Fistanı savunuyo gibi görüncem ama bir m.k anlamadım ben de yeminlen. Açık konuş, en fazla banlanırsın yav. Hayır şair burada ne anlatmak istemişe bile gelemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar