Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kayseri maçıyla loopa girdiğimiz kesinleşti. bu sene 5. 6. oluruz, yönetim değişir, milli takım gruptan çıkamaz, yeni sezona fatih terimle başlarız, şampiyon oluruz. böyle saçma salak bi döngümüz var ya.

kayseri maçının ilk yarısı kabustu. son yıllarda böyle kötü bi galatasaray görmemiştim. uefa'dan da ceza gelecek muhtemelen, bi kaç senenin kadrosunu düşünmek lazım artık.
Mesaj tarihi:
Muslera'ya Liverpool talipmiş. Bu adam da giderse 10.luk garanti :D.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/28/fernando-musleraya-65-milyon-tl-460849/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12
Mesaj tarihi:
valequenta said:

yekeyeke said:

kayserili said:

yekeyeke said:

Donk'un isteksizliği de gözlerden kaçmadı. Maç boyu dolandı ataklarda etkin değildi, içerden çıkan topta bile itiraz etmedi. Devre arası gsye transfer olur artık.

AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kasımpaşa Kulübü ve Galatasaray, Hollandalı oyuncu Ryan Donk transferinde başkanlar düzeyinde görüşüyor. Kasımpaşaspor Ryan Donk'un Galatasaray'a transferine sıcak bakıldığını söyledi.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/21/kasimpasadan-ryan-donk-aciklamasi-459638/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12

Sizin ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı, o maçta söylemiştim devre arası gelir diye, yakışır.

macin adami falandi donk o zaman. verilmeyen golu de var.

osuruktan nem kapiyorsunuz olay baska takim oldu mu. kendi takimina baksa, ki bilmiyorum bjk mi fb mi ama ikisi de tescilli $ikeci nasil olsa.

İşte iqsu düşük arkadaşın ben ugraşmıyorum oyüzden. Adam gol atmış sayılmamış, tank gibi durmuş sahanın ortasında hala rererö. Boş boş konuşuyo. Boş adam.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Muslera'ya Liverpool talipmiş. Bu adam da giderse 10.luk garanti :D.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/28/fernando-musleraya-65-milyon-tl-460849/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12

şu tip yorumculara hayranım

said:
sener • 12 dakika önce
pazarlıkla bir iki milyon daha yukarı çekip verin gitsin. bu fırsat bir daha gelmez. sonra bedava giderler arkasından mendil sallarsınız.
Mesaj tarihi:
Kayseri maçı ilk yarıda köşeye giden bi uzaktan şutu kornere çeldikten sonra bir yüz ifadesi var adamın, bir bakışı var, resmen hayatından bezmiş "bu ne yaa" diyor, yani artık kızamıyor bile, hiç enerjisi kalmamış. Hayattan soğumuş adam. O bakış, o ifade herşeyin özeti.

Bu arada kırmızı falan da yok, adam düşmüş, düşerken eliyle değmemek için de herşeyi yapmış adam, hatta değmiyor gibi geldi bana, değse de kırmızı çıkacak pozisyon değil o.
Mesaj tarihi:
15m£ deli para. Haber yalandır, o kadar vereceklerini sanmam.

İyi bir yönetim olsa o paranın yarısıyla gelecek sene için 3-4 genç ve iyi topçu bulur getirir, satın derim de kalsın şu Özbek'ler varken. Gelen parayı Babel, Donk, Mahmut Tekdemir gibi isimlere bayıp hiç ederler, lel.
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspora-mbia-soku-40033356

Neden buraya koydum?
Söylentilere göre işin arkasında GS var.

Ya inş. harbiden bizim yeto başgan ve köpekleri böyle bi atraksiyon yaparlar da alırız Mbia yı. Adam inanılmaz bi boşluk doldurur bizde.
Mesaj tarihi:
sivas - osmanlı(d) - torku - mersin(d) - trabzon - antep (d) - başakşehir - gençlerbirliği(d)

fener maçına kadar 8 haftalık fikstür bu. şu fikstürden şampiyon olacak takım maksimum 1 beraberlik vererek çıkmalı zaten. zorlayacak 2 maç ibb ve osmanlı olur. oyuncuların posası çıkmış bizim tabi, ilk hafta gidip sivasın random adamını kahraman yaparlar arenada. yoksa haşortman bile bu ligde 17'de 16 yaptı, bursa kapandı puan aldı diye de adları teşvikçi oldu o yıl kadıköydeki maçta.

hayaller 22-24 puan, gerçekler 15 puan fikstürden.
Mesaj tarihi:
Gercekci olup bu seneyi maksimum puanla tamamlamak lazim. Onunde iki rakiple 21 puan varken birakin sampiyonlugu ikincilik bile hayal. Her hafta puan hesabi yapmak da anlamsiz, GS nin sansi yok. Soyle 3-4 sene takimda kalabilecek adam alacaksa devre arasinda alsinlar, yoksa sene basinda alamadik paramiz yoktu idare ederiz dedik ama isler kotuye gidince daha da sikacagiz ne varsa son kurusumuzla sacma sapan adamlar alacagiz olayina girerlerse onumuzdeki seneler de vahim.

Bu senenin kayip oldugu ta Mayis'tan belliydi de, su anda yapilmasi gereken iyi bir orta vade plani yapmak. Bu takim idare eder 3. bitirir sezonu. Sampiyonlar Ligi hayal ve ona gore hareket etmesi lazim yonetimin. Boyle bir vizyon ortaya koyabilirler mi sanmiyorum.

Elbette eger ucuza ve takima yuk olmayacak maliyetlere adam alabileceklerse alsinlar, ama onu da yapamaz bunlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...