madcow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bari seneyenin kadrosunu hazırlasa.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bunlar hep Cenk'in yüzünden. Lanet ondaymış. BJK'dan aldığımızdan beri biz kanser oluyoruz, bizim adamlar sakatlanıyor, biz 3.lük mücadelesindeyiz.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 hamit ne oldu lan bu arada adam 2 yıldır ortada yok asjkfhbaksf
madcow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Sakatlık agzına da vurmadı bu sene. Cıkıp artist artist konusurdu arada. Bize haksızlık ediliyor diye.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 tam yatıyordum timeline'a bu resim düştü tekrardan paylaşmak istedim. en son madde ? iyi geceler
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 joker ama, gerek olmadigi icin desteden cikarilan joker.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Sıfatına... https://vine.co/v/exrai3nEpI0
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 şaneyder 2 ay yok diyorlar. Tam orta sınıf anadolu takımı olacak GS sdfs.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kayseri maçıyla loopa girdiğimiz kesinleşti. bu sene 5. 6. oluruz, yönetim değişir, milli takım gruptan çıkamaz, yeni sezona fatih terimle başlarız, şampiyon oluruz. böyle saçma salak bi döngümüz var ya. kayseri maçının ilk yarısı kabustu. son yıllarda böyle kötü bi galatasaray görmemiştim. uefa'dan da ceza gelecek muhtemelen, bi kaç senenin kadrosunu düşünmek lazım artık.
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Muslera'ya Liverpool talipmiş. Bu adam da giderse 10.luk garanti :D. http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/28/fernando-musleraya-65-milyon-tl-460849/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 valequenta said: yekeyeke said: kayserili said: yekeyeke said: Donk'un isteksizliği de gözlerden kaçmadı. Maç boyu dolandı ataklarda etkin değildi, içerden çıkan topta bile itiraz etmedi. Devre arası gsye transfer olur artık. AHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kasımpaşa Kulübü ve Galatasaray, Hollandalı oyuncu Ryan Donk transferinde başkanlar düzeyinde görüşüyor. Kasımpaşaspor Ryan Donk'un Galatasaray'a transferine sıcak bakıldığını söyledi. http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/21/kasimpasadan-ryan-donk-aciklamasi-459638/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12 Sizin ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı, o maçta söylemiştim devre arası gelir diye, yakışır. macin adami falandi donk o zaman. verilmeyen golu de var. osuruktan nem kapiyorsunuz olay baska takim oldu mu. kendi takimina baksa, ki bilmiyorum bjk mi fb mi ama ikisi de tescilli $ikeci nasil olsa. İşte iqsu düşük arkadaşın ben ugraşmıyorum oyüzden. Adam gol atmış sayılmamış, tank gibi durmuş sahanın ortasında hala rererö. Boş boş konuşuyo. Boş adam.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yekeyeke said: Muslera'ya Liverpool talipmiş. Bu adam da giderse 10.luk garanti :D. http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/12/28/fernando-musleraya-65-milyon-tl-460849/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=amkspor_12 şu tip yorumculara hayranım said: sener • 12 dakika önce pazarlıkla bir iki milyon daha yukarı çekip verin gitsin. bu fırsat bir daha gelmez. sonra bedava giderler arkasından mendil sallarsınız.
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 satın gitsin ya adamada yazık pilot takımınızdan kıvrak onuru alırsınız
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kayseri maçı ilk yarıda köşeye giden bi uzaktan şutu kornere çeldikten sonra bir yüz ifadesi var adamın, bir bakışı var, resmen hayatından bezmiş "bu ne yaa" diyor, yani artık kızamıyor bile, hiç enerjisi kalmamış. Hayattan soğumuş adam. O bakış, o ifade herşeyin özeti. Bu arada kırmızı falan da yok, adam düşmüş, düşerken eliyle değmemek için de herşeyi yapmış adam, hatta değmiyor gibi geldi bana, değse de kırmızı çıkacak pozisyon değil o.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Cidden Burak'a 8m teklif gelmiş ve satılmamış mı adasdasdas.
h2s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 transfer söylentileri canlandı yine gs onu aldı bunu diye haberler var.Transfer konusunda yüzümüz gülse bari. :D
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ligimizin en mükemmel yıldızı donk gelmiş mi?
h2s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 prensipte anlaşmışlar imzalar kalmış.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 15m£ deli para. Haber yalandır, o kadar vereceklerini sanmam. İyi bir yönetim olsa o paranın yarısıyla gelecek sene için 3-4 genç ve iyi topçu bulur getirir, satın derim de kalsın şu Özbek'ler varken. Gelen parayı Babel, Donk, Mahmut Tekdemir gibi isimlere bayıp hiç ederler, lel.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.gsstore.org/pinfo.asp?pid=10712 Çök çök çök.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspora-mbia-soku-40033356 Neden buraya koydum? Söylentilere göre işin arkasında GS var.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 cardozo'yu da alsak altyapıdan fena olmaz ya.
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kizillelma said: http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspora-mbia-soku-40033356 Neden buraya koydum? Söylentilere göre işin arkasında GS var. Ya inş. harbiden bizim yeto başgan ve köpekleri böyle bi atraksiyon yaparlar da alırız Mbia yı. Adam inanılmaz bi boşluk doldurur bizde.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 sivas - osmanlı(d) - torku - mersin(d) - trabzon - antep (d) - başakşehir - gençlerbirliği(d) fener maçına kadar 8 haftalık fikstür bu. şu fikstürden şampiyon olacak takım maksimum 1 beraberlik vererek çıkmalı zaten. zorlayacak 2 maç ibb ve osmanlı olur. oyuncuların posası çıkmış bizim tabi, ilk hafta gidip sivasın random adamını kahraman yaparlar arenada. yoksa haşortman bile bu ligde 17'de 16 yaptı, bursa kapandı puan aldı diye de adları teşvikçi oldu o yıl kadıköydeki maçta. hayaller 22-24 puan, gerçekler 15 puan fikstürden.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Gercekci olup bu seneyi maksimum puanla tamamlamak lazim. Onunde iki rakiple 21 puan varken birakin sampiyonlugu ikincilik bile hayal. Her hafta puan hesabi yapmak da anlamsiz, GS nin sansi yok. Soyle 3-4 sene takimda kalabilecek adam alacaksa devre arasinda alsinlar, yoksa sene basinda alamadik paramiz yoktu idare ederiz dedik ama isler kotuye gidince daha da sikacagiz ne varsa son kurusumuzla sacma sapan adamlar alacagiz olayina girerlerse onumuzdeki seneler de vahim. Bu senenin kayip oldugu ta Mayis'tan belliydi de, su anda yapilmasi gereken iyi bir orta vade plani yapmak. Bu takim idare eder 3. bitirir sezonu. Sampiyonlar Ligi hayal ve ona gore hareket etmesi lazim yonetimin. Boyle bir vizyon ortaya koyabilirler mi sanmiyorum. Elbette eger ucuza ve takima yuk olmayacak maliyetlere adam alabileceklerse alsinlar, ama onu da yapamaz bunlar.
Öne çıkan mesajlar