Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dursun Özbek, özel olarak görüştü! Yüzde 90 Denizli...

http://www.fanatik.com.tr/2015/11/18/dursun-ozbek-ozel-olarak-gorustu-yuzde-90-denizli-632996

Umarım Denizli gelir. Sezon sonuda gider asdasf
Mesaj tarihi:
zaten sampiyon olacaktik gene sampiyon olacagiz, formamizi sahaya koysan asaleti sampiyon olur siz takilmayin baska seylere.

adam 2 sene sonra yasin'i oyuna koymayi ogrendigi an gonderildi ya, yazik.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

galatasarayın huyu bu, kupa kazandıranları böyle ödüllendiriyor. yazıklar olsun.

kim kupa kazandırdı yahu. ayrıca olay sadece kupa mı ?

adam şampiyonlar ligi hedefimiz değil diyen bir adam. her maç sonrası topçuları kötülüyor. adam gibi kadro kurmuşluğu yok. sabri bize yeter dedi yerine denayer'ı bek yaptı. sinan'ı oynatıcaz dedi adam 1 maç 11 oynadı full umut oynattı. inanılmaz şanslı olmasa sneijder muslera yasin performansları olmasa zaten bu seneyi de göremicekti.
Mesaj tarihi:
Red said:

kavurma said:

galatasarayın huyu bu, kupa kazandıranları böyle ödüllendiriyor. yazıklar olsun.

kim kupa kazandırdı yahu. ayrıca olay sadece kupa mı ?

adam şampiyonlar ligi hedefimiz değil diyen bir adam. her maç sonrası topçuları kötülüyor. adam gibi kadro kurmuşluğu yok. sabri bize yeter dedi yerine denayer'ı bek yaptı. sinan'ı oynatıcaz dedi adam 1 maç 11 oynadı full umut oynattı. inanılmaz şanslı olmasa sneijder muslera yasin performansları olmasa zaten bu seneyi de göremicekti.

Çok doğru şu

Hamza gelmeden evvel çok umutluydum benim kafamdaki imajı hep terimin daha modern versiyonu olacağı yolundaydı ama bildiğin anadolu kaplanı çıktı.

Hamzanın gitmesine üzülmedim -- ama yönetime artık tahammülüm kalmadı. İlk gelen açıklamalar yönetim fesih etmiş anlaşmalarını
Mesaj tarihi:
ulan şimdi yine sabri ye sarılcak yeni gelen
elde adam yok

hamza madem atar yapacaktı, yazın mal mal yönetimin şövalyeliğini yaptı

yönetim de mal gibi devre arası olmadan resti gördü

ne saçma klüp ya
Mesaj tarihi:
Hocam melo giderken iyi oldu yeri dolar, biç bi şey olmaz vs... diyenler şimdide Hamza için aynı yorumları yapıyor. Bence şu dakikada, transfer yasağı olma ihtimali varken, yerine hiç bir alternetif yokken, Hamzayı göndermek HATADIR. En azından dengeli bir şekilde ilk 3 te tutardı bizi.
Mesaj tarihi:
Ciddi soyluyorum. Yilmaz Vural'in en azindan sezon sonuna kadar takimin basina gecmesini istiyorum. Nasi olsa bu sezon gg. Hazir vasifsiz basganimiz da var. Bakalim buyuk takimi nasi yonetcek. Tam zamani!
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Ahuhaha çok sevdiği yeniçeriler yedi dengeyi.

Ulan Bielsa boşta getirip kan almak lazım şu yeniçerilerden. Şampiyon olmasakta razıyım.

ahahah şunların ikisine de +1
Mesaj tarihi:
Ya da Zlatan Bayramovic gelsin. Hazir bosta. Acccayip eglence cikar bize.

Hayaller ibraam gercekler bayraam deriz. Belki dursunun gidisi hizlanir.

http://www.transfermarkt.co.uk/trainer/verfuegbaretrainer/statistik?statistik=&plus=1

Lan koca listeden 1 tane bile alacak adam bulamazlarsa cok pis soverim.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

http://www.transfermarkt.co.uk/trainer/verfuegbaretrainer/statistik?statistik=&plus=1

Lan koca listeden 1 tane bile alacak adam bulamazlarsa cok pis soverim.

vitor paneira diye biri var ya onu alsınlar lütfen asdsds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...