Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

gs'nin bir oyuncusunun kontratında mı vardı puan sistemi gibi bir şey başka takımın mı aklımda öyle bişey kalmış.

kadroya girerse 0,25 puan
oyuna sonradan girerse + 0,25 puan
ilk yarıda girerse +0,25 puan
11 de başlarsa +1 puan

şu kadar puan birikirse yıl sonunda şu kadar para ödenir gibi bir sözleşme hatırlıyorum da kimin unuttum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yahu adam ne yapsın, küçülmeye gidiyorsunuz çaktırmadan. Utanmasalar Muslerayıda okuturlardı. Hamzada idarelik duruyor, o gitse başkası gelsede çok bir şey değişmez gibi. Bizim Samet aybaba zamanına döndü bu iş.

Adam göstere göstere Melo'nun yerini takım içinden biriyle doldururum, Sabri-Tarık sağ bek rotasynu bize yeter, JPK kemik gibi oyuncu, forvet gelirse Burak küser gibi açıklamalarda bulundu. Bunların ekonomik durumla zerre alakası yok. Ekonomik durum ne kadar kötü olursa olsun hatta yarın kulübe haciz gelecek olsun yine de gider ucuzundan genç zenci forvet alırdın ve dün Umut'a kalmazdın. Hamza bunu istediği için bu durumda kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yahu adam ne yapsın, küçülmeye gidiyorsunuz çaktırmadan. Utanmasalar Muslerayıda okuturlardı. Hamzada idarelik duruyor, o gitse başkası gelsede çok bir şey değişmez gibi. Bizim Samet aybaba zamanına döndü bu iş.

Küçülmeye gidiyorsan adam gibi gidersin. Biz de anlarız ki mali durum kötü, 1-2 sezon kemer sıkacaz, dayanırız.

Ama küçülmeye gidiyoruz diyip Dzemaili'yi yollayıp yerine kar ettiğin parayla aynı miktara Jem almazsın.

Küçülmeye gidiyoruz diye Sabri'yle fiyat arttırıp sözleşme yenilerken başka sağ beke gerek yok diyip sonra stoperden sağ bek yapmazsın.

Küçülmeye gidiyoruz diyip ilk 11'in o kadar ihtiyacı varken aylarca milyon euro'ya YEDEK kaleci peşinde koşmazsın.

Küçülmeye gidiyoruz diyip elinde ortasaha göbeği boşluğu varken iyi kötü idareten kullanılacak Yekta'yı ileriye yönelik ücretlerini ödeyerek sözleşme feshiyle yollamazsın.

Bunları yapıyorsan küçülmeye gitmeye bahanen yok. Bunlar yönetimin kazmalıkları. Gelelim Hamza'nınkilere:

- Elindeki oyuncuya maçın devre arasında "Ya hacıt sen sağ bek oynayabilir misin ki" diye sorup adamı ilk defa oynayacağı pozisyona koymazsın.

- "Sinan Gümüş daha çok oynayabilsin diye Bruma'yı yolladık" diyip sağ kanatta Umuy Bulut'u oynatmaya kalkmazsın.

- İbrahimoviç'i alsak Burak nerede oynayacak diye medyaya sormazsın.

- Hayatı boyunca oynadığı yer belli oyuncuları o pozisyonda oynayabilecekken sürekli olarak kafana göre saçma sapan yerlerde oynatıp (Sneijder ön libero ve sağ kanat, Podolski sağ kanat, Olcan santrafor, Hakan Balta ön libero) ağzına rkaip 2 tane golü vurduktan sonra normal pozisyonlarına çevirmezsin.

- Kadron ne kadar kötü olursa olsun elinde dünyaca ismi bilinen adamlar varken, tek oyuncun rakibin tüm kadrosunun 10 katı piyasa değeriyken gidip de yarım saat o zayıf rakibe kapanmaya kalkmazsın.

- Hadi bi eşşeklik ettin bi üst maddedeki kapanmayı yaptın, ulan o zaman o kadar zayıf rakipten dakikada 2 tane tehlikeli pozisyon yemezsin.

Bunlar ilk aklıma gelen örnekler. Biraz düşünsem bi 10 katını rahat bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Darksun said:

Küçülmeye gidiyorsan adam gibi gidersin. Biz de anlarız ki mali durum kötü, 1-2 sezon kemer sıkacaz, dayanırız.

Feda senesi, direk küçüleceğiz denilmedi hatta biz onu teşvik olsun bir ruh olsun diye feda demiştik aslında dendi.

Ama küçülmeye gidiyoruz diyip Dzemaili'yi yollayıp yerine kar ettiğin parayla aynı miktara Jem almazsın.

Egemen/Hilbet yollandı yerlerine bonservis verilerek Serdar Özkan ve Sezer Öztürk vs alındı. Q7 yarım sezon oturtuldu parası verildi. Gökhan süzen , Uğur boral, dentinho gibi gereksiz transferler yapıldı para çar çur edildi. Aybaba ile uzun çalışacağız istikrar önemli denildi 1 sene sonra sutlandı tazminat verildi (tazminatı bizim feda projesi gelirleri ile aynı olması ayrı abukluk oldu).

Küçülmeye gidiyoruz diye Sabri'yle fiyat arttırıp sözleşme yenilerken başka sağ beke gerek yok diyip sonra stoperden sağ bek yapmazsın.

Hilbert gitti, Serdar Özkan geldi, O kadar kötüydü ki Atiba, Necip vs oynadı sağ bek felaketti. Yedek bile yoktu.

Küçülmeye gidiyoruz diyip ilk 11'in o kadar ihtiyacı varken aylarca milyon euro'ya YEDEK kaleci peşinde koşmazsın.

Özsermayeye döneceğiz diye cılız bir kadro çıkardık :p alınan ve sakat gezip duran adamlar yüzünden bütün sene eksik oynadık.

Küçülmeye gidiyoruz diyip elinde ortasaha göbeği boşluğu varken iyi kötü idareten kullanılacak Yekta'yı ileriye yönelik ücretlerini ödeyerek sözleşme feshiyle yollamazsın.

q7, sonrada ferdiyi şutladın üstelik adamları oynatıp satacağına itibarsızlaştırarak fiyatlarını yerle bir ettin. Birilerini gönderirken tazminatda verdiler mi hatırlamıyorum ama egemen çok lazımken mesela alacağına karşılık bıraktık. Üstelik direk rakibin 11 ine.

Elimizde hazır örnek var yani çok uzaklarda aramaya gerek yok. Hamza çaresizlikten o açıklamaları yapıyor olabilir, sürekli ne yapayım kadro böyle, sene başı küme düşecek takımı 3. yaptık yinede yaranamadık dese daha mı iyi yani (bknz Aybaba). Adam iyi kötü geçen sene şampiyon yaptı işte, Ünal Aysala'da feci laf ettiniz adam geldiğinde şampiyon olmak için en ufak umudunuz bile yoktu Adnan polatın enkazı ne hale geldi. 2 sene sonra drogbalarla şampiyonlar liginde yapıştırırken kimsenin aklına adnan polat zamanı gelmemiştir herhalde. Sonra kime sorsam artık zarar veriyor gitsin dedi, şimdi konuşuyorum geri gelsin diyorlar. Bizdede pek istikrar yok bakmayın yani, adam 2 sene şampiyon yapsa 3. sene olmadımı hemen gitsin oluyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Hamza hocaya pek kızamıyorum açıkcası.
Ben yönetimin hocaya, "Sen aslansın, camianın çocuğusun, kim tutar seni, yürü beeee" tarzı bi gaz verdiğini düşünüyorum.
Hamza hoca pek yemesede bu gazı yapcak bi şey yok.
Mecbur elindekiyle işi kotarmaya çalışıyor.
Gibi geliyor bana..
Sosyal ağlarda paylaş

O tarz saçmalıklar yapması elindeki kadronun yetersizliğini göstermek için olabilir.
Belki fazla iyimserim ama Hakan Baltayı önlibero oynatmasının sebebini muhteşem bi çözüm olarak gördüğü için değil, tek çözüm olarak gördüğü için yaptığını düşünüyorum.
Hem böylece elimde bu kadro var, yapcak bişi yok diyor.
Hocaya fazla sempatiklik duyuyor olabilirim fakat bi kaç yıl daha başımızda kalmalı ve bu geçiş dönemini onunla atlatmalıyız diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Podolskiyi sola Sneijderi ortaya Yasini/Sinani saga koymak ne kadar zor olabilirki?

Prensi umut ve bilal konusuna hic girmek bile istemiyorum. Adam Bilali(ki mac boyunca 2 tane duzgun pası yok kestigi top yok saga sola yuruyo) 10 numaraya koyacam diye sneijderi sola atıp podolskiyi cıkardı. otesi var mı?

Turkiyenin en formda savunmacısını alıp orta sahaya koydu ya. Sonra soyle soyle dusunduk. Prandelli de sneijderi koymustu oraya. Ne fark kaldiki aralarında Hamza ile Prandelli'nin?

Hamza bu arada durum kotarıcı olarak da korkunc hem Jose yi hem Podolskiyi bilerek kaybediyor. Ki birinin 3 golu var 2 macı kurtardı digeri orta sahada akıyorken. Aman yenicerilerim mutsuz olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan balta ile ilgili bişey diyen mi var adam sağ bek ama tecrübesi vs. Tr. Liginde stoper olarak iş yaptırtıyor.

Bahsedilenler,
Dzemaili
Sabri
Denayer
Birlo
Melo
Xelçuk the gölge pres
Cenk havadan milyor lira götürürüm
Bruma
Umut the hope
Sinan

Problem olan ve kim ne derse desin doğrudan hamzanın suçu olan konular bu oyuncularla ilgili

Hadi melo diyelim yönetim.

Gerisi?

Yönetim yetersiz ama bu yetersiz yönetimi fırsat bilip dingonun ahırı gibi takım yönetmek dengenin suçu ve resmen isyan ettim dün. 45. Dakikadan itibaren 15 saniye top çeviremedik maç bitene kadar, resmen oyuncular dengeyi sabote etmek isteseler bu kadar oynayabilirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bende çok şaşırıyorum bazı hamlelerine. Bilalı defansif görevlerde kullanmaya çalışması, Bilalı Sneijder oyundayken onun yerine kaydırması falan cidden garip.

Hocayı savunur gibi bi pozisyona girmekte istemediğim için sadece şununla devam etmek istiyorum, bence taraftar hocaya sahip çıkmalı ve yönetimsel bazda tavır koymalı.
Çünkü problemin Özbek lerde ve kıraathane mantalitesinde olduğu aşikar.

Ben asla inanmıyorum Hamza Hocanın hem melonun hem cemalinin gönderilmesine onay vereceğine mesela. Bunun gibi bir kaç örnek daha verilebilir.

scorch said:

Hakan balta ile ilgili bişey diyen mi var adam sağ bek ama tecrübesi vs. Tr. Liginde stoper olarak iş yaptırtıyor.

Bahsedilenler,
Dzemaili
Sabri
Denayer
Birlo
Melo
Xelçuk the gölge pres
Cenk havadan milyor lira götürürüm
Bruma
Umut the hope
Sinan

Cemali yi zaten örnek olarak vermiştim. Inanmıyorum Hocanın yolladığına.

Sabriye yapılan zam saçma ama Sabri oynadığı haftalardı ofansif olarak kötü değildi. Sadece defansif olarak görevlerini yerine getirmiyordu. Takımın içinden problem çözüldü gibi zaten.

Denayer gayet işe yarıyor.

Birlo yedek klübesi için iyi transfer ama oynatıldığı pozisyon ve mantık çok yanlış. Bence bu hatadan dönecektir hoca. Birlo > Emre

Melo zaten aylardır gitmek istediğini söyluyordu.

Xelcuk fiziksel olarak çok zayıf. O pozisyonda o fizikle oynayamazsın. Ama daha iyi bir alternatifimiz de yok gerçekten. Fiziksel olarak zayıf olması bi yere kadar hocaya bağlı olabilir. Sneijder, Podolski bile kickboks cu gibiyken bu adam liseli ergen fiziğine sahipse yapacak bir şeyi yok.

Cenk i Muslerayı satıcaz diye aldılar belli ki. Ayrıca Cenk gayet Muslera satılırsa as kaleci olabilir.

Bruma bizde olmuyordu çok net. Gitmesi ve az zararla kurtulması şarttı. Malesef doğru hamle.

Umuttan başka santrofor istendiği Hamza Hoca tarafından bilinen birşey. Niasse mesela

Sinan kötü değil ama çok çiğ. Geliştirilmesi gerek ve hocayı bu konuyla ilgili suçlayacak kadar zaman geçmedi henüz.

Ha dersen ki hoca elindekini bu kadroyu adam etsin, o iş yaş. Takım fiziksel olarak güçsüz ve doymuş oyunculardan kurulu. Fatih Terim bile uğraşamaz bunlarla. Hocanın yapacağı tek şey, Carole - Rodrigez gibi adamlar bulup takımı yavaş yavaş Xelcuk- Burak vs. den temizlemek. Ve ben bunun olacağına inandım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...