Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Abi ya gözümün önüne böyle PC başında dursun özbek, muhasebe ve hukuktan bir kaç eleman geliyor, herkes terlemiş la acele et la hadi Olm diye bağırıyor dursun, muhasebeci elleri titriyor başganım Scannerdan nereye kaydettiğini bulamadım arıyorum dosyayı diye belgelerime giriyor falan ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aquila said: bu yonetim ibra olmaz. http://spor.alaturkaonline.com/wp-content/uploads/2015/02/image14-1424159068.jpg Aysal'i ibra etmis bir genel kuruldan bahsediyoruz. Adam tam bir kitle psikoojisi uzmani ya, nasil da boyadi gozleri mali genel kurulda sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 FIFA, Grosskreutz transferinde Galatasaray'dan gönderilen evrakların tamamının imzasız ve boş olduğunu açıkladı. ABİ AĞOSKASPJIHFAINFSAŞK OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 FIFA çatıvdayabiliv. Edil: amk önceden yapılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Adam 1,5 oynayamayacaktı zaten, sakatlıktan yeni toparlanıyor formu felaket durumdaydı da, iyileşir iyileşmez direkt ilk 11'e konacak adamdı. Ulan nasıl bir aptal yönetim var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 olm muhasebeci diye AÖF işletme mezunu stajyer mi tuttunuz naptınız paraszlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 moriarty said: FIFA, Grosskreutz transferinde Galatasaray'dan gönderilen evrakların tamamının imzasız ve boş olduğunu açıkladı. ABİ AĞOSKASPJIHFAINFSAŞK OFFF Oha, adamlar bildiğin yetiştirememiş, zil çalınca panikle boş kağıtları vermiş. Liseli liseli derken gerçek liseli çıktı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kısık bir sesle "feda" dedi groşkroyş kimse duymadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 en azindan sportif basari getirdi adam, gozardi edildi diger seyler. bu yonetim de o yok, o yuzden ekonomiyi toparlasalar bile edilmezler ibra. Theridone said: aquila said: bu yonetim ibra olmaz. http://spor.alaturkaonline.com/wp-content/uploads/2015/02/image14-1424159068.jpg Aysal'i ibra etmis bir genel kuruldan bahsediyoruz. Adam tam bir kitle psikoojisi uzmani ya, nasil da boyadi gozleri mali genel kurulda sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 pdf dosyasını notepad ile açıp, rasgele bişeyler yazıp, dosyayı bozup submitlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 SON DAKİKA: Belgeyi boş ve imzasız gönderen Galatasaray Sportif Direktörü Yardımcısı Uğur Yıldız kovuldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 transfer yapıcaz diye kulupte adam kalmadı lan ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 İsmini düzgün yazalım derken geç kalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sabrinin laneti bu ya, başka bir açıklaması olamaz axfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 moriarty said: SON DAKİKA: Belgeyi boş ve imzasız gönderen Galatasaray Sportif Direktörü Yardımcısı Uğur Yıldız kovuldu! "lan nede olsa FIFA bakmaz koyar Yeni Klasör (2) nin içine" diye mi düşündü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Aptallar ya gerizekalılar ya Allah belalarını versin yapılan transferi bile tamamlamayı beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bu sene eglence biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CN6WAG5WsAAr3fZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 galatasaray futbol direktör yardımcısı uğur yıldız'ın görevine son verilmesi bekleniyor. yıldız, fifa'ya gönderilen evrakları eksik yolladığı için kulüp ile ilişkisi kesilecek. ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 imzasız tarafına takıldım ben ya. dursun özbekin imzası ne kadar karışık olabilir ki amk, dö yazıp üstünü karalıyordur nasıl olsa, bas gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aquila said: en azindan sportif basari getirdi adam, gozardi edildi diger seyler. bu yonetim de o yok, o yuzden ekonomiyi toparlasalar bile edilmezler ibra. insallah dedigin gibi olur da yetersizlikle OTEL YAPCAM EKONOMIYI DUZELTCEM kafasiyla baskan olabilme ihtimali kalkar ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hayır adama da yazık oldu. adam tam sakatlıktan cıktı 1 yıldır oynamıyodu zaten. şimdi 6 ay daha oynamayacak, öldü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 failatün failatün failatün failün pic related. http://i.imgur.com/Pb9ve8f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi yeter güldürmeyin artıkah hahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 futbolun eglence oldugu guzel gunlere geri donduk. #thanksozbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar