ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Valla bu aptallık.ya da op bizi trolluyor. Başardı da sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 valla ben burdur'dan gtx970 ftw gördüm 750 liraya. aradım dedim GET açın hemen şu an alıyorum. "yok ben direk banka havalesi ile çalışırım, GET falan uğraşamam, paramı geç yatırırlar" dedi. 4 gün sonra hesabınıza geçer ne olacak ki dedim. "yok ben gelemem öyle şeylere" dedi. hmmmm anlıyorum dedim :D edit: baktım da ilan kalkmış. ya birine kazığı çaktı, ya da düşük ihtimal de olsa biri gayet ucuza gtx970 ftw aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 1 sayfa EFT muhabbeti dönmüş. ATM'den yatırdım kadının hesabına. :D İnşallah bu kötü senaryolar gerçekleşmez. De güvenimiz boşa çıkmaz. Olmadı veririm polise 1.5k için delirmeye gerek yok ki abi. Ha güzel bir ders olur o ayrı. Ama Allah'a çok şükür şu zamana kadar hep düzgün insanları çıkardı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Al işte gişe demiştim ama daha da iyisi çıktı, direkt kadının hesabına yatırmış adam Çocuğu veren allah rızkını da verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kardeş araba düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ben s5 satıyordum bu arada dubaiden alınma, 650ye satıyorum hem de öm at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Sorun cikmasa bile cektigin stres yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Stres çekmedim size çektirdim ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Stres attik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://diyetlistesi.com.tr/wp-content/uploads/2014/08/Soguk-Su.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 harbi ha adam umursamamış görünüyor site kudurmuş. Ama bence de gg ki umarım gg olmaz. ne gerek vardı uzak memleketten böyle bir alışverişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ne bileyim ya. Para batıyor bana durmadan bir şeyleri upgrade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Parayı zarfa koyup PTT'ye vermediğin kalmış bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Geçen dolandırma haberi vardı gazetenin birinde: Adamlar senin adına bankadan hesap açıp, kredi kartı çıkarttırıyorlar. Bankamatikten sana o hesaba para yatırtabilirlerse banka onlaylıyor kredi kartını ve devamında kartı fulleyip tonla kredi borcu takıyorlar. Emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kithnos said: Parayı zarfa koyup PTT'ye vermediğin kalmış bi :D Abi bu neydi ya? Steam geyiğiydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Birşeyin geyiği mi bilmiyorum valla, ATM'den direkt yatırmadan sonra aklıma gelen en güvensiz metod olduğu için yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Burada biri steame ptt ile para göndermeyi sormuştu galiba. Valve hq adresi verildiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bu orada olay kötü sonuçlanırsa başlık enteresan bir veriş olarak değişsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Vergi dairesine neyi kayıt ettirecek bende bilmiyorum ama kayıt ettirdiğimde imei numarasını belgeyi sana e-maillerim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Anhora said: KuddusiMavra said: di said: Kullandigin site guvenli alisveris icin, cakallari aradan cikarsin diye var. Use the site Luke. di haklı. ama içine sinmiyorsa buluşun kadınla(aynı şehirdeyseniz tabi). Abi aynı şehirde olsak buraya yazmaya gerek bile duymam. aynı şehirde olmasan bile, telefonda aynı şehirdeymiş gibi manisa'dayım buluşalım, yerinize geleyim falan diyeceksin. sonra gün belirleyemeye çalışırken o gün müsait değilim, kargo yapalım diyip kestirip atarsın. eğer elden alışverişe gelmezse, scamdir zaten direk güvenli alışveriş siteleriyle uğraşmak istemeyenler oluyor gerçekten, parayı geç alacağı için ya da daha evvelki alışverişlerde sıkıntı yaşamışsa özellikle (sıfır, kapalı kutu gönderdiği ürünü açıp geri gönderenler vs.) ama bu durumun hiç bir sakıncası yok satıcıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ben kadınla görüştüğümde normal bir satıcıymış gibi yaklaştı zaten. İstersen Edge göndereyim dedi, iPhone 6 var mı dedim yok onu satmıyorum artık dedi. Para almak istese satmıyorum demez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ah be yavrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ya oof bu scam muhabbeti beni de geriyor neyse yarın göndericek, cuma belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Anhora said: Vergi dairesine neyi kayıt ettirecek bende bilmiyorum ama kayıt ettirdiğimde imei numarasını belgeyi sana e-maillerim dedi. yurtdışından telefon getirmiş, yeni mi kaydettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 elinde o ilanlara koyduğu iki telefon vardır. elimde iphone 6 var dese, sen fotograf istesen, ne yapıcak kadın? gerçi netten bi yerden foto bulup koysa onu yerdin büyük ihtimal dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar