Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben burdur'dan gtx970 ftw gördüm 750 liraya. aradım dedim GET açın hemen şu an alıyorum. "yok ben direk banka havalesi ile çalışırım, GET falan uğraşamam, paramı geç yatırırlar" dedi. 4 gün sonra hesabınıza geçer ne olacak ki dedim. "yok ben gelemem öyle şeylere" dedi. hmmmm anlıyorum dedim :D

edit: baktım da ilan kalkmış. ya birine kazığı çaktı, ya da düşük ihtimal de olsa biri gayet ucuza gtx970 ftw aldı :D
Mesaj tarihi:
1 sayfa EFT muhabbeti dönmüş. ATM'den yatırdım kadının hesabına. :D

İnşallah bu kötü senaryolar gerçekleşmez. De güvenimiz boşa çıkmaz. Olmadı veririm polise 1.5k için delirmeye gerek yok ki abi. Ha güzel bir ders olur o ayrı. Ama Allah'a çok şükür şu zamana kadar hep düzgün insanları çıkardı karşıma.
Mesaj tarihi:
Geçen dolandırma haberi vardı gazetenin birinde:
Adamlar senin adına bankadan hesap açıp, kredi kartı çıkarttırıyorlar. Bankamatikten sana o hesaba para yatırtabilirlerse banka onlaylıyor kredi kartını ve devamında kartı fulleyip tonla kredi borcu takıyorlar.
Emeğe saygı.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

KuddusiMavra said:

di said:

Kullandigin site guvenli alisveris icin, cakallari aradan cikarsin diye var. Use the site Luke.

di haklı.

ama içine sinmiyorsa buluşun kadınla(aynı şehirdeyseniz tabi).

Abi aynı şehirde olsak buraya yazmaya gerek bile duymam.

aynı şehirde olmasan bile, telefonda aynı şehirdeymiş gibi manisa'dayım buluşalım, yerinize geleyim falan diyeceksin. sonra gün belirleyemeye çalışırken o gün müsait değilim, kargo yapalım diyip kestirip atarsın. eğer elden alışverişe gelmezse, scamdir zaten direk

güvenli alışveriş siteleriyle uğraşmak istemeyenler oluyor gerçekten, parayı geç alacağı için ya da daha evvelki alışverişlerde sıkıntı yaşamışsa özellikle (sıfır, kapalı kutu gönderdiği ürünü açıp geri gönderenler vs.) ama bu durumun hiç bir sakıncası yok satıcıya
Mesaj tarihi:
Ben kadınla görüştüğümde normal bir satıcıymış gibi yaklaştı zaten. İstersen Edge göndereyim dedi, iPhone 6 var mı dedim yok onu satmıyorum artık dedi. Para almak istese satmıyorum demez herhalde.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Vergi dairesine neyi kayıt ettirecek bende bilmiyorum ama kayıt ettirdiğimde imei numarasını belgeyi sana e-maillerim dedi.

yurtdışından telefon getirmiş, yeni mi kaydettiriyor
Mesaj tarihi:
elinde o ilanlara koyduğu iki telefon vardır. elimde iphone 6 var dese, sen fotograf istesen, ne yapıcak kadın?

gerçi netten bi yerden foto bulup koysa onu yerdin büyük ihtimal dsdfgh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...