Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 republic commando filmci cekseler izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 dasaaa said: death star'in yercekimi ne kadardi acaba? sadece celikten gelen mass ile cekimi saglayamayacaklarina gore yer cekimi icin ekstra bisiler kullanmalari gerekmistir. iyi kendi icine cokmemis o zaman yaw. enciniyiriing harikasi adeta. ben olsam ben de calmak isterdim planlarini death starneki, milenium falconda bile yer cekimici var. cozmusler yer cekimi olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 dedigim sey baska.. anlamadin sen. her mass'in kendine ait bir yer cekimi vardir. bu kutle fazla ise cekim artar. death star ne kadar buyuk hatirlamiyorum ama ay kadar buyuk. o zaman bunun kendine ait bir yer cekimi olmasi lazim. ama yeterli olmayacaktir, cunku buyuk bir kismi bosluk, gerci orada da hava var. yine de density dusuk. cok fazla degil. onun disinda core kisminda mesela yer cekimi yaratacak bisi koyarsan o zaman bu yer cekimi merkezden yukari dogru azalacak ama merkezde daha fazla olacak. bu yuku tasitmak zor.her katta ayri ayri yer cekimi olsa mesela bu sefer de ust katlardan baslayarak yuk fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 OHoo REBEL ip man akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Işıklı tünel son sahnede Vader'ın nefes sesi duyuluyor. Zaten Vader'ın olacağı kesin gibiydi plot leaklerden. Bu teaser doğrulamış oldu. İnanılmaz iyi görünüyor şu an. Hype trenine atlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bir seyi de begenin lan. Mis gibi olmus iste. Ayrica Trailer'da Vader görünmüyo mu? Hologram önünde diz cökmeye hazirlaniyo gibi bi sahne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 olmamasi zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Müzik çok güzel olmuş lan. yan hikayelerin filmine girmeleri çok iyi fikir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Çok seriden geliyor olm biraz daha yaşlanmak lazımdı her sene her sene bune amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Adam gibi yüksek bütçeli dizisini yapsalar şunun. 1 yıl beklemek çok can sıkıcı her bölüm arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ayfon said: Bir seyi de begenin lan. Mis gibi olmus iste. Ayrica Trailer'da Vader görünmüyo mu? Hologram önünde diz cökmeye hazirlaniyo gibi bi sahne var. Başka biri olabilir. Darth Vader'ın kapüşonla dolaşması biraz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Sanki o kişi vaderın önünde diz çöküyor gibime geldi. Birde biz şimdi burada 4.film öncesi planların çalınmasını mı görecegiz tam anlamadım ben orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ayy rebl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Felicity Jones kalp ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Abla cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Livered said: Sanki o kişi vaderın önünde diz çöküyor gibime geldi. Birde biz şimdi burada 4.film öncesi planların çalınmasını mı görecegiz tam anlamadım ben orayı. Film 3 ve 4 arasında geçecek. Rebel yeni kurulmuş, Vader yeni yeni terör estiriyor, DeatStar yeni inşa ediliyor vs vs. Ve evet ana konu o planların çalınması. Bunun gibi bir kaç tane daha gelecek Tek star wars filmi ama bunlar asla seri olmayacak. Amaç seyirciyi sıcak tutmak. Star Wars Rogue One tek film, Sonra Obi Wan Kenobi filmi planı var, o da tek film. Yoda falan derken her bölüm arasında bir ayrı star wars filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bence fikir iyi, filmin gececegi zaman da iyi. Merakla esek gibi bekleyecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Felicity Jones kalp BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Asi abla iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ehehehe forest whitaker kadar babacan bi zenci daha var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kadınları iyi seçiyolar rey de bu da sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ben size gerekli açıklamaları yapayım. Diz çöken kişi yeni bir karakter, Vader olamaz. Vader'ın asıl terör estirdiği dönemler Rebels dizisi dönemleri. Bu filmde prime döneminden uzaklaşmaya başladı artık. Ama önünde diz çöktüğü kişi Palpatine olacak. Çünkü o sahnede sağa ce sola bakın, kırmızı Royal Guardlar var. Guardlar ordaysa Emperor da orda olmalı. Ortada büyük bir Bacta tank car gibi. Onun içinde olabilir Palpy. Obi Wan için resmi açıklama yok ama Ewan McGregor'ın geçen hafta Collider ile röportajı çıktı Kathleen Kennedy ile görüşmüşler. Olası bir Kenobi üçlemesi gündemde. Ayrıca 2018'de Han Solo, 2020'de Boba Fett filmi olacak. Boba Fett filmi iptal olabilir, Kenobi filminin takvimde tam orayı alma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 inquisitordur belki diz çöken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bu RO, rebels dizisi le tam ayni donemde geciyor, hatta gecen sene birbirine ucundan dokunabilir dedilerdi official. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ufak bir fark var Rebels ile Rogue 1 arasında. Rogue 1 ile A New Hope bitişik. Rebels ise ANH'nin 5 yıl öncesi, yani Rebels Rogue One'dan birkaç yıl önce. Diziyi bitirirlerken Rogue One'ın başına bağlayacaklarını tahmin ediyorum. Disney yeni canon timelineda parçaları çok güzel birleştiriyor şu ana kadar, ben koyu bir fanboy olarak Pablo Hidalgo'nun ekibinin falan da yaptığı işten epey memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar