noddle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 beşiktAŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Beşiktaş= Sivas(d) - Akhisar(d) - Kayseri(i) Fenerbahçe= Mersin (i) - Trabzon (d) - Antep (i) Kağıt üstünde 3/3 yapmamız olası, Fener'in de bir beraberlik çıkarma olasılığı yüksek ki TS maçı o maç olabilir deplasmandaki. Bu üç hafta şampiyonu belirler. İki takımda 3/3 yaparsa Arena'daki maçta kazanırsak şampiyon oluruz ki çok şekilli şampiyonluk olur. Biz 3/3 yapıp Fener bir puan kaybı yaparsa bu fikstürde Arena da yine şampiyon olabiliriz. Bu üç haftada biz kaybedip, Fener 3/3 yaparsa bence şampiyonluk şansımız %40'a falan düşer. Her şekilde bir kulbundan tuttuk harbi, umarım bu sefer bırakmayız. Galiba harbi olacak. Ben ŞG'ye olan güvenimi kaybettim Bilic'e dönüştü gerçi gözümde iki haftadır ama bakalım. Olsun da bu sene artık bir şekilde yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sivas oyun olarak cok kötü. inanılmaz kötü ancak zeminleri de bir o kadar kötü, bize iyi saha gerek ya. 2 tane deplasmana gidicez akhisar ve sivas, ligin en kötü zeminine sahip takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ayrıca fark.. (5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktas-bursaspor-macinin-oykusu Video ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bizim sivas deplasmanına fırat aydınus'un verilmesini istemiş aziz yıldırım. bakalım ne çıkacak yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Aziz baska klubun macinin hakemine de mi karisiyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 valla öyle bir haber cıktı, insh doğru değildir diyelim :D yapmadığı şeyler değil cunku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Verilecek penaltıları da söyleseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Şimdi tekrar izledim de Tolga hakaten ne kadar kötü bir kaleci ya maç bitmiş, hala kontra atak yapmaya çalışıyor. Bırak atla yere maçı bitirsin hakem, Quaresma boşuna kart görmüş gerizekalı Tolga yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 cikip maci aziz bile yonetse sivasla manisayı yenmemiz lazim o kadar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya orada kale boş ya işte atıp 4lücekler fark attık bla bla diye işte birde q17 de hep skorun içinde olmak istedi adı yazılsın falan da işte olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 applev0dka said: bizim sivas deplasmanına fırat aydınus'un verilmesini istemiş aziz yıldırım. bakalım ne çıkacak yarın appleın feyz aldığı futbol gurusu: Serdar BİLİCAN @SerdarBilican 11 sa.11 saat önce MHK, 29. haftanın hakemlerini belirlemek için yarın 12:00de toplanacak. A. Y.'nin ricası basına sızdığı halde okeylenirse yer yerinden oynar -- Aziz Yıldırım'ın Sivas-BJK maçına istediği hakem F. Aydınus. A. Y.'nin medyada sessiz kalma nedeni, Müftüoğlu'nun "dikkate alacağız" sözü... Aziz Yıldırım'ın istediği o hakemi birazdan canlı yayında açıklayacağım.. @SerdarBilican ---- Galatasaray'ın nizami golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi! Ofsayt yok... MHK devrede bile! --- FB'nin yediği nizami golü iptal ettiren Taşcıoğlu, FB'nin en son Bursaspor maçını yönetmişti. O maçta Bursa'nın nizami golüne ofsayt demişti --- Fenerbahçeliler mutlu olmalı. Hakem sayesinde 1 puan kazandılar. -- dipnot: pozisyon 15 cm ofsayt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 "Öyle bir haber çıktı" dediği gene serdar bilican denen herif söylemiş, twitterda beni tehdit etti ilhan ekşioğlu diyen. Baya sağlam kaynak vermişsin apple :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 DarKRideR said: Ben ŞG'ye olan güvenimi kaybettim Bilic'e dönüştü gerçi gözümde iki haftadır ama bakalım. Olsun da bu sene artık bir şekilde yapacak bir şey yok. abi yapma, westham le mi anlaşmış şg de? Bilic ten td olarak da adam olarak da gözümde çok üstündür. DarKRideR said: Beşiktaş= Sivas(d) - Akhisar(d) - Kayseri(i) Fenerbahçe= Mersin (i) - Trabzon (d) - Antep (i) Kağıt üstünde 3/3 yapmamız olası, Fener'in de bir beraberlik çıkarma olasılığı yüksek ki TS maçı o maç olabilir deplasmandaki. Bu üç hafta şampiyonu belirler. İki takımda 3/3 yaparsa Arena'daki maçta kazanırsak şampiyon oluruz ki çok şekilli şampiyonluk olur. Biz 3/3 yapıp Fener bir puan kaybı yaparsa bu fikstürde Arena da yine şampiyon olabiliriz. Bu üç haftada biz kaybedip, Fener 3/3 yaparsa bence şampiyonluk şansımız %40'a falan düşer. Sivas en zor maç. Adamlar çok iyi oynuyolar skora yansıtamasalar da. Ama biz oynamaya çalışan takımlara karşı gol buluyoruz, ona güveniyorum. 3 maçta 7 puan alsak da devam ederiz bence %40a düşmez şansımız. Fener'in ise ne yapacağı hiç belli değil. Adamlar gol atamıyor, Mersin iyi motvie olup beraberlik için çıkarsa sahaya 1 puan alabilirler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 kek Liebe said: applev0dka said: bizim sivas deplasmanına fırat aydınus'un verilmesini istemiş aziz yıldırım. bakalım ne çıkacak yarın appleın feyz aldığı futbol gurusu: Serdar BİLİCAN @SerdarBilican 11 sa.11 saat önce MHK, 29. haftanın hakemlerini belirlemek için yarın 12:00de toplanacak. A. Y.'nin ricası basına sızdığı halde okeylenirse yer yerinden oynar -- Aziz Yıldırım'ın Sivas-BJK maçına istediği hakem F. Aydınus. A. Y.'nin medyada sessiz kalma nedeni, Müftüoğlu'nun "dikkate alacağız" sözü... Aziz Yıldırım'ın istediği o hakemi birazdan canlı yayında açıklayacağım.. @SerdarBilican ---- Galatasaray'ın nizami golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi! Ofsayt yok... MHK devrede bile! --- FB'nin yediği nizami golü iptal ettiren Taşcıoğlu, FB'nin en son Bursaspor maçını yönetmişti. O maçta Bursa'nın nizami golüne ofsayt demişti --- Fenerbahçeliler mutlu olmalı. Hakem sayesinde 1 puan kazandılar. -- dipnot: pozisyon 15 cm ofsayt :D olum ben bu kadar okumadım lan adamı sdsafa. birisi ekşioğlu olayını rt etmiş timeline'a düştü, baktım kimmiş neymiş neler yazmış bunu gördüm buraya yazdım. şu saçmalıkları okuyana kadar ders çalışsana evladım sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CgADJFsW4AAG_TP.jpg adam yine sakatlıcak kendini kalacak başımıza 2 sene daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 adam sakatlıcak kendini kalacak yine 2 sene başımızda ya https://pbs.twimg.com/media/CgADJFsW4AAG_TP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 pascalnouman said: cikip maci aziz bile yonetse sivasla manisayı yenmemiz lazim o kadar ! heh soyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/t-shirt/bjk-gomez-t-shirt/62549/detay baya güzel olmuş alayım bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya bu yıl formaları çok güzel olmuş geçen gittim 70leri aldım çok havalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 off halis geldi... yeminlen sarı kart sınırındakiler deli dikkat etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 çizgiye basıyor diye atibayı atıp 1 hafta sonra içerde 5 kişi varken penaltı kullandıran gevşek dimi bu. fırat olayı fake cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 27 karşılaşmada 70 sarı, 8 de kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 maç başlamadan başladınız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar