Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 arada o kadar fark varki mereleş orada tükürdü hakem rapor etti yaptıklarını sonra ne olduysa rapor değişti yok tv görüntüleri alındı bla bla da yok tükürmedi dendi.. belki hakem rapor edeydi ceza alırdı kaldı ki hakeme yapmıyor oğuzhan orada hareketi adama yapıyor 1 maç alırdı en fazla onuda ötelerdi tff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 anca kendime gelip şuraya yazabiliyorum. dün saat 2de çarşıda eşimle birlikte sonuna kadar eğlendik. her yer karnaval gibiydi ve çok keyf aldık taaaki ağaçlı yolda yürürken stada yakınlaştığımızda ilk kontrol noktasına kadar. burada eşimle birlikte tüm kalabalıktaki 3-12 yaş arası çocuklu, yanımızda ki hamile kadın dahil hiç bir şey yapmadan beklemeye koyulduk. gel gelelim birden üzerimize biber gazı, tomadan su ve job ile müdehale başladı. gaz fişeklerinden biri alnıma gelip, son anda sıyırdı geçti. elimle başımı korumasaydım sanırım şuan hastanede komada yatıyordum. eşime tomadan su sıktılar, birden ne olduğunu şaşırdık. yanımızdaki babasıyla annesiyle maça gelmiş çocuklar fenalık geçirdi, hamile kadın bayıldı. eşimle o arbedede yere düştük kalabalık panikleyip üstümüzden geçti az daha eziliyorduk ki zar zor kaldırdım eşimi bir şekilde içeriye attık kendimizi. tabi ki tüm moralimiz alt üst oldu. bunca olaydan sonra kendimize gelmemiz 2 saat sürdü. güzelim neşeli günün ağzına etti yine çevik kuvvet şerefsizleri. evet, şerefsizler. öyle karnaval havasını bir anda bozan, hiç bir sebep yokken gaz bombalarını atmaya başlayan, canımızı onlara emanet ettiğimiz ama hiç bir suçumuz yokken bizi bu hale getirenlerden bahsediyorum. halen kendimize gelmeye çalışıyoruz. dünkü en şanssız kişilerden biriydik. yazık oldu güzelim güne ona yanıyorum. halen küfrediyorum. hayatım boyunca da sanırım edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Olcay iyi futbolcu ama yedek kulübesinde otururken. 1 tane iyi is yapcak diye 10 tane topu ezmesine dayanamiyorum. dk75te oyuna girip topa vurcak gücü olmamasina dayanamiyorum. bilic takiminda is yapıyordu ama Şenol Güneş oyunu için yavaş ve takoz kalıyo. sosa kanada indiği zaman olcayx5 gücünde resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Mayhem said: anca kendime gelip şuraya yazabiliyorum. dün saat 2de çarşıda eşimle birlikte sonuna kadar eğlendik. her yer karnaval gibiydi ve çok keyf aldık taaaki ağaçlı yolda yürürken stada yakınlaştığımızda ilk kontrol noktasına kadar. burada eşimle birlikte tüm kalabalıktaki 3-12 yaş arası çocuklu, yanımızda ki hamile kadın dahil hiç bir şey yapmadan beklemeye koyulduk. gel gelelim birden üzerimize biber gazı, tomadan su ve job ile müdehale başladı. gaz fişeklerinden biri alnıma gelip, son anda sıyırdı geçti. elimle başımı korumasaydım sanırım şuan hastanede komada yatıyordum. eşime tomadan su sıktılar, birden ne olduğunu şaşırdık. yanımızdaki babasıyla annesiyle maça gelmiş çocuklar fenalık geçirdi, hamile kadın bayıldı. eşimle o arbedede yere düştük kalabalık panikleyip üstümüzden geçti az daha eziliyorduk ki zar zor kaldırdım eşimi bir şekilde içeriye attık kendimizi. tabi ki tüm moralimiz alt üst oldu. bunca olaydan sonra kendimize gelmemiz 2 saat sürdü. güzelim neşeli günün ağzına etti yine çevik kuvvet şerefsizleri. evet, şerefsizler. öyle karnaval havasını bir anda bozan, hiç bir sebep yokken gaz bombalarını atmaya başlayan, canımızı onlara emanet ettiğimiz ama hiç bir suçumuz yokken bizi bu hale getirenlerden bahsediyorum. halen kendimize gelmeye çalışıyoruz. dünkü en şanssız kişilerden biriydik. yazık oldu güzelim güne ona yanıyorum. halen küfrediyorum. hayatım boyunca da sanırım edeceğim. bizde bu medya olduktan sonra bunlar asla gündeme gelmez ve sorgulanmaz ne yazık ki hayır, bilet almış seyirci stada doğru yüyürken ters yöne dağıtmanın ne mantığı var? kaldı ki bunu gaz ve su ile yapıyolar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ortada hiç bir şey yokken stada giriş kontrol noktasında birden kalabalığı polis içeri almamaya başladı bu süre zarfında bu noktada yığılma oldu. 15-20 dakika içeriye kimseyi almayınca epey kalabalıklaştı. haliyle taraftarın sabrını zorlayıp çevik kuvvet rencide etmiş oldu. hani resmen canları sıkılmış şunlara iki gaz bombası atalım, su sıkalım edasıyla günün içine ettiler. hiç bir şey yoktu yani. kendileri oynayıp çizdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 benim de arklar feyse foto atmis gozler kıpkırmızı birine de kapsul geliyomus az kaldi bunlari konusmayin anca fiko ne guzel yaladi bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ertelenen maça beşiktaş yöneticisinin yeğeninini atamışlar, şaşırdık mı :) Sıyın Cımhırbışkınım yürüyüşü devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 fener-gs macı icin bile beşiktaş başlığında ağlıyor adam ya. baydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 fener gs maçından çıkacak sonuç doğrudan sizi etkiliyor çünkü, karışmadığınız yer yokki, yöneticiniz olan adamın yeğeniyle maç kazanıyosunuz sonra baydın falan, ne kolay işle bunlar :). gel gs fb maçının başlığına bak, gsliden çok beşiktaşlı var başlıkta :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 geçen hafta kaybettiğimiz kasımpaşa maçının hakemine bak ve utan. 2 aydır sakat olan adama beşiktaş'a yatmak için oynatılmıyor. tükürükten ceza yiyen meyreleşe el hareketinden yedi diyecek kadar ''yalancı'' birisin. hakem konusunda da üstüne koyarak devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 epıl seni de çok tuttuğumu söyleyemem ama gene de şu pzero, valaq tier adama fıstık atma bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 meireles tukurukten ceza yemedi. votkayi fazla kacirma bak uyariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 11 maç verildi. 8i tükürüktü, sonra görüntülerden tükürmediği anlaışdı ceza iptal edildi. ben de bu haberi geçen hafta bu başlığa koydum 5 sayfa geride var. o zaman da el hareketinden 11 maç yemişti denmişti, hala 11 maç el hareketinden ceza geldi deniyor. 11 maç 3e indi tükürmedi diye. gelip burda el hareketinden 11 maç yedi demek ne oluyor ? 1 yalancılık 2 algı operasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 apple başlığın muhtarı title verilsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 algı operasyonu ne abi aboooo ne hale geldi la bura /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 https://twitter.com/HaberKartali/status/717393687534256128 bunu bulabildim, sesi var kısıp açın. bakın bakalım burda orta parmak mı yapıyor, hadi ordan gibi bir hareket mi. bu hareketi resimde böyle verip meyreleş de 11 maç almıştı demek algı operasyonu oluyor işte. akp'nin bolca yaptığı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 apple ak-boy'lara direnir gibi direniyor başlıkta ya. şu oğuzhan olayını bilmiyordum felan, troller öyle bir anlatıyor ki sanki o anı yaşamışlar, oğuzhan kendilerine yapmış hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ahaha baya orta parmak yapıp sonradan diğer parmağı da dahil ediyor ceza görmeyelim diye. İstemeden tek başına sadece orta parmağı kaldıramazsın el o şekilde işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 adam sıyırdı artık algı operasyonu falan.. ne algısı birader adam hareket yapıyor işte, ben de sana yapayım böyle karşımda dur sakin sakin ama, nasıl olsa normal bişey senin için, sallamaman lazım. 2 3 parmak çıkarırım sonra falan kombine, değiştirip sallarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 senin elinde sorun var ebnce, bak şu anda yapıyorum ekrana doğru sadece orta parmak. görüyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 baya yapmış lan :D auhaua hatta sanki fuck muck bişiler diyor ama son anda düzeltmeye kasmış elini işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 örnek çok ya, fernandesin soyunma odasında kapıyı indirdiği harekete 2 maç ceza, volkana aynı şeyi yapınca bir halt yok. Emreye üstüne basa basa .ck off dedi diye ceza yok ama töreye var vs vs...geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 diger takımlardaki oyuncularin cirkeflikleri olagan kabul edildigi icin cezaya gerek gormuyorlar ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 efendilikten çok eziyorlar reis. yavaş yavaş bunu yıkmaya çalışıyoruz oğuzhan reis herkesi dize getircek kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 varyaaa bide oynadığınız rakipleriniz enteresan şekilde çok istekli olmasalar uuff diyorum yani, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar