Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

applev0dka said:

ya burda rvp nin korner gösterdiği topa penalti çalındı ve savunuldu surda % 100 penaltiya agliyorsunuz

Abi sunun nesi 100% allasen. Ondan sonra agliyorlar diyince kiziyorsunuz. Su cok anlamsiz. Her mac en ufak sari karta bile laf eden adamsin yapma bari suna.

Suna penalti degil veya penalti diyerek bana veya GS lilere herhangi bir fayda/zarar yok.

sosa topu alıp döndüğü an indiriyor adam, % derecesi sertliğe göre mi belirleniyor ? sen dönen adamın denge ayağına öyle kontrolsüz gelirsen yıkarsın penaltı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Quaresma o harekete sinirlenmekte çok haklı ki vurmadı bile tekrar izleyince net belli. Herif eli gördüğü gibi yatıyor. Zaten o yüzden 2. sarıdan attı direkt kırmızıdan değil.

Quaresma'nın derdi açılış maçında gol atmaktı son yarım saat ona kastı, son şansını adam engelleyince kendini kaybetti. Bu arada o pozisyon da dahli şarj ha. Quaresma'nın yaptığı da vurma değil dediğin gibi, adam pisliğine attı kendini yere.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

son on dakika rezildi hakem. Sertlikler vs. düzgün yönetemedi. Mahalle kavgası çıkıyordu herifin yetersizliğinden

Ben anlamiyorum neden bizim maclara fifa kokartli hakemler degil de hep ezik hakemler geliyor

Inonudeki son maci da bu hakem yonetmis. Yani en az e senedir super lig hakemi ve hala fifa alamamis. Daha iyi hakem mi yok bu ezigi veeiyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

nileppezdel said:

son on dakika rezildi hakem. Sertlikler vs. düzgün yönetemedi. Mahalle kavgası çıkıyordu herifin yetersizliğinden

Ben anlamiyorum neden bizim maclara fifa kokartli hakemler degil de hep ezik hakemler geliyor

Inonudeki son maci da bu hakem yonetmis. Yani en az e senedir super lig hakemi ve hala fifa alamamis. Daha iyi hakem mi yok bu ezigi veeiyosun?

bu adamın yönettiği (yönetemediği) bir maç tekrar edildi, göz göre göre donkun elindeki topu görmüş olmasına rağmen görmedim diye yalan rapor yazdı, yine de bizim maça vermeye devam ediyorlar.

batalla'nın arkadan q17'ye kaydığı pozisyonda hosagayın arkadan bastığı pozisyonda 2 tane kırmızı cıkartamadı, gitti oyun sonunda bunların yaşanmasına neden oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Gordugum en kotu taraftar olabilirdibu aksam herkes saskinliktan neyapacagini sasirmis ama ne goller kacti ya
Ne kaleci vardi karsimizda
Bu bursalilarin sondk da atamamasi hakeminson dklard cok sert girmesini gorduk

Bide necip gec kaldi girmesi gole sebep oldu
Sosyal ağlarda paylaş

asıl darbenin olduğu anda önden oyuncu geçiyor gifte. en saçma açıyla gif koymuşsunuz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17729

şu elleri dokunmadım diye kaldırıpta gerçekten dokunmayan oyuncu görmedim.

edit:sizin rıdvan bile penaltı dedi şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Liebe said:

ona penaltı verilmesi sıkıntı değil zaten de savunulması çok üzüyor insanı gerçekten.

sen burda bunu savundun ya

https://www.youtube.com/watch?v=6zw6B3z7AOs

adama vurup düşen volkana penaltı diyen adamsın, neye üzülüyorsun

şunu ben sadece pozisyonun olduğu sırada savundum sonrasında tekrar görüntülerinde kabul ettim, sen yanılma payı olunmayan bir pozisyonda slow motion görüntülere bile %100 penaltı diyorsun. bizim şu pozisyon yanılmak için milyon tane neden var karman çorman pozisyon şu pozisyon ile ne alaksı var ya allah aşkına
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...