applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Sotto said: applev0dka said: ya burda rvp nin korner gösterdiği topa penalti çalındı ve savunuldu surda % 100 penaltiya agliyorsunuz Abi sunun nesi 100% allasen. Ondan sonra agliyorlar diyince kiziyorsunuz. Su cok anlamsiz. Her mac en ufak sari karta bile laf eden adamsin yapma bari suna. Suna penalti degil veya penalti diyerek bana veya GS lilere herhangi bir fayda/zarar yok. sosa topu alıp döndüğü an indiriyor adam, % derecesi sertliğe göre mi belirleniyor ? sen dönen adamın denge ayağına öyle kontrolsüz gelirsen yıkarsın penaltı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Aslında çok rahat alıyorduk, gereksiz aksiyon oldu, milletin ağzına laf vermiş olduk, neyse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 akp seçmeninin futbol taraftarı versiyonusunuz yemin ederim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hakemler sayesinde 8.liğe tutunan takım taraftarları da gelmiş hoşgelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 nileppezdel said: Quaresma o harekete sinirlenmekte çok haklı ki vurmadı bile tekrar izleyince net belli. Herif eli gördüğü gibi yatıyor. Zaten o yüzden 2. sarıdan attı direkt kırmızıdan değil. Quaresma'nın derdi açılış maçında gol atmaktı son yarım saat ona kastı, son şansını adam engelleyince kendini kaybetti. Bu arada o pozisyon da dahli şarj ha. Quaresma'nın yaptığı da vurma değil dediğin gibi, adam pisliğine attı kendini yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 nileppezdel said: son on dakika rezildi hakem. Sertlikler vs. düzgün yönetemedi. Mahalle kavgası çıkıyordu herifin yetersizliğinden Ben anlamiyorum neden bizim maclara fifa kokartli hakemler degil de hep ezik hakemler geliyor Inonudeki son maci da bu hakem yonetmis. Yani en az e senedir super lig hakemi ve hala fifa alamamis. Daha iyi hakem mi yok bu ezigi veeiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 tunch said: nileppezdel said: son on dakika rezildi hakem. Sertlikler vs. düzgün yönetemedi. Mahalle kavgası çıkıyordu herifin yetersizliğinden Ben anlamiyorum neden bizim maclara fifa kokartli hakemler degil de hep ezik hakemler geliyor Inonudeki son maci da bu hakem yonetmis. Yani en az e senedir super lig hakemi ve hala fifa alamamis. Daha iyi hakem mi yok bu ezigi veeiyosun? bu adamın yönettiği (yönetemediği) bir maç tekrar edildi, göz göre göre donkun elindeki topu görmüş olmasına rağmen görmedim diye yalan rapor yazdı, yine de bizim maça vermeye devam ediyorlar. batalla'nın arkadan q17'ye kaydığı pozisyonda hosagayın arkadan bastığı pozisyonda 2 tane kırmızı cıkartamadı, gitti oyun sonunda bunların yaşanmasına neden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 çarşamba günü galatasaray feneri eli boş gönderirse şampiyonluk hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 sivas ve akhisar neden 2 maç üstüste deplasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Lan bitmis macta kart yedik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Bu gifteki pozisyon ona penaltı mı verildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ona penaltı verilmesi sıkıntı değil zaten de savunulması çok üzüyor insanı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 sivas ve akhisardan kayıpsiz gelirsek tmmdir bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 serjuhan said: Bu gifteki pozisyon ona penaltı mı verildi? Evet, bahsedilen %100 penaltı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Gordugum en kotu taraftar olabilirdibu aksam herkes saskinliktan neyapacagini sasirmis ama ne goller kacti ya Ne kaleci vardi karsimizda Bu bursalilarin sondk da atamamasi hakeminson dklard cok sert girmesini gorduk Bide necip gec kaldi girmesi gole sebep oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Rewendor said: serjuhan said: Bu gifteki pozisyon ona penaltı mı verildi? Evet, bahsedilen %100 penaltı bu :) asdasdsada 100% yerli ve milli bir penaltıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 kova koyalım da akan gözyaşları boşa gitmesin. tuzlu tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Liebe said: ona penaltı verilmesi sıkıntı değil zaten de savunulması çok üzüyor insanı gerçekten. sen burda bunu savundun ya https://www.youtube.com/watch?v=6zw6B3z7AOs adama vurup düşen volkana penaltı diyen adamsın, neye üzülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 asıl darbenin olduğu anda önden oyuncu geçiyor gifte. en saçma açıyla gif koymuşsunuz. http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17729 şu elleri dokunmadım diye kaldırıpta gerçekten dokunmayan oyuncu görmedim. edit:sizin rıdvan bile penaltı dedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 applev0dka said: Liebe said: ona penaltı verilmesi sıkıntı değil zaten de savunulması çok üzüyor insanı gerçekten. sen burda bunu savundun ya https://www.youtube.com/watch?v=6zw6B3z7AOs adama vurup düşen volkana penaltı diyen adamsın, neye üzülüyorsun şunu ben sadece pozisyonun olduğu sırada savundum sonrasında tekrar görüntülerinde kabul ettim, sen yanılma payı olunmayan bir pozisyonda slow motion görüntülere bile %100 penaltı diyorsun. bizim şu pozisyon yanılmak için milyon tane neden var karman çorman pozisyon şu pozisyon ile ne alaksı var ya allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Rıdvan Dilmen: "Pozisyonu şimdi tekrar izledim. Sosa'ya müdahale var, penaltı kararı doğru" neyse adamınız da penaltı dedi, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ridvan kimya ahmete soralim ahmete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Offf buraları yine sel götürmüş LİDER Bu arada zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Üstad ağzınızın payını vermiş! http://www.diken.com.tr/akpli-tayyar-bos-gecmedi-serefiniz-varsa-gitmeyin-stada-yesil-alan-icin-gezi-direnisi-baslatin/ AKP’li Tayyar yine boş geçmedi: Şerefiniz varsa gitmeyin stada, yeşil alan için Gezi direnişi başlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar