Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quaresma sıkıntı içinde değil aksine en iyi dönemlerini geçiriyor.

ozzy yükü sosa ile paylaşmaya başladığı için arka plana attı kendini.
ilk yarı ozzy takımı taşıdı simdi sosa taşıyor kilit işleri o yapıyor son 10 mac 4 gol 6 asist yapmıs adam bu sürecte ozzy 2 gol yapmıs

olcay ise olcay. ilk 11 de görmeye dayanamıyorum.
60dk şenol hoca nasıl dayanıyor anlamıyorum
Mesaj tarihi:
töre de kötü.

ya quaresma-kerim ile çıkacaksın.

ya da sosa'yı kanata atıp tolgay-veli den birini atibanın yanına koyup ozzyi ileri çekeceksin.
suan olcay ve töre 11 cıkacak performansta degiller

-----gomez-----
quaresma-ozzy-sosa
-----atiba-tolgay---

böyle oynarım ben olsam
Mesaj tarihi:
kerim olabilir.Ben güveniyorum o çocuğa şu an töreden de olcaydan da iyi oynar.

Sosayı sağa koymak ne kadar efektif? adam forvet arkası bariz şekilde daha iyi oynuyor. Ha sağ kanatta kötü mü, değil. Ama gerçek performansı 10 numara olarak gösteriyor.

tolgay ise fit filan değil, bu sene tolgayı geçicen ancak seneye hazır olur o.
Mesaj tarihi:
ya orası öyle tabi de hani kanatta 1 kişi eksik oynamak yerine sosa oraya çekilebilir.

direk çizgi adamı olarak değil de inside forvet mi denir ne denirse artık.

quaresma- winger oynarken sosa böyle daha ceza sahası yakınlarında daha içeriye yakın, 10 numara oynayan ozzy ile al vere girecek pozisyonda kullanılabilir. beck zaten cok gelmiyor sağdan, sosa da içe yakın olur, kanat hucumları sadece sol odaklı olur, onun dışında yine göbeğe yıkarız oyunu.

olcay'ın tüm topları ezmesinden yine iyidir abi.

ya bok gibi vuruyor,ya kayıp dusuyor, ya sacma pas hataları yapıyor dayanamıyorum artık vasatlığına.

kerim 1-0 futbolcusu direk, töre gibi kapalı savunmayı açarken kullanamazsın, ama öne geçince koy 2*3 yparken işine yarar.

1-2 ay önce de demiştim winger olmasa bile sağa yakın sosa kullanılabilir.

ki bu macta baya kanatta oynadı kendisi.
Mesaj tarihi:
olcay'ın koştuğu kadar koşan ve defansa yardımcı olan kanat oyuncusu yok uzun zamandır.

o yüzden olmayan ofansif yetenekleri yerine bu şekilde değerlendirmek mantıklı olur. fb maçına olcay'sız çıkarsak gerçekten başımız büyük belaya girer yani.

içimden fener ağır ezecek gibi geçiyor ama bir şey demiyorum. ben ne zaman böyle hissetsem çıkıp koyuyoruz çocuğu..
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

fenerbahçe bursa maçına kart sınırında 5 oyuncuyla çıktı (yedekleri de saydım) ve hiç biri kart görmedi, enterasan gerçekten ...

yok mu daha çıtayı yükselten ağlama konusunda arkadaşlar hadi?
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

fenerbahçe bursa maçına kart sınırında 5 oyuncuyla çıktı (yedekleri de saydım) ve hiç biri kart görmedi, enterasan gerçekten ...

bi de hakeme küfür eden var içlerinde yani

edik işinze gelmeyen doğruyu söyleyince ağlamak olur

https://www.youtube.com/watch?v=ADQIPKfz5E4
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

bizde de 3 adam sarı kart sınırındaydı onlar da görmedi?

Takımlar 8 adam fazla oynıycak bu maç

Eksik takımla yeneceğimize tam takımı yenelim de kıymeti olsun, sonra adamlar "bizim adamlarımız eksikti" diye karşımıza çıkıcaklar.

Hoş biz senelerdir her derbi öncesi alışığız her kart sınırındaki adamımız ucuz ucuz kart cezalısı haline getirilmesine, o yüzden her kart sınırındaki adamın derbi öncesi cezalı hale getirilmesini bekliyoruz
Mesaj tarihi:
Besiktasli arkadaslar kiziyorlar ama su derbi oncesi hakem konusunda mac baslamadan bu kadar aglayani yoktur. Yillardir hep ayni geyik.

Hic unutmam gene Cuneyt Cakir macin hakemi ASY'de Besiktasin 2-1 kazandigi mac. Guti'nin filan oldugu bizim les sezon.

Gene mac oncesi topiklerini bulalim isterseniz. Cuneyt Cakir BJK'yi bilmemne senesinde oynanan Istanbulspor macinda sari kart vermeyerek ince ince dogramisindindan tutun bu adamla hic kazanamadik'a varincaya kadar klasik aglamalari unutmuyorum.

Noldu BJK oynadi kazandi, gollerden biri penalti. E hani Cuneyt Cakir BJK dusmaniydi? Hani tetikciydi ince ince dogruyordu.

Sene 2010 filan. 2016 oldu degisen bisi yok BJK'lilerde.

Kimse kusura bakmasin. Her hakem size dusman, her hakem tetikci, her hakem eyyamci. E kardesim sampiyon nasil oluyor bu takim catir catir oynadigi zaman? Ha hakemleri de mi yeniyor yoksa?

Bu sene sampiyon olursa - hakemlere ragmen mi olmus olacak, yoksa en iyi oynayan takim oldugu icin mi?

Hayir GS-BJK maclarina bakiyorum son yillarda Inonude 3 sonuc da cikiyor, agirlikli BJK galibiyeti tabii. Arena'da BJK galibiyeti yok ki gecen sene disinda BJK nin pek hakettigi mac da yoktu, ASY de hatirladigim 2 BJK galibiyeti var.

Derbi beceriksizligi derbi beceriksizligidir. Hakemler etki etsin 1 maca 2 maca. 10 yildir BJK derbi performansi malum. Hakemlerle alakasi bile yok.
Mesaj tarihi:
zaten her Beşiktaşlı derbi beceriksizliğini kabul ediyor da.

derbiler önesi cezalı duruma düşen oyuncuların sayısı, derbide kırmızı gören oyuncuların sayısı ''sayısal veriler'' ile ortaya konulduğu zaman buna ağlamak diyenler daha komik ve sacma duruma dusuyor bence.

bunu da mı söylemeyelim yani ?
Mesaj tarihi:
koy bakalım ortaya neynis o degerler
elle tutulur bi istatistik cikacak mi acaba
yoksa 3-5 maç şu cezalıydı yok şu kart gördüden öteye geçebilecek mi rakiplere oranla
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

gercekten cok enteresan...........

arkadas o kadar agladiniz ki, sizin sahanizdaki macta ersanin kirmizisi verilmisti, bir faulden, bir ofsayttan gol atan takim da bizdik sandim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...