applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 iş bankası için çalışırken uff ziraat te süper bu bankanın işler bu hafta bitmez yazarsan da atarlar. nike için çalışırken adidas eşofmanları efsane, zaten nike'ın yeni sezon ürünleri 2 aydan önce cıkmaz yazarsan da atarlar işten. o sekilde yaklaşan bir adamın işi yavaşlatmayacağı, saatte 2 eşofman az üretmeyeceğinin garantisi yoktur cunku ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bu forumda çalıştığı şirketi eleştirince biri ip gibi diziliyonuz ama arkasında tesadüfe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 nick ile eleştirmek başka ad soyad başka. sen git yaz face'ine, kilitli olmayan twitterina bok gibi işte çalışıyorum, yöneticim söyle böyle diye yaz 1 hafta suruyor mu kapının önüne koymaları görürsün. işe gireyim ilk yapacagım twitteri kilitlemek olacak zaten sdsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 sosyal medya degil bura, kimsenin skinde degiliz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 arda beyin sikindeydi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 taraftarı karşına alacağına tabi çıkarıcaklar adamı işten. bunu önemsemeyen taraftar da var tabi ama oldboyzumsular da az değil. adamlar da risk almıyor işte taraftarla sıkıntı olmasın diye. ayrıca sosyal medyayı insanlar ne sanıyor anlamıyorum. kimse görmüyor falan mı sanıyorlar. bu kadar salak olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Fistan said: tazminat alıyolardır :d Fistan haklı gayet, adam ayrılmak istemiş ama tazminatını bırakmamak için twit atmış. FB stadı ola mobbinfin kralını yapar adamı istifa edene kadar psikolojik olarak bitirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 adam bariz aptallık yapmış, beşiktaş da bu mallığı oldboyz taraftar kesimine yaranmak için kullanmış, abartacak bir şey yok diye görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 aktiftablet said: Fistan said: tazminat alıyolardır :d Fistan haklı gayet, adam ayrılmak istemiş ama tazminatını bırakmamak için twit atmış. FB stadı ola mobbinfin kralını yapar adamı istifa edene kadar psikolojik olarak bitirirlerdi. Fb tvde calisan kizi aninda postaladilat abi ne cabuk unutuyosunuz. Kaldi ki o durumla tasak gecen bi twit de degildi. Sampiyin gs falan yazmis. Burada adamin isi yavaslatmadiginin garantisi yok, bu stad bitmez falan yazdigin anda isi sabote etme ihtimalin oldugu icin tazminat bile vermezler. Sgk davalarinda bazen isveren de korunuyo, bu o ender anlardan biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Başka ülkelerde de buna benzer seyler oluyor.Yapacak bişe yok ama işten atmak cok abartı.Zaten tazminatını verdim hadi yürü git diyebilmesi bir sirketin sacma bence devletin o bireyi koruması lazım da oralar cok uzak ihtimaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 şirketi kim koruyacak adam isteyerek iş yavaşlatıyorsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ya babasının şantiyesimi orası hadi yap sen işleri ben çıkıyorum deyip gitmiyor insanlar bi de saçmasapan mesajlar atmaya harcadığın enerjiyi düşünmeye harca televizyonda spiker olmakla inşaatta işçi olmak arasında ne gibi farklar var onu bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 gomeze futbolcu değil dediğin kadar haklısın bu konuda da. işi yavaşlatmak cıkıp gitmek demek değil. adam saatte 5 tane demir blok taşıyabilirken 2 tane taşıyorsa bu çalıştığı yere bilinçli zarar vermektir. olayı kulup olarak değil Beşiktaş sportif AŞ şirketi olark düşünüp biraz beyninizi kullanın zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 iyice bir araştırın, inşaat temeline c4 falan yerleştirmiş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 çıkıp giden o kişi değil zaten abi daha okuduğunu anlamaya yetemiyosun cevap vermeye falan çalışmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ağlamayın gomezi izleyin cha cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 lan adamın beyaz bareti var. önce onu bilip ona göre dramatikleştirin olayı onun dışında eğitimli insanların sosyal medya kullanımında başlarına neler gelebileceğini tartıp, ona göre hareket etmeleri gerekiyor. şu olay aşırı derecede normal bir şey ki hani bu sadece tr de olmuyor, daha geçenlerde ingilterede benzer bir olay olmuştu da kulüp personeli işinden atılmıştı tepki üzerine... profesyonellik farklı, hele ki eğitimli kesimde zorunluluk olması gerekiyor. benim kendi çalışanlarım böyle salaklık yapsa gelecekte güvenemeyeceğimden atarım her şeyden önce... ha bir de tazminat içindir bunlar net. inşaatın sonuna gelindiğini artık cümle alem kendi gözleriyle bile görüyorken halen göstere göstere bitmeyecek ehehehehe diye gösteriş yapıyorlarsa bu zaten attention whoreluktur. böyle davranıp, gelen tepkiyi beklemiyorlarsa da tekrar başa dönüyoruz ve geri zekalılık diyoruz. teknik bir işte bu salakları kullanmamak gerek. evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bu arada kulup adam gibi savunma yaparsa tazminat falan ödemez. işçinin iş sözleşmesinde iş verenin işine bilinçli olarak zarar verip aksatmayacağının altına imza atar cünkü. bu iş bitmez falan derken kendi işini aksattığını kanıtlayıp bir de tazminat ödemedik diye açıklama yaparlarsa en azından aptalların sosyal medya kullanımı konusunda ders olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 olayı dramatikleştiren yok abi. atılmasa olurdu bu kişi onu demeye çalışıyorum ben. çünki bu televizyondaki spiker gibi sürekli göz önünde olan, kendi kimliğiyle klubü bir yerde temsil eden ve mesleği gereği sürekli olarak klubün resmi medyasında taraftara temas eden birisi değil. içeride uyarılırdı vesaire neyse. ya da işvereni senin gibi adamın salak olduğuna kanaat getirir ve atardı. o başka bişey. bu adama gerekli uyarı yapılsa ve susturulsa taraftar bunu mu takip edecek inşaata gidip çalışıyor mu çalışmıyor mu diye? yok. fark o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Tazminat odeyecekledini dusunmuyorum. Tasaron firmaya bunu alin diye soyluyorlardir kaldiki bu adamin tazminati ne okur allesen iki aydir calismiyordur bile baksan baksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Şimdi hakem Gençleri nasıl kollar anadolu aşkına adasadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 cmrownz said: olayı dramatikleştiren yok abi. atılmasa olurdu bu kişi onu demeye çalışıyorum ben. çünki bu televizyondaki spiker gibi sürekli göz önünde olan, kendi kimliğiyle klubü bir yerde temsil eden ve mesleği gereği sürekli olarak klubün resmi medyasında taraftara temas eden birisi değil. içeride uyarılırdı vesaire neyse. ya da işvereni senin gibi adamın salak olduğuna kanaat getirir ve atardı. o başka bişey. bu adama gerekli uyarı yapılsa ve susturulsa taraftar bunu mu takip edecek inşaata gidip çalışıyor mu çalışmıyor mu diye? yok. fark o işte. atılmasa nasıl olur bende bunu anlamıyorum, herif ben fb liyim diye bağırsa neyse, adam yürü be fenerbahçem bunların stadı zaten bu senede bitmez ehi ehi yazmış. Hangi şirket rakibi övdüğünde seni tutar? Dünyaya toz pembe bakıyorsun herhalde? hala atılmasada olurmuş. Ayrıca çoğu şirket sosyal medyayı şöyle ya da böyle takip ediyor, böyle aykırı şeyleri kime yazsan o hafta direk yolcusun. Kaldıki bencede affedilir yanı yok, ekmek yediğin yere pislemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 souldarkorn said: Şimdi hakem Gençleri nasıl kollar anadolu aşkına adasadasd. yemez valla on numara maç yönetir bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Darksun said: atılmasa nasıl olur bende bunu anlamıyorum, herif ben fb liyim diye bağırsa neyse, adam yürü be fenerbahçem bunların stadı zaten bu senede bitmez ehi ehi yazmış. Hangi şirket rakibi övdüğünde seni tutar? Dünyaya toz pembe bakıyorsun herhalde? hala atılmasada olurmuş. Ayrıca çoğu şirket sosyal medyayı şöyle ya da böyle takip ediyor, böyle aykırı şeyleri kime yazsan o hafta direk yolcusun. Kaldıki bencede affedilir yanı yok, ekmek yediğin yere pislemeyeceksin. toz pembe bakmayla alakası yok bu işin ya hakkaten -lerde mi geziyosunuz iq olarak anlamıyorum ki. taşeron inşaat firmasında çalışan adam taraftarı olduğu klubü beşiktaşın stadını yapıyor diye yazmasın mı facebookuna? beşiktaş televizyonunda oh yeah diye bağırmak gibi bişey değil bu. ordaki işçilerin tamamının çetelesini mi tuttun mesela hangisi hangi takımlı diye? belki başka en büyük fener diye yazan insanlar var facebooka tek tek baktın mı işçisinden çaycısına kadar? o adam kendi işini yapıyor, taraftarla hiçbi alakası yok hiçbişeyi yok. klubün resmi çalışanı bile değil. değiştirin bu kafaları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yahu adam fenerliyim stadı yapıyorum gibi masum birşey demiyorki, fenerim yürü be bunlardan bu senede bir bok olmaz gibi yazmış? okudun mu allah aşkına? Troll müsün nesin ..evet ayrıca hepimiz salağız bir akıllı sensin çok iyi anlamışın tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar