Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bu bruma'nın menejerlik olaylarının gizli dosyalarını çıkaran elemanlar TR'den bir çok usulsüz transferin dosyalarına ulaştık diyorlardı. Bu hafta içinde yayınlayacaklardı sözde vs.. Atınç ve Sow transferlerini manşet olarak vermişlerdi. İkisinde de bokluk var diyorlardı. Gerçi Atınç transferindeki bokluğu Ragnick kendisi söyledi, BJK'yi dolandırdık dediler :( Ben cebimden karşıladım Atınç'ın bonservisi, değerinin çok altında paraya aldık silkeledik hıyarları demişti röportajında sdafsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Malum röportajda bu; http://fourfourtwo.com.tr/2016/01/26/atincin-ayagina-kadar-gittim/ Burada hiç izlemeyip ampir ampir konuşan mallar vardı nasıl transfer oldu diye de neyse sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ersan alacaklarını da bırakmış ya la. fikret başkan ersan'ın alacağı yıllık ücretten de pay almıştır kesin. asddfdfgsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 abi adam bugün gitmiş şimdi sene sonuna kadar alacak parayı niye alsın zaten onu çokg ereksiz söyledi başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sow, 27 Ocak 2012 tarihinde Fenerbahçe ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı ve 7 numaralı formanın sahibi oldu. Fenerbahçe yönetimi Sow için 2011-12 sezonunun kalanı için 1.28 milyon €, 2012-13 sezonu için 3.4 milyon €, 2013-14 sozunu için 2.6 milyon €, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarının her biri için ise 1.4 milyon € garanti ücret ödeneceği belirtildi. https://tr.wikipedia.org/wiki/Moussa_Sow#Fenerbah.C3.A7e Şimdi altından FutbolLeaks falan çıkarsa eyvallah,sonuçta klup içinde değilim. Kesin bilmediğim şeyi iddia edecek kadar yobaz değilim.Satışta falan bi katakulli çıkar o ayrı dava, fakat yinede yapılan sözleşmenin yanlış değil usule uygun ve doğru olduğu gerçeğini değiştirmez. Çünkü; İlk yapılan anlaşmaya göre adam 4,5 senede totalde 10,08 mio alacak, yani yıllık 2,25m, burada yanlış olan ne anlayamadım? indirim falan yapılmıyor adamın sözleşme bedeli böyle ödeme yapılacak şekilde yapılandırılmış.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Ya futbol leaks belgeleri bugüne kadar hep kulüp üzerinden para kaçıran yöneticiler ya da menejerlerle ilgili belgelerdi. O satıştan Fenerbahçe'ye zaten bir zarar gelmez, bir sorun olsaydı zaten UEFA ve FIFA transfere izin vermezdi. Yani orada bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ha gariplik var, nitekim sözleşmesinin son senesindeki 30 yaşındaki adama 16 milyon euro verilmesi gayet saçmaydı da işte verildi. Oradan veya Atınç'tan çıkacak leak olayı büyük ihtimal menejer cukkası ya da geleceğe yönelik bir maddeden sömürü vs. tarzı bir şey çıkar. Atıyorum mesela Sow'u 16'ya kitleyen menejer karşılığında sikimsonik maddelerden 2 milyon euro cebe atmıştır ya da bu transfer karşılığı Fener'e transfer yaptırıp parayı öyle çıkarmıştır vs... Atınç'ta işte keza benzer bir şey olabilir vs... TR'de zaten en büyük sorun sürekli menejer hareketleri ki bu çok konuşuluyor son 2-3 senedir. Resmen menejerlerin kucağında şuan ülke ki belirli menejerler onlarda. FB'si BJK'si GS'si hatta Anadolu kulüpleri fark etmiyor. Hep aynı adamlardan aynı tip adamlar transfer ediliyor her sene resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Fabricio Agosto yu almışız galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 oha bir kaleci daha mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 götten bacaklı stoper almışız hiç hoşuma gitmedi marcelo ise mükemmel oynadı maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 alexis i bende beğenmedim. Özgüven problemi var, fizik ve boy olarak yetersiz kalıyor 2li mücadeleler de. marcelo ise çok iyi. Ersanı unutturur kısa sürede. Rhodolfo ile süper 2li olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Rhodolfo sezonu kapatmış. ertelenen maçlarda bjk'nin stoperi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ersan'ı geri alabiliyor muyuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 a2 takımdaki stoperleri bilen vardır burada, iyiler mi? erteleme maçları necip - tosic stoperleri ile efsane olacak gibi. çok atar çok yeriz, direk 7+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Necip - Franco ikilisi ile Liverpool eledik, doğru sistem ve hazırlıkla korkmaya gerek yok. Gerçi Franco harika oynamıştı o iki maçta ve Necip'te sıfır hataydı ama olsun. Altyapıdaki oyuncuları biliyorum da öyle göze batacak bir ekstrem yetenek yok. GS'den alınan Baysal var ama onu da kullanmazlar. Zaten bodur bir tip, bu haliyle yok ederler TSL de asdfasd Tosic - Necip ikilisi günlerinde olursa gayet yeterliler. Zaten Mersin maçında sıkıntı çıkmaz da TS maçında da atak vermemeye çalışırız. Tolgay oynayabilirse TS maçında bayağı iyi olur. Geriye pek top düşmez zaten de umarım hazırlanabilir o vakte kadar. 1 ay var maça yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 gençler rahat olun bu sene o sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Tolgay,Veli gelsin Atiba geri çekilsin başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 erteleme maçlarında sıkıntı olmaz. 3 tane yesek, 5 tane atacak kadromuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Çin laneti Burak ın ardından Sinan Ersan ın ardından Rhodolfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 valla tebrik ederim temiz galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Yine besiktasin hakki yenmis lan adamlarin topcusu 6 hafta gider bizimki 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Yeni stopere bisi olmamasi lazim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Yeni stoper kısa boylu olanı begenmedim ya milosevic daha iyi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 oyssss 4 lemişşşş biraz manidar olmuş zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 karamürselidelihamdi said: Yeni stoper kısa boylu olanı begenmedim ya milosevic daha iyi gibiydi. milosevicle oynamak 10 kişi oynamaktan daha kötü. gerçi miloseviçle oynayınca 15 dakika sonra 10 kişi kalıyosun bişey farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Marcelo'yu beğendim ben. Sakin ve temiz oynadı. Alexis 'ten tam emin olamadım. Önümüzdeki haftalarda bakıcaz. Bu sene o sene. Yanlız Tolga'nın bir iki kurtarışına aldanmayım Boyko'yu kaleye geçirmek lazım artık. Yanmayaluım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar