Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener macini kazandıran ersanin hirsi ve iyi oyunuydu.
cok iyi bir stoper değildi, gereksiz riskli oynar takimi bazen yakardi, cok süratli de değildi ama iyidi iste yine.

direndi ve efsane oldu baya saglam para kzandirip gitti yolu açık olsun.
cin ligi bitsin de şampiyonluk kutlamasina gelsin
Mesaj tarihi:
yeni gelen elemanlar uyum sağlar mı sağlamaz mı daha görmeden yıllardır takımda olanı devre arasında yollamak nasıl sonuçlancak bakalım. galiba yeni gelen dayılar ertelenen maçlarda da oynayamıyormuş.
Mesaj tarihi:
erteleme maçları sıkıntı olmaz.

tosic oynar göbekte, zaten o 2 takımda iyi gitmiyor yani. tandemi bozmak her zaman risktir, ama bizim savunma göbeğine takviye gerektiği açıktı. Ersan'ın bu sene iyi görünmesinde rhodolfo etkisi baya büyük.

urfalının semihe yaptığı boost gibi boost yaptı adam ersana.
ersandan 1 tık daha iyi adamla o göbek daha da sağlam olur.

bir de sol bek bulsak cok güzel olurdu ama yaz dönemine artık.
Mesaj tarihi:
Alexis TS maçında olacak sanırım. Olmadı Tosic zaten iyi idare ediyor. Tosic'in sıkıntı işte mobil olmadığından Rhodolfo ile bayağı geride karşılıyorlar ve Atiba ileride yakalandıysa takım ortadan atak yiyebiliyor ama 2 maça özel önlem alınsın. Mersinden sıkıntı olmaz zaten de TS de kötü olabilir.

Ersan'a 7 iyi ya, keriz parası oldu. Severdim ben de her şeye rağmen üzüldüm şahsen de bu teklifi bir daha bulmak imkansız. En mantıklısı göndermekti.
Mesaj tarihi:
bu ersan a adanaspor dayken biz daha iyi teklif yapmıştıkta adam kabul etmeyip çok daha düşük fiyata beşiktaşa gitmişti.şimdi tam takımın vazgeçilmezi olmuşken gitti adam helede avrupa şampiyonası öncesi.nasıl para verdilerse artık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...