Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok erken ve gereksiz başlamış fiko sağa sola laf atmaya, ahmet çakar bu sefer haklı harbi senin azizle mahmutla uğraşacak çapın yok. en azından onların diliyle uğraşacak çapın yok. sen mahalle piçi değilsin, sen apartman çocuğusun tarzı bir şey demişti ki haklı yani.

ha keza kulüp içindeki godoşlara ettiği benzer çaptaki büyük laflarda da iyi etmiş. her fırsatta ayağını kayırmaya çalışıp yıllardır, bu aralar sürekli arkasında duran godoşlara elbet laf söylenmesi gerekiyordu.
Mesaj tarihi:
Llama said:

şubat ayı resmen bizim kader ayı oldu yahu
takvim ne sıkışık ne sıkışık

Bizim de kötü baya.

Antalya (D)
Amed (D)
Kasımpaşa
Lokomotif
Bursa (D)
Lokomotif (D)
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
Darksun said:

kupa finali gs-fb yapmaya uğraşıyorlar yine :) kupayı kime vermeye çalışacaklarıda belli.

abi adamlar gitti kura çekti
şimdi forza da böyle düşünce var millet yazıyor oradan banlıyım yazmaıyorum da ne alaka yani
Mesaj tarihi:
uefa da kura cekiyor her sene.

istedikten sonra kafandaki kurayı çekebileceğini de 13141 kere kanıtladılar zaten çeşitli programlarda

grup aşamasından cıkınca 4 büyüklerin birbiri ile eşleşme ihtimalinin bulunmaması da kura ile mi oldu ? yoksa zaten gruplara 4 büyükler birbiri ile eşleşmeyecek şekilde konulup ona göre mi kura çekildi mesela onu bilmiyorum ilk kurayı izleyen varsa aydınlatsın
Mesaj tarihi:
çarpraz eşleşme ile kurasız eşleşti takımlar ama yerleştirmeler zaten birbirlerine çıkmasınlar şeklinde yapıldı hemen hemen.

kupa organizasyonu komple yalan ya, bok gibi bir olay. bu turda mesela üç büyüklerin birbirine gelme ihtimali yoktu yanılmıyorsam. seri başı olayı vardı. yani çeyrek sonrasında eşleşsinler en erken kan gövdeyi götürsün istendi bariz şekilde.
Mesaj tarihi:
capraz eşleşme olduğunu biliyorum.
benim sorduğum grup kuralari çekilirken büyük takımlar çekildi mi. yoksa direk belli gruplara konulup diğer takımlar mi çekildi.
çapraz eşleşmede birbirlerine cikmayacaklari şekilde caprazlanmalarini ancak Darwin ve bezelyeleri açıklar çünkü
Mesaj tarihi:
gruplarda zaten torba torba çektiler, hadi tamam son 16 yı 1. ve 2. leri çaprazlayarak oynattın onu da anladık ama hala çeyrek finalde seri başı uygulaması ne be, anladık yayınlayan TV izlensin diye sağlam karşılaşmalar isiyorda büyüklerin önüne yem ata ata ilerleyip duruyorlar, kupada bu haliyle ufak bir takımın alabilmesi çok zor feci adaletsiz bir sistem var. Baştaki adamarda böyle olunca adalet beklemek abes tabi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...