applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kalede pancu ile oynasak daha az gol yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 YAZIK YA YEMIN EDIYORUM YAZIK YA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Neyse uefadan elenmek daha iyi diyordum sabahtan beri hem tolgadan hem uefadan kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 iskenderbey yerine astana olsa sırf bizim için 1-1 yapardı o macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bu sonuclarla eleniyor besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ahuahauahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Tolga hariç çok güzel oynadık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 İskender bey lütfen bi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Llama said: Neyse uefadan elenmek daha iyi diyordum sabahtan beri hem tolgadan hem uefadan kurtulduk emin misin?? adamlar sözleşmesini uzatıcaklar maçtan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 golü yedi iskender bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 lordum gol pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 lokomotif 2. sapladi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 yazillar olsun iskender sendemi 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Normal bir mağlubiyet olsa dünden fikirlerimi yazdım, zerre umrumda olmazdı da bu embesil malın yaptıkları yüzünden tüm neşem kaçtı. Bu mağlubiyete bile hırs yaptım. Sporting gibi takıma karşı üstün oynayıp, en zor deplasmanlardan birinde öne bile geçiyoruz ama kale boş olduğundan yine takım dağılıyor, yeniliyoruz. Bu maçta böyle olursa GS maçında da olur, olacak. Kaç defa da oldu. (bkz. Akhisar) Zerre umrumda olmayan maça bile hırs yaptım arkadaş, adam resmen sahadaki 10 adamın emeğini çaldı. Bu maçta böyle yaptıysa hafta sonu ne bok yiyeceğiz merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 totemic said: Llama said: Neyse uefadan elenmek daha iyi diyordum sabahtan beri hem tolgadan hem uefadan kurtulduk emin misin?? adamlar sözleşmesini uzatıcaklar maçtan sonra.. Uzatmazlar artık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Gs bes saplasa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 DarKRideR said: Normal bir mağlubiyet olsa dünden fikirlerimi yazdım, zerre umrumda olmazdı da bu embesil malın yaptıkları yüzünden tüm neşem kaçtı. Bu mağlubiyete bile hırs yaptım. Sporting gibi takıma karşı üstün oynayıp, en zor deplasmanlardan birinde öne bile geçiyoruz ama kale boş olduğundan yine takım dağılıyor, yeniliyoruz. Bu maçta böyle olursa GS maçında da olur, olacak. Kaç defa da oldu. (bkz. Akhisar) Zerre umrumda olmayan maça bile hırs yaptım arkadaş, adam resmen sahadaki 10 adamın emeğini çaldı. Bu maçta böyle yaptıysa hafta sonu ne bok yiyeceğiz merak ediyorum... mactan sonra cikar delikanli pozlari keser ya np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 DavidMills said: Hayır abi maç gayet ortadaydı da, ilk golü BJK buldu deplasmanda ama harbi Tolga katletti. E anlarız hata mata da 3 tane lan Topla oynama %71-%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://d.aktifhaber.com/news/85622.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/676/Melih%20G%C3%B6k%C3%A7ek%20balon%20patlatt%C4%B1/LargeFolder/A19125850.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 %71-29 topa sahip olma asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cenk atamadi pasi adam atacakti az daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 haydi bakalım elendik :D zaten çıkcak 1 tur daha anca giderdik geçmiş ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bu şekilde elenmek nedir ya. lider namağlup gelip eleniyorsun. ruslar + tolga elele elediler beşiktaşımı.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Geçmiş olsun. 2 takım devam etse eyi olacaktı. Tolga' yı Trabzon a falan iteleyin ani. Addsdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 fiko karı kızla gezmeye devam etsin. kendi geçer gs maçında kaleye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar