aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Şu şurda dursun. Lick tv nin özetine almadığı pozisyon https://www.facebook.com/BesiktasliyizFans/videos/vb.243532235714668/920904111310807/?type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sostizm said: Bunu görmemişim ben https://twitter.com/kulestoper/status/639749183998717952 Fon müziği olmasa çarpıcıymyış. bir insan niye mezdeke muzigi koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Niye acilmiyo lan vidyo sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ahuahah güzel olmuş. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/139671/bjk-tvden-aglama-gondermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 es es maçı pazar günü yine gündüz oynanıcak. bu sezon 2. oldu bu diğerleri neden oynamıyor da hep biz oynuyoruz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 her hafta pazartesi oynamaktan iyidir, gelişme var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 totemic said: es es maçı pazar günü yine gündüz oynanıcak. bu sezon 2. oldu bu diğerleri neden oynamıyor da hep biz oynuyoruz?.. Digiturk diyorum abi. GS Salı-Çarşamba maç yapıyor, FB ve BJK Perşembe. Haliyle Avrupa maçı haftası olduğu sürece GS Cumartesi, FB ve BJK Pazar/Pazartesi oynamak durumunda. Bu ikisinin arasında FB'nin taraftarı hem daha fazla, hem daha zengin. Dolayısıyla aynı günse akşam, farklı günse avantajlı olan günde oynar %80. Arada bir böyle çok da kızmayın diye tersine çevirirler işte. Çirkin gerçekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 çevirmelerine gerek yok, nasılsa tepki koyup maddi zarara uğratacak bir kitle vs. de yok. Ağlar ama önüne ne koysan yedikleri içinde böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 benim o. senelerdir alıyorum bu sezon almadım. başka sebepler de var ama bir numaralı sebep geçen senenin pazartesi maçları. avrupa cart curt bahaneler hazırdı ama ben piçliğine beşiktaşın kobay yapıldığını düşünüyorum. bu sene de pazar gündüz deniyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 gündüz maçları daha güzel iyi oluyor pazar akşam üstü birasında maç güzel gidiyor ptesi yapmasınlar gündüz yapsınlar daha güze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 çatı halatları gerilmeye başlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Fanatik Barca lıyım Gomez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 moskof maçına bileti nasıl alıcaz ya? ptesi günü çıkıyormuş biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 22 ekimdeki depaslan değil mi allah kolaylık versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 neden pazar gündüz denmiş de; milli maç haftasına girileceği için pazartesi maç yapılamıyormuş. her işte bi pislik aramak istemiyorum artık, çıkalım gündüz oynayalım varsın. eskişehirspor da 75 tl yapmış zaten biletleri. 25 tl de passolig yenilemesi. barda izlerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Buram buram beraberlik bu mac ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Esh niye banlendi be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 cok besiktasliymis ondan ban yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Kim banlanmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 plot twist sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bence bunlar pedro ile motta'yı satmak için kadroya almıyorlar. şimdi diyeceksiniz oynamayan adamı nasıl satacaklar. haklısınız. ancak bizim klüplerin yöneticileri o şekilde tripsel yaklaşmayı tercih ediyorlar hep. adamı kadroya aldırtmıyorlar, kendi klüp bulmasını bekliyorlar. bulamıyor çoğu zaman. senelik ücretini verdiğiyle kalınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Berbat oynuyoruz. Klasik avrupa dönüşü en az 2 puan burakıcaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 attı beleşçi chacha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Kirmizi dugmeye basiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ofsayt gibi gozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar