Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 lahmacun yiyeceksin ama serf olacaksın deseler yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 istanbul'da en iyisi aksaray'da tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: Lahmacunmu? iyyyyyyy.... Icerenkoy carrefourdaki isot lahmacun tam en sevdigimi yapio yaaa, az soganli ve otlu filan. Les gibi kokmuyor kebapci lahmacunlari gibi, eti guzel. Cok sukur 10 tane alti evlere servis yapmiyor, 2 annem 2 ben yiyince 6 tane ziyan olur diye soylemiyoruz tabiki :P Lahmacuna yazık, iki tane lahmacunmu yenirmis, 5 den aşağı lahmacun yediğimi hatırlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sen istanbula gel de gör o tatsız tuzsuz lahmacunları beşer beşer yiyebiliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dana22 said: ona urfa diyorlardi di mi.. Antep olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Auril said: dana22 said: ona urfa diyorlardi di mi.. Antep olmasi lazim hah evet ya saol auril.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 deadwoll said: http://www.vedatmilor.com/oz-kilis-her-sey-biraktigim-lezzette/ Öz Kilis gogo. Fatih'te. . Burada yedim. Çok iyi değil. Kaşıbeyaz ve Eminönü Hamdi aklıma gelen 2 iyi yer İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bağdat caddesinden göstepe tren istasyonuna çıkarken sağda gaziantep lahmocu var. en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 en iyiler listesinde paso varmış lan halil. gidin yiyin hade. öz kilis de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dunyanin en iyi lahmacunu golturkbuku Maca Kizi'nda. Lahmacun+ayran 60 lira. "Deve dikene insan skene" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 @Sunthewhich, Hamdi'den yıllarca lahmacun yedim; çok güzel ama Öz Kilis daha güzel bence. Kaşıbeyaz'ı bilmiyorum; gittiğimde lahmacun yemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esh said: Dunyanin en iyi lahmacunu golturkbuku Maca Kizi'nda. Lahmacun+ayran 60 lira. "Deve dikene insan skene" Kıvırarak ikram ediyorlardır sanırım, üzerine de bacon aromalı lube falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esh said: Dunyanin en iyi lahmacunu golturkbuku Maca Kizi'nda. Lahmacun+ayran 60 lira. "Deve dikene insan skene" Bunu zenginler biliyor sadece ya. Ben bodruma falan gitsem haberim bile olmaz böyle bi yerden. Çevremde de kimse demez şurda yiyelim falan.. Ama işte ofiste zenginin biri anlattı yazın oradan biliyorum. Nasıl bir kafa lan. 1 lahmacuna 50 60 vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hayir zenginin bilip bilmemesi degil de olay bilmem kac kez haber oldu tv de de yayinlandi sagir sultan duydu uzun uzun tartisildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 1 2 3 4 meshur yani olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ankara düveroğlu sarımsaklı lahmacun tek geçerim bazı sebeplerden dolayı artık yiyemeyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Fede olsa ölü lahmacun yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 konuyu kim açtıysa bu arada abv... gittim bugün danalar gibi halil lahmacunda yemek yedim arkadaşı da kandırıp asdhfuasdhufa dana22 said: hayir zenginin bilip bilmemesi degil de olay bilmem kac kez haber oldu tv de de yayinlandi sagir sultan duydu uzun uzun tartisildi.. gazete okumayıp tv izlemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. çok memnunum böle saçma sapan şeyler okuyarak zaman geçmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 en iyi lahmacun cumartesi günü içini evde kendin hazırladığın, kendin fırına götürüp pişirttiğin, fırıncılarla memleket neresi işler nasıl gidiyor muhabbeti yaptığın, lahmacunlardan fırıncılara da pay ayırdığın, pişirilmiş lahmacunları gazete serilmiş tencerelerle sıcak sıcak eve getirdiğin, ev yapımı yoğurttan yapılmış ve içerisine tuz eklenmiş ayranla birlikte evin balkonunda film izlerken ailenle yediğin lahmacundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hee ev lahmacunu :D http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/07/anne-pizzasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kıymalı pide üstüne tanımam. Gerçi pek farkları yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: hee ev lahmacunu :D http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/07/anne-pizzasi.jpg kadınlarımızın şehirlerdeki apartmanlar arasına sıkışmış yaşantılarımızı renklendirmek amacıyla bize çocukken yaptıkları pizzaları sokaktaki pizzaya değişmem. bizim kadınlarımızın ellerinin altında odun ateşiyle yanan fırın olsa italyan pizzacılarının elinin altında olduğu gibi veya pizzacılardaki gibi bilmem kaç yüz derecede yanan fırın olsa onlar da o ayarda pizza yapabilir. apartman dairesindeki gazlı veya elektrikli fırınla o kadar oluyor işte. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mc_Lovin said: en iyi lahmacun cumartesi günü içini evde kendin hazırladığın, kendin fırına götürüp pişirttiğin, fırıncılarla memleket neresi işler nasıl gidiyor muhabbeti yaptığın, lahmacunlardan fırıncılara da pay ayırdığın, pişirilmiş lahmacunları gazete serilmiş tencerelerle sıcak sıcak eve getirdiğin, ev yapımı yoğurttan yapılmış ve içerisine tuz eklenmiş ayranla birlikte evin balkonunda film izlerken ailenle yediğin lahmacundur. Urfada falan yaşamıyosan budur en doğru cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Cons said: hangisi benim popom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kermit said: bağdat caddesinden göstepe tren istasyonuna çıkarken sağda gaziantep lahmocu var. en iyisi adı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar