Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 dev iyi bolumdu. neler neler. yasli amcalarin bizdeki teyze-hamam muhabbetine yarildim ya. evi inlettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 13 yeni kız omoşiroi, beklenmedik bir rakip oldu erina'ya. bakalım ne üçkağıt çevirdi. erina'nın taht sahnesi de çok iyiydi ahah. soma dai pinçü, iyi bari biraz mücadele etsin. "torunuma alalım seni" cidden kopardı lol. TAMAGO ise malzeme, cameo bekliyoruz! http://i.imgur.com/3VILuPa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Yeni kız çok iyi ya. Çıkışı villain gibi oldu, ama yancısına çarptıktan sonraki halleri filan aşırı tatlıydı, bi villain o kadar sevimli olamaz ^^ Ama bi kurnazlık peşinde olduğu da bariz tabi. İşler de ciddiye bindi nedense. Niye kimse ona gitmedi ki? Erina müşterilerini mi çaldı? Yemekte mi bi problem filan var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 23 bolum mu olacakti bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 24 yazıyor wikipediada, ben de sezon bitsin diye bekliyorum.. lan daha çok var beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ne guzel devam ediyo iste abi, bitsin çabasi ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 uygun zamanımda frittata yapmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 iyiymis 24 ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 en sondaki imaj güldürüd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ne kadar iyi bu ya. bittiğini anlamıyorum bir anda ed song giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahah cidden güzel bağladılar, beklediğimden bayağı iyi çıktı ya bu seri. street no souma charları da ayrıca lol. (tu) nakiri daburu duragon oldular ahah çok iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 çok güzel bağladılar. gaza bile geldim hatta yımırtaları çevirirken. baya güzel gidiyor seri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Her ne kadar sezon komple bitsin izlerim yeni bölüm çıksın diye kudurmayaykm diyordum ama dayanamadım dün akşam bi 3-4 bölüm izleyeyim diye oturdum 9 bölüm izlrdim şimdi de 11. bölümdeyim daha bölümün başında ayağa kalkıp ADAMSIN DOJIMA-SAN!!!! diye bağırdım Offffff abi nasıl beklenir her bölüm yaa haikyuu, kill la kill şimdi de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahahah soma başkan efsanesiiin şu bandanayı bileğinden çözdüğü an heyecan patlaması yaratıyor anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahahahahah evet bandana pavlov yapti artik. buttagiri mooodo'ya giriyor. seiyuu'lar falan da cok iyi ya. hakikaten dev iyi seri. sezon favorilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bandana tam bir MOETAKİTAZOOOOO, o pembe saçlar olmayacaktı ahh. :p yalnız bu sefer başkasında da bandana gördü, gözler faltaşı gibi açıldı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 gintoki tier gozler, bandana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ooo çok kral bölümdü. söylendiği gibi iyi de bağlamışlar. haftaya da işler ilginçleşek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bence haftaay boş gecicek böle okula geri gelcekler falan bişiler olcak biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 preview preview'da babasi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bu hafta yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 recap varmıs. kehanetim kuvvetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 abi isin en guzel tarafi daha mangada da ogrenmedi ama soumanin babasinin kim oldugunu ogrenince nakiri saglam patlayacak ama ne zaman olacak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 off çok iyi ya, mangasını da okuycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 evet bitince ben de devam ederim herhalde mangadan, güzel gelişmeler oldu bu bölümde de. 15, yeni karakter babasının ve dojima'nın geçmişi iyi olmuş, ileride göreceğiz herhalde daha. binbir gece masalı kızları ve işiki-senpai'nin göktaşı olup atmosfere girmesi kopardı lmao. çok iyi yapıyor ya foodgasmları. o habire tarçın koklayan esmer çocukta sanki bir ortadoğu kökeni hissi var gibi. onunla kapıştıracaklar gibi. türkse dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar