ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Arc ortasında bitirmeleri çok kötü olmuş, ya hiç başlamasalardı şu arca, ya da bitirip öyle kesselerdi. Belki mangada devam ediyordur arc, o yüzden kesmiş olabilirler. Ama yine de saçma.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Mangada o arc bitti. 4 hafta falan oldu. Belki mangayı bu kadar yakalamak istememislerdir bilemedim.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 pf guz'e cikarsalar bari, edging sevmek zorunda miyiz =/
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bitti mi sezon yahu :// sezon sonu manga vol kaç ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Spoiler Manga çok berbat bitti bu arada, sonu farklı olur umarım animede.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 anime geldiğine sevindim, manga bittiğine üzüldüm, kötü bittiyse o da üzücü. koei tecmo bunun da oyununu yapsın ayrıca ehu.
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) 5. sezon üçüncü bölüm ne zaman gelcek ya 15 mayısı gördüm sevindim ama gelen giden yok bi de manga okumayalı çok uzun zaman oldu ama bu anime bana yine manga okutur, nerden okuyabilirim mangaları? edit: mangayı buldum googleda arayınca skdjf beşinci sezon mangadaki kaçıncı sayı oluyo? önce kaldığım yerden bitireyim sonra baştan dönüp izlediklerimi de okuyim dedim (çakal mode activated) Mayıs 21, 2020 Drall tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 salgın meselesi yüzünden tümden de durabilir aslında sektör, sanırım railgun da aksayarak devam ediyor. ben hala devam edebilmesine şaşıyorum hatta çoğu serinin.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 son sezonu hızlı hızlı sıkıştırıp geçtiler gibi oldu. türk mutfağından maraş dondurması ve pilav reklamı yapıldı. yeter bize
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 2018'den itibaren bayağı koptum anime'den maalesef, backlog'a geri dönmeye çalışıyorum olabildiğince. son iki sezonu eş zamanlı izleyememiştim maalesef. bu hafta oturdum izledim nihayet. 2 yıl geç kaldım başlığa. 4: Spoiler zor oldu ama çevirdiler, erina'nın şef olarak ilerlemesi ve souma ile ilişkisiyle güzel tamamlandı. 5: Spoiler baştan garip oldu ana mesele çözülmüşken ama son bölümlerde güzel bağladılar, ailelerin geçmişini işlemesi ve nakiri'lerin nihayet sorunlarını çözmesi çok güzel oldu, şahsen çok beğendim finali. gerçi çok hızlı atladılar bazı kısımları, iki sezonluk yapsalarmış daha iyi olurmuş. sezonun favorisi bayrak astırdı tabii dünyanın beş büyük mutfağından biri TORUKO, iki yemeğin de kilit taşlarının pilav ve dondurma olması ahah. hele son bölüm bence mükemmeldi, duygulandırdı son dakikalar. çok eğlendiğim ve sevdiğim bir seri oldu baştan sona her açıdan, tadı damağımda. izlerken hep bitimine yaklaşıyorum diye hüzünlendirdi. devamı gelse diye istemeden edemiyorum ama herşey çözülüp bu kadar da tadında bitmişken gelmese de son derece tatmin oldum. mangakalar ve stüdyonun eline sağlık.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Dogruya dogru ben de cok keyifle izledim bunu bastan sona, yemekle biraz ilgisi olan ve animeye adim atmis herkese de tavsiye ediyorum denk geldikce ama son 2 sezon gercekten cok kotuydu. Hani yemekler falan bi noktadan sonra bozdu, saniyorum zaman beni yaniltmiyorsa mangakanin danismanlik aldigi sefler falan projeden cekildi mi veya bunun mealinde biseyler oldu,sonra baya big chefs menusune dondu yemekler oradan bir albeni kaybetti. Ardindan olay orgusu ve hikaye bambaska yerlere gitti ordan bi gol yedik gibi geliyor seyirci olarak. SNK landik gibi dusunuyorum. Sonra butun bunlarla birlikte butce de yerlerde olunca kayan statik paneller, tekrarlayan muzik vs seriden cok sey aldi goturdu. Buna ragmen ilk iki sezonun muhtesemligi hatirina seve seve izledik o apayri.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Yemekler eski tadında değildi, bir de pacing sıkıntısı vardı. Bugün baktım zaten komple çıkarmışlar mangadaki bazı kısımları noir şeflerine karşı olan, bir sezonluk kesinti olmuştur belki. Manga finaline ek birkaç chapter varmış, onları son bölüme sıkıştırmışlar. Yukarıda kötü bitti denmişti işte o ekler düzeltmiş belli ki. Dietisyen ayrılmıştır belki manga ekibinden, o kısmı görmedim ama açıklıyor olabilir durumu. İlk üç sezon bence de yemek kapışması olarak daha başarılıydı ama aile meselelerini çözmesi açısından ben memnun kaldım son kısımlardan. Belki ileride timeskip bir hikaye yaparlar, mangaka ve çizeri yeni bir projede göstermiyor henüz mangaupdates.
Öne çıkan mesajlar