Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Satılmış (589M USD)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

Merhaba,

Talebiniz üzerine üyelik bilgileriniz incelendiğinde, 376,13 TL tutarında toplam 21 adet siparişinizin olduğunu görmekteyiz. Bilgilerinize sunar, ilginize teşekkür ederiz.

kfc falan söylemişim hep, ya da fakirim.

fakirsin.
Mesaj tarihi:
hayal kırıklığına uğradım ,30-40k olmuştur sanıyordum ben
gerçi bi hesabım daha var sanırım

Sipariş Sayısı : 358 Sipariş Toplamı : 8725,31
Mesaj tarihi:
Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1403 adet 35690,91 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

Tek kişiyim.

Ayıyım. (Harbi lan, ortalama sipariş miktarı 25 TL iyi yemişim ha güzel yemişim yalnız)
Mesaj tarihi:
baya ağır aptalsınız veya hayatta övünecek başka bir başarınız mı yok lan. yemeksepeti dökümüyle övünmek nedir.

Bİ OTURUŞTA YİRMİ ISLAK YERİM MAUHAUHAUH diyen, sınırsız pizza gelince tepsinin başına geçen itü maden öğrencileri gibisiniz.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

baya ağır aptalsınız veya hayatta övünecek başka bir başarınız mı yok lan. yemeksepeti dökümüyle övünmek nedir.

Bİ OTURUŞTA YİRMİ ISLAK YERİM MAUHAUHAUH diyen, sınırsız pizza gelince tepsinin başına geçen itü maden öğrencileri gibisiniz.

dökül lan şişko
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yemeksepetine hediye gireceğiz biz de, yasa çerçevesinde 50 tl üzeri bir şey veremiyorsun, yoksa milli piyango giriyor işin içine. eskiden ne güzeldi, alkol bile vardı

Olm loyalty gift falan olayını sok lan adamların aklına tek başıma 36k harcamışım bak, sadık üyelerimize yağdırıyoruz kampanyası sdf
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
meanwhile @:

The CEO and co-founder of Turkish food delivery company Yemeksepeti has paid out $27 million to 114 employees after selling the firm for $589 million.

http://money.cnn.com/2015/07/28/news/companies/turkish-ceo-staff-bonus-millions/index.html
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...